• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar nasilsiniz??bende bu hafta dikkat ettim yediklerime baya gunluk kalori ihtiyacimi asmamaya calistim hep sebze meyve agirlikli beslendim ve sonuc 61.4 geldim:64::64::64::64::62::62::62::66::66:nasil oldu anlamadim birden gitti gecen hafta 64.5 tim bugun 61.4 giden 3 kilo 100 gram...:nazar::nazar:masallah deyin demekki odem varmis biraz hepsi yag olamaz kasda kaybetmis olamam cok saglikli beslendim bu hafta...haa sakin farkli baskullerde tartildigimi sanmayin haa ayni baskul ayni oda ayni yer...degisen benim kilom:64::64::insallah bundan sonraki haftalarda 500 gr vererek hedefime ulasirim:51::51:

tesekkur ederim canim gecti sukur.

yarin bildirim yapmak isteyen arkadaslar olursa lutfen bildirimlerini su sekilde yapsinlar:
ornek:
baslangic:80 kg
gecen hafta:75 kg
bu hafta:74 kg
giden:1kg (kiloalindiysa gelen: x kg)
toplamda giden:6 kg
hedef:65 kg

lutfen bu ornekteki gibi yaparsaniz sevinirim.boylece herkesi bir kez daha hatirlamis oluruz.biraz karisiklik oluyor obur turlu.
aslinda benim de islerim var yarin ne zaman girebilirim bilemiyorum.ama bildiriminizi yapin siz yinede.ben gelince bakarim.

ayy ben bildirimimi yanlis yapmisim duzenleyeyim hemen filizin istedigi gibi...

baslangic:65
gecen hafta:64.5
bu hafta:61.4
giden:3.100 gr
toplamda giden:3.600 gr
hedef:52

..nick---------gecen hafta---------bu hafta-------fark---

-filizzz64........70.8 kg............70.5kg............300gr

-bilge85........66.9 kg..............66.1kg...........800gr

-nisam_81......72 kg...............72 kg..............000

-mehay..........64.5 kg.............61.4.............3.100kg

-emyay_8990....94 kg............94kg................000.

-nazlibahar.......67.1 kg.........68.1kg............+1 kg

-kkontess......61.7 kg...........61.3kg............-400gr.

-incirreceli.......65.6kg..........64.3kg.......1.300kg

merhaba.bende aranıza katılabilirmiyim.masabaşı çalışıyorum.hareketsizim.kilo alıyorum.boyum 1.63.
kilom bugün itibariyle 69.9 kg. hedefim 55 kilo olmak.
kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim.herkese hayırlı zayıflamalar.

canım eline sağlık...bu yoğunluğunda yine listeye yer verebildin...seni SADIK KAPTAN olarak ilan ediyorum:))
seni de tebrik ederim 300 gr. vermişsin...

merhaba.bende aranıza katılabilirmiyim.masabaşı çalışıyorum.hareketsizim.kilo alıyorum.boyum 1.63.
kilom bugün itibariyle 69.9 kg. hedefim 55 kilo olmak.
kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim.herkese hayırlı zayıflamalar.

hosgeldin serenay
tabiki katilabilirsin fakat ilk bildirimini bugun yaptigin icin.kilo farkini gorebilmemiz acisindan lisyete haftaya ptesi girebilirsin.diger arkadaslarin yaptigi gibi sen de haftaya
baslangic :x kg
gecen hafta:x kg
bu hafta:x kg
giden yada gelen : x kg
hedef:x kilo
seklinde bildirimini yaparsan sevinirim.

canım eline sağlık...bu yoğunluğunda yine listeye yer verebildin...seni SADIK KAPTAN olarak ilan ediyorum:))
seni de tebrik ederim 300 gr. vermişsin...

oo tesekkur ederim bilgecim ne demek.
gercekten de cook mesguldum.arkadasim vardi sabahtan beri yanimda.8:30 da bulustuk ve bu saaate kadar birlikteydik.eve gelince ben bi ara izin isteyip cayimizi icerken listeyi ayarladim.ama aksama kadar bildirim yapacak olanlar olursa ekleyebilirim.
evet vere vere 300 gr gitti.neyse bu kadar yiyerek cok bile verdim.ipin ucu kacti kaciyoo.tutmam laziimmmm

ellerine saglik filizcim :46::46::46: listeyi ne guzel duzenlemissin:54: bu arada baska topiklere kaymissin :19: seni gidi seni :20:

Son düzenleme:
Birtakım hastalıkların tedavi ve önlem aşamasında iyi geldiği bilinen tarçın ve bal artık zayıflamak isteyenlerin de vazgeçilmez formülü haline geldi. Kan şekerini düzenlemesi açısından tarçın; karaciğer yağlanmasına ve özellikle karın bölgesi olmak üzere tüm vücutta ki yağ yakımının hızlanmasına ve birikmesinin önlemesi açısından önemli bir besindir.

