Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bu diyet yiceklerinmi yani diyetdemisin... hay maşşallh bunlarla zayıflıyosan

slm kızlar gunaydın kımseler gelmes olms artıkın buralara
bende cok yogunum sınav haftasındayız hıc gıremıyorum nete
ama dıyet supper gıdıyor tek sorun spor yapamıyorum haftada 3gun ıste yarım saat bayır yukarı yuruyorum otobuse bınmıyorum ewe cıkarken baska vakıt yok cocukları bırakıp spora cıkamıyorum zaten de spor merkkezı fılan yok oldugum yerde de o yuzden yuruyorum arada bır bende
benım kılom sanırım yanlıs anlasılmıs pazartesı gunu 67.7idi ama farketmez 67.1 i bıle gerıde bıraktım artık 66ları gordum yani bu gayretle gdersem baya guzel oucak ınsallah etraftakılerde farkına varmaya basladılar artık :) masallah bana dıyım
herseyden yıyourm bu arada ama aksam yemegını cok hafıf ve 6ve 7den sonra sadece cay meyve bır ıkı bıskuvı ıle kapatıyorum o cok ıse yarıyor nısan mayısa kaadr bozmamaya calısıcam bu duzenı yaz a spor eklıcem ınsallah arada bır bozsamda dıkkate dıcem bırkaamıcam yanı guzel oldum ya cok guzelım :) pehhhhhh
eteklerım artık sıkmıyor yukuarı cıkmıyor hırkaların dugmesı kapanmaya basladı bıle ayyyy duyanda 10kılo verdım sanacak ya alt tarafı 3kıloya yakın :)ama cok farkettı

selam kizlar.nasilsiniz?ben hastayim.midem yaniyo ama yaniyo deyip gecmek azkalir.bayilicam nerdeyse.seneerdir mide rahatsizligim var ama boyle kotu oldugumu hatirlamiyorum.felaket durumdayim.
evde yalnizim.yigilir kalirsam nocak bilmiorm.

selam kizlar.nasilsiniz?ben hastayim.midem yaniyo ama yaniyo deyip gecmek azkalir.bayilicam nerdeyse.seneerdir mide rahatsizligim var ama boyle kotu oldugumu hatirlamiyorum.felaket durumdayim.

geçmiş olsun cnmmm
eşini dostunu arasana biri gelsin yanınaa:18:

çok mu yüklendin ki kendinee

geçmiş olsun cnmmm
eşini dostunu arasana biri gelsin yanınaa:18:

çok mu yüklendin ki kendinee

evet ya bi onceki aksam hatta gece psikolojik olarak coook kotu gecti canim ya.sinirlerin tavan yapinca mideme vurdu sanirim.ama ilacimida kullandim.hic kalkamadim zaten yattim.pc basinda oyalandim.baska seyler dusunmeye calistim.biraz ise yaradi galiba.simdi gayet iyiyim cok sukur.cok saol bebisim:13:

heh aman iyii

sabah tartıldım yine 61,3 çıktım

şişkinlik var sanırım bende
kiraz sapı filan içtiğimde de paso wc gerekiyor, hiç bir yere gidemiyorum evden

canım çok geçmiş olsun, iyisin inş şimdi..Allah şifa versin...
benim diyet aşurelerle filan gidiyo artık nasıl gidiyosa

selam kızlar..aklım hep burda..diyete devam ediyorum,tabi arada kalorisi bol kaçamaklar da oluyo ama,idare ediyorum,dengeliyorum bi şekilde...c.tesi ,pazar sınavım var ard arda..dualarınızı bekliyorum...

bu arada filizcim geçmiş olsun,bugün iyisindir inş.

nazlıbahar ii gidiyosun haa...66 lara geldin demek,beni yakaladın yani..p.tesi görüşürüz...ama ben senin gibi yürüyemiyorum yaaa....çok soğuk burası...

slm kızlar nasılsınız..giremiyorum hiç yeni liste yapılmış sanırım biraz okudum önceki sayfaları..uzun zamandr gelemiyorum benmki askerden geldi bihafta önce..gelecek telaşı yok geldi telaşı derken hiç ama hiç vaktim olmadı..günlerde kısa gündüzleri oturmaya zamanım olmuyo malesfki.ama diyetimi yapıyorum çok şükür kilo verdim bende..ortam sakinlediği an bende listeye dahil olmak istiyorum inş..şimdilk görüşürüz kızlar

selam kizlar giremiyorum ne zamandir hic vaktim yok ama cok yakinda hergun burdayim insallah yeniden toplaniriz...sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyetler??
filiz gecmis olsun tatlim...

selam kizlar giremiyorum ne zamandir hic vaktim yok ama cok yakinda hergun burdayim insallah yeniden toplaniriz...sizler nasilsiniz nasil gidiyor diyetler??
filiz gecmis olsun tatlim...

tesekkur ederim canim gecti sukur.

yarin bildirim yapmak isteyen arkadaslar olursa lutfen bildirimlerini su sekilde yapsinlar:
ornek:
baslangic:80 kg
gecen hafta:75 kg
bu hafta:74 kg
giden:1kg (kiloalindiysa gelen: x kg)
toplamda giden:6 kg
hedef:65 kg

lutfen bu ornekteki gibi yaparsaniz sevinirim.boylece herkesi bir kez daha hatirlamis oluruz.biraz karisiklik oluyor obur turlu.
aslinda benim de islerim var yarin ne zaman girebilirim bilemiyorum.ama bildiriminizi yapin siz yinede.ben gelince bakarim.

baslangic:65,6 kg
bu hafta:64,3 kg
giden:1,3 kg
hedef:55-56 kg

Kızlar günaydın....
Ben baslayalı 1 hafta oldu.. Dıjıtal baskül aldım Salı günü sabah 65,6 cıktım bu sabah 64,3 tartım mı yanlış 1 kilodan fazla verebilirmiyim anlamadım yaa cok ta motive oldum görünce ama gene de sasırdım.. Kacamakta yapmadım. Ama aksamları kendi capımda mekik cektim bacak hareketleri yaptım.. Bilemedim simdi :26: Siz ne düşünüyorsunuz?

günaydın kızlarrrrr
bu ara pek bi şey yemiyorumm
bol bol su içiyorum
spor yapıyorum
kilom pek azalmıyor (gramlar değişiyor şişkinliğime göre filan) ama daha ince hissediyorummm

şimdi tartıldım 61,3

ben de geç kaldım diye acele ediyodum,bildirim günü elemanları nerdesiniz
ben bugün 66.1 çıktım,çok mutluyum...800 gr. vermişimincecik oldum yaaaa....giysilerim daha bi yakışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…