- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.941
anladım tatlım kolay gelsin inşallah herkes hedeflediği kiloya döner
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım tatlım kolay gelsin inşallah herkes hedeflediği kiloya döner
bilgecim sen nasil oluyoda rejim modundan cikmamayi basariyosun.ben eskisinden de beter yemeye basladim:26:
cok moralim bozuluyo.veremiyorum ben artik kilo.ne yapsam da toparlansam.kendimi hic hazir hissetmiorum.
blgecim bence menün gayet güzel.yazınca çok gibi görünsede yerken hiçbişey yok yani öyle oluyo ben o kadar az yiyorum gibi geliyoki dymuyorum yani.ama gün sonunda sunu yedim bunu yedim derken oha bu nası dfiyet la diyom kendi kendime![]()
Eşim 1.88 boyunda 114 kg ya ulaştı 2 haftadır ekmeği ve kolayı tamamen kesti hergün de düzenli 40dk.kadar yürüyüş yaptı işe giderken de...
Şu an 106 kg'ye düşmüş durumda hedefimiz 95 bakalım...Bir de yeşil elmayı hiç ihmal etmedi,birde sütsüz nescafe...
günaydın kızlar nasılsınızzz![]()
hemencek dünkü menümü yazayım
sabah yine sadece çay (pazartesinden itibaren düzene sokuyorum allahın izniyle)
öğlen:
1 tabağa yakın patates kavurması
beyaz peynir
çay
ara
sadece çay
aksam
2 tabak mercimek çorbası
1 tabak pırasa yemeği
sonra çayın yanında 1 küçük tabak patlamış mısır![]()
baslangic; 64
gecen hafta; 61.2
bu hafta; 61.2
giden(ya da gelen): 0
toplam giden: 2.8
hedefimi unuttum![]()
okuduğum the secret kitabındna bir bölüm paylaşmak istiyorum:
kilo vermeye çalışanlar, kilo verme eylemine odaklanmayın, hedef kilonuzda olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı neler hissedeceğinizi nasıl güzel görüneceğinizi düşünün, hedef kilonuz size gelecektir.
kontescim kitabın yalan söylüyor...çünkü ben hedef kiloma odaklanıyorum ama hedef kilom bana gelmiyor...
bu arada bugün itibari ile 66.4 olmuşum...geçen hafta bildirdiğim kiloya göre 300 gr. vermiş görünüyorum ama daha sonra 67 lere çıktım aslında 1 kilo verdim ve mutluyum..
söylemez kız
daha çok yoğunlaş
sislerin ardından 'geeelll geeelll ' de ona![]()
tebrik ederim bilgecimmmmm![]()