Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam şekerler nerelerdesiniz nasıl gidiyo 2 gündür yürüyüşte yapıyorm ama siz bide bana sorun eşim beni sinir ediyo yok efendim sabahın köründe kalkıp yürünürmüymüş yok efendm tek başıma niye gidiyomuşum arkadaş bulacakmışm onla gideckmişim ben çok kilolu değilmişim de bilmemne bilmem ne hiç takmadım valla sabah kapıyı çektim çıktım sonrada hiç bişey olmamış gibi eve geldim ona sarıldm yürümenin faydalarını anlattım nasıl rahatladığımı anlattım biraz işe yaradı gibi ha bu arada yürüdüğüm yerde sitenin içi yani diycm kocaları pek takmayın kıskançlıklarından yapıyolar evde bebeğim olduğundan eşim benle gelemiyo o akşam çıkıyo

bugün yediklerimi sayayım sabah klasik kahvaltı yanlız benim kahvaltımda mutlaka tatlı bişey var reçel bal yada tahinli pekmez birazck yiyorm sizde kendinizi hiç bişeyden mahrum bırakmayın herşeyin ucundanda olsa tadına bakın öğlen bol salata bide semiz otu yoğurtla yedim onu birazda makarna az ama akşam bayatok hissettim kendimi sadece hazır çorba içtim oda 76 kalori tavsiye ederim hem kalorisi düşük hemde baya tok tutuyo arada bi tanene kurabiye yedim çay keyfi yaptım oh sefam olsun
bambaşka ben yürü kızım kim tutar seni koçiş te yok bak keyfine
net çok giremediğimden pek paylaşım yapamıyorm ama sizleri takipteyim sağlıcakla kalın

cimcimecm bende adet olamadım canım hala soğan kürü başlıyalım işe yarıyomuş öğlen ve akşam yemeklerde 10 dk önce içiliyo pazartesiye kadar olmazsam başlıycm

Herkese merhaba,
Bu aralar baharın da etkisiyle sanırım iştahım acayip açıldı. Sürekli yemek düşünüyorum :1no2: Binbir güçlükle verdiğim kiloları geri almaktan da çok korkuyorum. Üstelik daha vermem kilolar da var. Burada yazılanları okuyarak kendimi motive etmeye çalışıyorum.

ah canim ya sorma hepimizin korkusu o ya havalar cok guzel ,insanin nesesi ve istahini aciyo ,sahsen benimde oyle ,ama diyorm sabir bak sen baya vermisin ,ben gecen haftalarda baya kacirdim bu bana 2 kiloya maal oldu ,ancak daha 1 kilosunu verebildim ,okadr ugras ugras hoppp azcik biseyden geri al ,
iste omrumuz dikkat etmekle gececek

slm kizla uzun bi aradan sonra mrb
nasilsiiz bakalim ,yine kimseler yok valla ,pazartesi gunu gercekten cok kisi oluyo ,diger gunleri bos kaliyo, evde olsam bos olsam burayi bos birakmamad iste benimde fazla vaktim olmuyi
bu hfata aksamlari fazla yemedim az verdim bakalim yarina ne cikacak

ozlemcim sen nasilsin ,nasil geciyo diyet yarina bi suprizin varmi bize :)

kızlar slm iki gündür dra gitmekten giremedim bi sürü sorun yumağı arasında başladım tedaviye 57 kiloyum hala
ve artık diyeti bırakıyom yeni listeye yazmazsınız beni yine buralarda olcam umarım bi aksilik çıkmaz dua edin bana olurmu
sizede iyi kilo vermeler

günaydın herkese ben erken kuş olark uyandm tartuldm kahvaltımı yaptım ders çalışıyorm kilo bildirimimi yapayım geçen haftaki moral bozucu durumdan sonra bu hafta 700 gr vermem moralimi düzeltti 60.8 kiloyum umarım bu hafta herkes kilo verebilmiştir

myocean umarım tedavin sonuç verir canım sende doğumdan sonra katılı verirsn aramıza malum hamilelikte baya bi kilo alınıyo ben 17 kilo aldım canım olsun sonuçt dünyanın en güzel hediyesine kavuştum sende moralini yüksek tut takma bişeyi kafana bu ilk dönemler çok önemli inş olur canım

günaykın hatunlar, nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.haftasonu bütün kızlar toplandık muhabbeti yaptığım için arkadaşlarımla biraz düzensiz yedim ama yinede bu hafta kilo almamışım hatta 300 gr bile vermişim :) dimplehawk cığım 58,7 kg tam canım :)) sen ne alem desin? bu arada dün akşam yarım kilo çilek yedim resmen :))

Günaydın kızlar ben bu hafta 61 oldum bir ara ama şimdi tekrar 60 kiloyum:1closedeyes:
ben klasik kahvaltımı yaptım şimdi okula gidiyorum kendinize iyi bakın iyi haftalar dilerima.s.

günaydın kıslarrr

günlerdir tartılmıyordum moralim bozuluyordu çünkü bu sabah tartıldığımda çok sevindim.Cimcimecim 78 olmuşum eklersin canım.

çizelgemide değiştireyim bari.:)))

gunaydin kizlar bende bu hafta 56 oldum ,yani 1 kilo verdim
aslinda aldigim kiloyu verdim ,insallah haftaya 55 yolunda ilerlicem ,dugune az kaldi birazdaha vermem lazimmm

herkese günaydın bu haftada sınıfta kaldım kilom aynı hala 72
bu arada cimcimeciğim yeni listeye beni alma gene paylaşımım olacak ama listede olmak istemiyorum biraz kendim takılmak istiyorum
kilo veren arkadaşları kutlarım

günaykın hatunlar, nasılsınız? ben iyiyim çok şükür.haftasonu bütün kızlar toplandık muhabbeti yaptığım için arkadaşlarımla biraz düzensiz yedim ama yinede bu hafta kilo almamışım hatta 300 gr bile vermişim :) dimplehawk cığım 58,7 kg tam canım :)) sen ne alem desin? bu arada dün akşam yarım kilo çilek yedim resmen :))

:roflol: afiyet olsunn cnm kaydirigubbakcemile3
tebrik ederimm bu arada kaydirigubbakcemile5
beni geçtin ama onu sölimm fisfisfis:1closedeyes:
ama işin güzel tarafı haftasonu lisedeyken giydiğim bi eteğimi giyiyim dedimm
tam oldu üstüme :asigim: çokta güzell olduuu hihoyyyt lülülülülülü :teytey:

Back