Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yediklerime sporuma dikkat ettiğim halde

61,7 olmuşum

su atıcı şeyler içiyim en iyisi

senin garezin mi var kız bana

ilk ben yazıyorum ama hiç eklenmiyorum listelere

ayyy kızlar bende 200gr.cık vermısım az kalsın unutuyordum yogun bır gun gecırıyorum da
ya cok guzel 67.1 e ınmısstım oruc tutuyoruz hafsıonu basladık acaıp yıyorum ben

-filizzz64..................................71 kg..........70.8 kg.........200gr
-bilge85....................................66.9 kg........66.9 kg.........000
-nisam_81................................72 kg.........71 kg...............1 kg
-mehay.....................................64 kg.........64 kg...........000
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-emyay_8990............................92 kg............94 kg.............+2 kg
-nazlibahar..................................67.9 kg......67.1 kg............800 gr
-kkontess....................................61.3 kg......61.7 kg...........+400gr.
-zonox.........................................64 kg
-z3174.........................................75 kg

-filizzz64..................................71 kg..........70.8 kg.........200gr
-bilge85....................................66.9 kg........66.9 kg.........000
-nisam_81................................73 kg.........72 kg...............1 kg
-mehay.....................................64 kg.........64 kg...........000
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-emyay_8990............................92 kg............94 kg.............+2 kg
-nazlibahar..................................67.9 kg......67.1 kg............800 gr
-kkontess....................................61.3 kg......61.7 kg...........+400gr.
-zonox.........................................64 kg
-z3174.........................................75 kg

ALLAH SOYLETTI HERALDE.HAFTAYA KESIN 71 KILO OLURSUN BAK GOR.

Canım benide eklermisin?

Benim bundan önce cok diyet denemem oldu ama hiçbirisini yapamadım 1 hafta sürdü. Lütfen bana destek olun güzel arkadaslarım... Çok mutsuzum inanın ki. Hiçbirşeyden zevk alamıyorum... Yemek yemeyi cok seviyorum ama bıktım bu halimden. Bu yaz tatilde bile zevk alamadım herseyden o zamanlar 60 kiloydum simdi 65 oldum. Boyum 1.59 kilom 65...

Bugun diyete basladım liste yaptım kendime..
1 kk peynir domates salatalık maydonoz dan olusan kahvaltı.
Ara öğün birazcık aşure ( iş arkadasım yapmış getirmiş, zaten aşure en hafif tatlıymıs )
Öğlen de brokoli ve salata yedim..
Aksam patlıcan yemeği var ve salata...

2 bardak yeşilçay içtim..

Son düzenleme:

hosgeldin canimm.hadi bakalim.haftaya ptesiye kadar kac kilo vereceksin.senide ekleriz haftaya tabi ama bu hafta basladigin icin.1 hafta sonra verdiginkiloyu da beraber eklemek gerekiyor.kolay gelsin sana.buraya SIK ugrarsan kacamak yapman da azalir.bekliyorumm.bu arada evlimisin,?evliysen cocugun varmi yazarmisin?

ben de akşam yemeğimi saat 4 civarı yedim
2 dilim kepek ekmek
yağı süzülmüş dardanel ton balık
1 domates
az soğan + sumak

muhtemelen 2 saate acıkırım

o zaman da salata yiyeceğimmm

Hoşbuldum canım, ben suan kadar 1 haftada hiç kilo veremedim ki daha doğrusu takip de edemedim ama vereceğimi sanmıyorum.. Cok umutsuzum. Buraya sık sık uğrayacağım.. Evli değilim canım tabi ki cocuğumda yok
Dün tartıldım 65 kiloyum. Bugun kendime tartı da alacağım. Burada inşallah motive olurum. Teşekkür ederim Filizciiim...

Bu arada aksamleyin erkek arkadasımla dürümcüye gittik, cok beğendğini söyledi. Ama ben ilk defa yemedim kendimi tuttum cok da güzel gözüküyordu. Sadece bi ısırım aldım tadına bakmak için.
2 yk patlıcan yemeği
yarım dilim ekmek
4 tane de lahana sarması yedim ( aslında yemicektim de cok güzel olmustu. )

2 saat sonra da meyve yedim.

topiğinizin filintası geldi

ohh kahvaltıda yine götürdüm 1 dilim kepek ekmek
azcık da mısır unlu bi şey , ismini bilmiyorum
salçaya da bandım reçele de
1 kupa çay
5-6 tane badem ceviz karışımı
azcık da peynir

1saat içinde de şekersiz 1 nescafe içicemm, yanına kruvasan yemeye çok alıştım kötü bi şi buu

kızlar selammmm.

65 kg mdan
63.400 olmuşum. 1 haftadır diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. listeye yeni kilomu ekler mi
siniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…