- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.761
cok hastayız ıkısıde cok hasta bense habıre yeme pesınde kaldım ve veremedım aldım68.1
nazlıbahar,geçmiş olsun canım..ama ben senin 66 ları gördüm dediğini hatırlıyorum,,,noldu ki??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok hastayız ıkısıde cok hasta bense habıre yeme pesınde kaldım ve veremedım aldım68.1
slm kızlar benımde çocuklar buhafta hep hastalardı pek rejımde yapamadım kılomdanda bellı zaten
baslangıç:95 kg
bu hafta:72 kg
gıden:0 kg
hedef:68_69 kg
tesekkur ederim canim gecti sukur.
yarin bildirim yapmak isteyen arkadaslar olursa lutfen bildirimlerini su sekilde yapsinlar:
ornek:
baslangic:80 kg
gecen hafta:75 kg
bu hafta:74 kg
giden:1kg (kiloalindiysa gelen: x kg)
toplamda giden:6 kg
hedef:65 kg
lutfen bu ornekteki gibi yaparsaniz sevinirim.boylece herkesi bir kez daha hatirlamis oluruz.biraz karisiklik oluyor obur turlu.
aslinda benim de islerim var yarin ne zaman girebilirim bilemiyorum.ama bildiriminizi yapin siz yinede.ben gelince bakarim.
günaydın kızlarrrrr
bu ara pek bi şey yemiyorumm
bol bol su içiyorum
spor yapıyorum
kilom pek azalmıyor (gramlar değişiyor şişkinliğime göre filan) ama daha ince hissediyorummm
şimdi tartıldım 61,3![]()
..nick---------gecen hafta---------bu hafta-------fark---
-filizzz64........70.8 kg............70.5kg............300gr
-bilge85........66.9 kg..............66.1kg...........800gr
-nisam_81......72 kg...............72 kg..............000
-mehay..........64.5 kg.............61.4.............3.100kg
-emyay_8990....94 kg............94kg................000.
-nazlibahar.......67.1 kg.........68.1kg............+1 kg
-kkontess......61.7 kg...........61.3kg............-400gr.
-incirreceli.......65.6kg..........64.3kg.......1.300kg
merhaba.bende aranıza katılabilirmiyim.masabaşı çalışıyorum.hareketsizim.kilo alıyorum.boyum 1.63.
kilom bugün itibariyle 69.9 kg. hedefim 55 kilo olmak.
kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim.herkese hayırlı zayıflamalar.
merhaba.bende aranıza katılabilirmiyim.masabaşı çalışıyorum.hareketsizim.kilo alıyorum.boyum 1.63.
kilom bugün itibariyle 69.9 kg. hedefim 55 kilo olmak.
kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim.herkese hayırlı zayıflamalar.
canım eline sağlık...bu yoğunluğunda yine listeye yer verebildin...seni SADIK KAPTAN olarak ilan ediyorum:))
seni de tebrik ederim 300 gr. vermişsin...
..nick---------gecen hafta---------bu hafta-------fark---
-filizzz64........70.8 kg............70.5kg............300gr
-bilge85........66.9 kg..............66.1kg...........800gr
-nisam_81......72 kg...............72 kg..............000
-mehay..........64.5 kg.............61.4.............3.100kg
-emyay_8990....94 kg............94kg................000.
-nazlibahar.......67.1 kg.........68.1kg............+1 kg
-kkontess......61.7 kg...........61.3kg............-400gr.
-incirreceli.......65.6kg..........64.3kg.......1.300kg
ellerine saglik filizcimlisteyi ne guzel duzenlemissin
bu arada baska topiklere kaymissin
seni gidi seni
![]()
Birtakım hastalıkların tedavi ve önlem aşamasında iyi geldiği bilinen tarçın ve bal artık zayıflamak isteyenlerin de vazgeçilmez formülü haline geldi. Kan şekerini düzenlemesi açısından tarçın; karaciğer yağlanmasına ve özellikle karın bölgesi olmak üzere tüm vücutta ki yağ yakımının hızlanmasına ve birikmesinin önlemesi açısından önemli bir besindir.
Balın içerisinde ki antioksidanlar ise tarçın bir araya geldiğinde ise metabolizmayı hızlandıran eşsiz bir iksir haline geliyor. Bu doğal formül beraberinde uyguladığınız bir diyet programı olsun ya da olmasın etkisini gösteriyor. Fakat diyetle beraber yapılan tarçın ve bal kürü diğer uygulamanıza göre daha hızlı ve miktar olarak fazlaca memnun olacağınız sonuçlar yaratıyor.
ben bu yonteme basliim diyorum.belki biraz ise yarar.paylasmak istedim.uygulamak isteyenler olursa haber verin kizlaarrr.ben de takipteyimmm
evet beni coook yalniz biraktiniz buralarda .ben de diger topiklerde vakit geciriyorummm.
destek bulamazsam hep yiyesim geliyooo
o yuzden 70-79 kilo arasindakilerin zayiflama topiginde de gorebilirsiniz beni her an icin.bu arada nisamcim da takiliyor ayni topige ama hiiiic sesini cikarmadan kacip gidiyooo.gormuyomuyum ben sankiiiiiiii.bi selam vericek simdi bana diyorum ama cix
![]()