- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.441
ben burdayımm da :1closedeyes:günaydın hatunlar ,nasılsınız? insan zaman zaman uzak kalmak istiyor bazı şeylerden cimcimeciğime hak veriyorum bu konuda ama dayanamaz o önümüzdeki haftalarda görürüz yarışmamızda :))
benimki de ayrıldı yarışmadan ama paylaşımını sürdürüyor , rakibem olmaya devam ediyor bu arada nerde bu şimdi yine erken gelmemiş
dünki yediklerim;
sabah :klasik kahvaltımı yaptım yine
öğlen: 1 tabak lahana yemeği,karışık salata
ara: 1 avuç beyaz leblebi
akşam: 1 tabak sebzeli et güveci,1 küçük dilim mısır ekmeği
herkese kolaylıklar dilerim
günaydın kızlarrr
ben burdayımm da :1closedeyes:
sen niye dünkü yazdıklarımı okumuyon bakim :dilcikar:
teşekkürlerr arkadaşımm gerçekten öylee nasıll mutlu oldum anlatamam yaa hihoyyytaman da aman benim seni geçtiğimi anlayınca hemen yazdın değilmi eteğe girdiğini kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim şekerim Şeniz ne kadar mutlu oluyor insan değil mi? bende pazar günü alışveriş yaptım . 40 bedenlerin bana büyük olduğunu görünce oturup ağlayasım geldi valla mutlulukdan hihoyyyt
evet cimcimecim
herkesler burayi terketti kimse yok ,kimse olmayinca insan motivede olamiyo ,2 hafta sonra dugun var ben hala kilo veremedim offf sinir oluyorum kendime, bide suan reglmi oyuzdenmi fazla cikiyorum ne tartida
merhaba hatunlar,cidden ne gelen var ne soran yaa. ben bugün dehşet yoğundum hatta öğle yemeği yemedim henüz siparişi verdim o arada bir bakayım neler kaçırdım dedim ama hiçbirşey kaçırmamışım malesef(
rakibemde gelmemiş oda çok yoğun buaralar zaten
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen : 5-6 adet kara lahana sarması
ara: bir avuç beyaz leblebi
akşam:1 tas mercimek çorbası
2 adet közlenmiş biber
ara:5-6 adet fındık
herkese kolaylıklar dilerim....
canim ya ne guzel diyet yapiyosun ,hic bosmuyosun masallahyediklerini ,ve haftada kac kilo veriyosun
bende gunduz yesemde aksamlari yememeye calisiyorum ,o kilo verdiriyo bana gerci bu hafta reglim bakalim verebilcekmiyim
ayy şekerim ne kilo vermesi takıldım kaldım valla aynı kiloda benneyaptımki geçen hafta 300 gr verdim işde düşün yani , ben akşam yemeğimi yiyorum ama 9dan sonra birşey yemiyorum.sende verirsin normalde de diyetin istikrarlı değil takip ettiğim kadarıyla fazla kaçırıyorsun arada seni gidi seniii :1hug:
kızlar ben giremiyorum pek kusura bakmayın sınavlarım falan var bu durumda diyette güme gitti
yarın çok önemli bir sınavım var o yüzden kaçmak zorundayım şekerler..
9 kişi kalmışız ya :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?