- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.801
mrblar ben burayı yeni farkettim bu tarçınlı süt karışımı ne için bende 25 yaşında 2 bebğim var ve 82.5 kiloyum boyum 1.62 evlendiğimde 65 dim hemen hamile kaldım 20 kilo aldım 1.5 yaşına kadar emzirdim 10 kilo gitti 75 ile tekrar hamile kaldım 15 kilo aldım şuan dediğim gibi 82.5 idim kurban bayramında 79 olomuştum ama yine almışım istahım felaket açık lütfen banada yardımcı olun neler yapabilirim göbeğimden ziyade midem büyük göbekle birleşince hamile gibiyim.....
canim hosgeldin aramiza burda hepimiz ayni dertten muzdaribiz insallah hep beraber el ele verip birbirimizi motive ederek ve bilgi paylasiminda bulunarak kurtulucaz ustumuzdeki bu fazlaliklardan...arkadaslar istah kesmesi icin balli tarcinli su onermis bende tarcinli sut onerdim onun yerine diyetisyen tavsiyesi...cunku balde seker var ve kandaki insulini aniden yukselterek kisa bir sure tekrar ve daha cok acikmamiza neden olur dedim...tarcinli sutu geceleri aciktigimda yemek yememek icin deniyorum bazen bende cok faydali oluyor inan istah falan kalmiyorsutu bile zor bitiriyorum sonlara dogru dene bak goreceksin sonucu
hoşbulduk teşekkür ederim hemen beni aydınlattığın için ben sütü çok severim amaa1 kupa süte 1 kaşık nescafe koyuyorsam 1 kaşıkda şeker
amma bundan sonra sadece tarçınlı süt
gercekten istahi azaltiyormu peki bu karisim???cunku bildigim kadariyla sekerli seyler yiyip ictigimizde kandaki insulin aniden en ust seviyeye cikiyor ve cok kisa bir sure sonra aniden dusus oluyor ve bu dusus sonrasindada insan cok acikiyor....bence bu karisimi ictikten sonra 1-2 saat kadar istahimizi keser ama sonrasinda istah patlamasi yasatir yiyecegimizin 2 mislini yeriz gibi geliyor...
benim size onerim doktor tavsiyesidir 1 bardak ilik sute 1 cay kasigi tarcin koyup icin seker yok bisey yok cok ise yariyor emin olun....
filuuuzz sizin topikte kimse yok heralde bugun hep burdasin
satasayim sana ecuk
Slm kizlar ben bu karisimi yaptim cokda faydasini gordum hic istah patlamasi yasamadim:))ama belki bunyeden bunyeye fark eder bence deniyin sonucta dogal seyler bu soguk havalarda iyi gider
hayir ben butun gun gayet normal beslendim.eskisi kadar acikmadim bile.zaten bal 1 cay kasigi koyuluyo.tatli kasigi bile degil.burdaki puf noktasi zaten kaynamis tarcin ile balin karisimindan yararlanmak.amac tarcini tatlandirmak degil yani.yoksa tarcinin tadi da kokusu da zaten cok guzel.bal gerekmiyo lezzet acisindan.tarcinin yaninda balin daklullanilmasi zorunlu oldugu icin boyle.
Bal ve Tarçın kürü nasıl yapılır:
Bir bardak su içerisine eşit miktarda bal ve tarçın konup kaynatılır.Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet
alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.
Uygulaması oldukça basit olan tarçın ve bal kürünü sabah kahvaltısından ve gece yatmadan evvel yarım saat önce günde iki kez olmak üzere yapmanız gerekiyor
Balın içerisinde ki antioksidanlar ise tarçın bir araya geldiğinde ise metabolizmayı hızlandıran eşsiz bir iksir haline geliyor. Bu doğal formül beraberinde uyguladığınız bir diyet programı olsun ya da olmasın etkisini gösteriyor. Fakat diyetle beraber yapılan tarçın ve bal kürü diğer uygulamanıza göre daha hızlı ve miktar olarak fazlaca memnun olacağınız sonuçlar yaratıyor.
Günaydın kızlarrr
Bu sahah sankim biraz kacırdım ben ya, annem sucuklu yumurta yapmıştı 5 dilim sucuk yedim :18: peynir ve 1,5 dilim cavdar.. ekmeğin bi parcasına da bal sürdüm birazcık.. Eskiden bu kadar yesem daha da yerdim simdi ise cok şiştim ve diyeti bozdum gibi geliyor... Ama karamsar olmamalıyım dimi hemen bozulmaz, pes etmemeliyim.. Simdi tarcın karanfilli cay içiyorum.. Bu arada tarcını cok seven ben artık midemi bulandırıyor yaatarcınlı süt tarcınlı cay tane tarcınlı zencefilli yeşilçay öğk geldi Ama gene de içiyorum tabi
Bu yaz incecik olacağım insallah birde su basenlerimden kurtulsam buna da bi care bulmalıyımmm
Günaydın kızlarrr
Bu sahah sankim biraz kacırdım ben ya, annem sucuklu yumurta yapmıştı 5 dilim sucuk yedim :18: peynir ve 1,5 dilim cavdar.. ekmeğin bi parcasına da bal sürdüm birazcık.. Eskiden bu kadar yesem daha da yerdim simdi ise cok şiştim ve diyeti bozdum gibi geliyor... Ama karamsar olmamalıyım dimi hemen bozulmaz, pes etmemeliyim.. Simdi tarcın karanfilli cay içiyorum.. Bu arada tarcını cok seven ben artık midemi bulandırıyor yaatarcınlı süt tarcınlı cay tane tarcınlı zencefilli yeşilçay öğk geldi Ama gene de içiyorum tabi
Bu yaz incecik olacağım insallah birde su basenlerimden kurtulsam buna da bi care bulmalıyımmm
gunaydin tatlim
bikereden hic bisey olmaz
sen sakin bozma.tam gaz devam.
bir de kendine bir kilo cetveli yaparsan daha iyi olacak sanirim.:44:
gunaydin canim cok fazla yememissin bence sadece sucuk daha az yeseydin iyiymis ama yinede uzulmeye degmez oglende az yer orantilarsin onu
böyle cok motive oluyorum arkadaslar sagolun
Canım yapıcam da beceremedim ben onu yaa, daha doğrusu yaptim ama mesela ben 64,3 kiloyum ya 64 gösteriyo ben gramı da göstersin istiyorum
Tamam mehaycım simdi de tavuk ve salata yicem.. işteyim suan pilav yapıldı sade bulgurdan ekmek yerine ondan yicem..
Benim iş arkadasım diyetisyenle 15 kilo verdi onun listesini kendime göre düzenledim.
Çok teşekkür ederim ilginiz içinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?