Balın içerisinde ki antioksidanlar ise tarçın bir araya geldiğinde ise metabolizmayı hızlandıran eşsiz bir iksir haline geliyor. Bu doğal formül beraberinde uyguladığınız bir diyet programı olsun ya da olmasın etkisini gösteriyor. Fakat diyetle beraber yapılan tarçın ve bal kürü diğer uygulamanıza göre daha hızlı ve miktar olarak fazlaca memnun olacağınız sonuçlar yaratıyor.

ben bu yonteme basliim diyorum.belki biraz ise yarar.paylasmak istedim.uygulamak isteyenler olursa haber verin kizlaarrr.ben de takipteyimmm

hoşbuldum.çok sağolun arkadaşlar.:71:
bende haftaya pazartesi bildirimimi yaparım.günlük vakit buldukça paylaşım yapmaya çalışıcam.

ellerine saglik filizcim :46::46::46: listeyi ne guzel duzenlemissin:54: bu arada baska topiklere kaymissin :19: seni gidi seni :20:

evet beni coook yalniz biraktiniz buralarda .ben de diger topiklerde vakit geciriyorummm.
destek bulamazsam hep yiyesim geliyooo
o yuzden 70-79 kilo arasindakilerin zayiflama topiginde de gorebilirsiniz beni her an icin.bu arada nisamcim da takiliyor ayni topige ama hiiiic sesini cikarmadan kacip gidiyooo.gormuyomuyum ben sankiiiiiiii:23:.bi selam vericek simdi bana diyorum ama cix:50:

Birtakım hastalıkların tedavi ve önlem aşamasında iyi geldiği bilinen tarçın ve bal artık zayıflamak isteyenlerin de vazgeçilmez formülü haline geldi. Kan şekerini düzenlemesi açısından tarçın; karaciğer yağlanmasına ve özellikle karın bölgesi olmak üzere tüm vücutta ki yağ yakımının hızlanmasına ve birikmesinin önlemesi açısından önemli bir besindir.

Balın içerisinde ki antioksidanlar ise tarçın bir araya geldiğinde ise metabolizmayı hızlandıran eşsiz bir iksir haline geliyor. Bu doğal formül beraberinde uyguladığınız bir diyet programı olsun ya da olmasın etkisini gösteriyor. Fakat diyetle beraber yapılan tarçın ve bal kürü diğer uygulamanıza göre daha hızlı ve miktar olarak fazlaca memnun olacağınız sonuçlar yaratıyor.

ben bu yonteme basliim diyorum.belki biraz ise yarar.paylasmak istedim.uygulamak isteyenler olursa haber verin kizlaarrr.ben de takipteyimmm

filizcim ben bu kürü uyguladım.ilk 1 haftada yanlış hatırlamıyorsam 1,5 kilo verdim diyetsiz.ama sonra hiç veremedim.bıraktım.
yalnız bir arkadaşım sürekli devam etti içmeye kız baya bi inceldi.dene istersen.:34:

evet beni coook yalniz biraktiniz buralarda .ben de diger topiklerde vakit geciriyorummm.
destek bulamazsam hep yiyesim geliyooo
o yuzden 70-79 kilo arasindakilerin zayiflama topiginde de gorebilirsiniz beni her an icin.bu arada nisamcim da takiliyor ayni topige ama hiiiic sesini cikarmadan kacip gidiyooo.gormuyomuyum ben sankiiiiiiii:23:.bi selam vericek simdi bana diyorum ama cix:50:

:16::16: canim ben bir ara hergun giriyordum ne sen nede digerleri geldi bende SIKILDIM 1-2 gun girmedim sonrada hep randevularim falan basladi...mesela bugun bile (oglumu krese yazdirdim okul oncesi) onu krese goturdum ve yaninda 1 saat beklemek zorundaymisim ilk 2 hafta adaptasyon icin ordaydim oglene kadar...sonra ciktim belediyeye gittim fransiz kimligimi almak icin, ordan ciktim eve ev isiydi temizlikti zar zor oglumu uyuttum ( hic uyumuyor bu aralar) yemek yaptim daha simdi oturabildim inan...ben giriyorum kimse kalmamis oluyor cikiyorum bende yoksa seni yalniz birakmak istemem inanki...cunku bendecok seviyorum burda vakit gecirmeyi ama bu ara inan hic vaktim yok bak oglumu bile krese yazdirdim bu yuzden , kendime bile vakit ayiramiyorum inan saldim iyice...saka yaptim ben sana tabi istedigin topikte vakit gecirebilirsin yalniz ne yapacaksinki burda haklisin yani ...:34:

filizcim ben snein yerinde olsam 70-79 kilo araligindakilerin topiginde degilde 60-69 kilo araligindakiler topigine takilirim...neden biliyormusun ? hem senin kilon 70.5 60 li kilolara az kalmis ondan , hemde insan dahada hirslanir bir an once su 7 lerden kurtulayim der...ben 62 kiloyken falan 50-59 lular topigine takiliyordum hirslanarak 56 lara kadar inmistim o ara...sanada tavsiye ederim her zaman ise yarar:34::34:

Back