- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.821
amaninnn ortimde gelmiss.hosgeldin napiyosun sabahtan beri goremedim seni.
Hosbulduk ortim valla hizina yetisemiyom bi burdasin bu orda topik topik seni ariyom:))))kizi okula yolladim anca girdim filizcim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaninnn ortimde gelmiss.hosgeldin napiyosun sabahtan beri goremedim seni.
mehaycim beni ziyaretemi geldim yazmsitim tam obur topige sen kactin.ama burda yakaladim bak.
supurgemle heryere yetisiorum ben
ben de aksamlari sapitmasam oglen sabah iyi gidiyo aslinda.ucundan accuk da step yapiorm.ohh misss.patates salatasi yicem ben de oglen.aksama brokoli olur sanirim yine.dayanabilirim insallah.tarcin kurumu de unutmadim tabe
böyle cok motive oluyorum arkadaslar sagolun
Canım yapıcam da beceremedim ben onu yaa, daha doğrusu yaptim ama mesela ben 64,3 kiloyum ya 64 gösteriyo ben gramı da göstersin istiyorum![]()
Tamam mehaycım simdi de tavuk ve salata yicem.. işteyim suan pilav yapıldı sade bulgurdan ekmek yerine ondan yicem..
Benim iş arkadasım diyetisyenle 15 kilo verdi onun listesini kendime göre düzenledim.![]()
Çok teşekkür ederim ilginiz içinnnnnnnn![]()
Hosbulduk ortim valla hizina yetisemiyom bi burdasin bu orda topik topik seni ariyom:))))kizi okula yolladim anca girdim filizcim
hee cekirge misali bi orda bi burdabenim kizlar da 45 dk sonra cikiolar bugun okuldan.
:)) yok biseye bakip kactim hemenonceden bu topikte bir arkadas vardi naf, burda bazi arkadaslarla tartisip baska bir topige gecmisti sonrada 70-79 kilo araligindakilerin topigine gecmis ona baktim selam verecektimde o yoktu...
hee naf i merak ettin geldin ,baktinki yok filizi gordun ama bosveeer dedin ciktin demi saol bacim![]()
kiz sen burdan cikmiyorsun hic islerini hangi ara yapiyorsun yemegini falan??masallah çok rahatsin ozendim sana![]()
filizzz sen ehliyeti belcikadami almistin turkiyedemi??
dedimya cekirge gibiyim.bi yatak odami topluyorum bi tpige bakiorum,bi bulasiklara bakiorum bi topige,bi supurge bi topik.ama bu arada hic kapanmaz o topikler.hep basinda oturuomusum gibui.su an da mutfaktayim.patates salatasini hazirliorm.
masallah sen bu gidisle diyetsizde kilo verirsin o zaman her yere kosuyormussun ayni anda baksana
benim oglumda okula baslasin bende bol bol vakit bulucam, insallah sonra hep burdayim hedefime ulasana kadar....
benim evlenmeden once vardi zaten ehliyetim.tr den aldim yani
oo daha bu ne kizlari getiricem.sogra hazirlayip yediricem.discide randevumuz var oraya gidicez.ordan esimin yanina gidicem.is yerindeki dolapta bisey kalmamis .sonra da markete ona alisverise gidicem.gelebilirsem gelip aksama biseyler hazirlamam lazim daha
benimde vardi 18 yasinda almistim hamile kalana kadar kullandim ara ara , hamileykende kullandim ama birgn tansiyonum dustu gozum karardi elimi surmedim direksiyona sonra oglum oldu buyudu hala suremiyorum o korkuyu asamadim hala...cok zor oluyor heryere pusetle gitmek sogukta yagmurda....sen geldiginden beri hep araba kullaniyormusun peki yoksa cocuklardan sonrami basladin kullanmaya???
bizim onceleri normal arabamiz yoktu.vardida satip yerine kamyonet aldi esim hemen.ben kullanamadim onu.sonra isini buyuttukce hep kamyonet aldi.1-2-3 derken sonra cocuklar okula baslayinca mecburen bi araba aldik.ben de baya bi kullanmadim burda.sonra tr den getirdigim ehliyetimi burda cevittirdim.
peki o kadar zaman kullanmayinca eskisi gibi hemen trafige cikabildinmi? yoksa biraz direksiyon dersi aldinmi??