- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.841
esim calistirdi 1 hafta gunluk 2 ser saat falan.yoksa ben de korkuyodum.simdi cok sukur.hizli sofor oldum.esim de bana guvenip her ise beni kosturuoiyimi yaptim kotumu bilemiyorum.:26:
paytakcim bildirim gunu nerelerdeydin kizzz.
ben bildirim filan unuttum gitti, sonradan geldi aklıma siz bildiirm yapınca.
zaten ben kilo veremiyorum nedenini anlayamadım ama olmuyor, hep aynıyım. öyle olunca da ha yiyorum ha yemiyorum hep aynıysa ye gitsin gibi bi psikoloji oldu bende..
aklım dukanda ama ona başlamak da cesaret ve aynı zamanda ev ahalisine bunu kabul ettirmek var. (yada hep onlardan ayrı şeyler yicem..) bilmiyorum sebebini ama hep aynıyım,değişen hiçbişey olmuyo,yesem de yemesem de... :26:
Benimde öle yine sen sanslisin benide alt beden 40 ust beden 44-46belki duraklama dönemindesindir???
saat 11 gibi kahvaltı yapmıştım
yine acıktım!
uff az yediğim için çok sık acıkıyorum
bir nescafe ve tahinli bi şey yiycem şimdiii:26:
kilom aynı ama inceldiğimi hissediyorum
deli gibi su içiyorum
üst bedenim 38 hatta bazen 36 ama alt beden 40sinir oluyorummm
ince bacak istiyorummm
anladim.baska arkadaslarda da ayni sorun vardi ama cozumu basit.64,3 yazma.64.3 yaz.yani virgullu degil noktali yaz.bu sekilde dogru gorunur kilon.kolay gelsin.
İnsallahhhhhh ilk defa bu kadar azimliyim, canım birşey yemek istemiyor doğru düzgün ben ki sürekli yemek düşünen insandımne demek canim bunun icin burdayizbirbirimizle ilgilenelimki ilo vermemiz kolaylassin
belki duraklama dönemindesindir???
yine acıktım!
deli gibi su içiyorum
ince bacak istiyorummm
Benimde öle yine sen sanslisin benide alt beden 40 ust beden 44-46((( benim gogus sorunum cok bedeni yazsam oha dersiniz:))
herkes çeşit çeşit desenee:18:Benimde öle yine sen sanslisin benide alt beden 40 ust beden 44-46((( benim gogus sorunum cok bedeni yazsam oha dersiniz:))
ben de 64 ile başlamıştım
dediğini yaptım ama bu seferde buraya koyamadım. hata verdi, neyse cok önemli değil uğrasacağım gene tşk ederim canım.
İnsallahhhhhh ilk defa bu kadar azimliyim, canım birşey yemek istemiyor doğru düzgün ben ki sürekli yemek düşünen insandım
Aynı senin gibiyim canımyaa, belden altım kalın belden üstüm incecik göğüslerim falan da küçük..
Bende 65,6 ile basladım sen 61lere düşmüşsün ne güzel insallah bende düşerim.. Bacak hareketi falan yapıyormusun ?
eeveet kizlar tahmin ettiginiz gibi yine isim cikti.pat diye arkadasim geldi cocuklariyla.onlari evde biraktim cocuklari almaya gittim okula.geldim ikramlik biseyler hazirladim kostur kostur.yedikten sonra disciye gittik.esimin yanina ugradim isyerine.artik markete gidecek zamanim ve dermanim kalmadigi icin geri dondum.uykum var.buyuk kizim hasta.oksuruyo.esim tel edip caktirmadan sarki dinletip kapatio.kafam bidunya oldu
belki duraklama dönemindesindir???
yine acıktım!
deli gibi su içiyorum
ince bacak istiyorummm
telefon sapikliginami ozenmis kizneyseki sana yapiyor, pek romantiksiniz ne diyeyim
arkadaslarin hep boyle pat diyemi gelir???ayip yaa ozel hayat diye bisey var
evet bi sapikliktir gidio bakalim.aksam da sanki hic o yapmamis gibi davranmazmi
caktirmiyo guuyaaaa
arkadaslarim genelde cat kapi gelmez.ama bu cok yakin bi arkadasim.bi de komsum sayilir.arka sokakta oturuyolar.olsun bakalim.yedikictik oturduk.zaten fazla kalamadi kiz.randevum vardi.beraber ciktik.
sende birdahakine hic oyle bisey olmamis gibi davran sanki seni kimse aramamis gibi...hatta seni arayan oldumu bugun derse yoo de bakalim ne yapacak
amaniiinnn " bu kadini benden baska kimler arioda ben den saklio "der artik icinden icinden.disina da vuramaz ku$um yazikk kizzz.
iyi ya oda uslu durur o zaman yaramazlik yapmaz birdaha
denemek lazim.accik moraracak ama neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?