- 17 Haziran 2008
- 137
- 60
- 298
- 42
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.681
ben de yapamiyorum rejim falan.bi sinir tanimiyorum yemek konusunda.sebze falan da kalmadi evde zaten.useniyorum alisverise cikmayada.
onume geleni yiyorum.kimse bana dur demiyo
aaa ben yazincaya kadar sen cikmissin bile neyse benim de uykum yokhic.o yuzden nettte takiliorum iste boyle.kk nin dekorasyon bolumleri falan dailgi cekiciymis.ilkdefa inceledim.ee tabi kafayi taktik kilolara gozumuz baska seyi gormuyo.hazir rejim yapamiyoken bidolasiimdedim ben de
neyse hic tadi kalmadi topigin farkindamisiniz?neden kimsecikler ugramaz oldu bilemiyorum.24 saat pc yedokunmuyorum demiyceksiniz heralde dimi?
neler yapiyosunuz?ozel biseyler uygulayan yokmu?baska topiklerde yazmislar.bazi bayanlar bir krem kullaniyorlarmis.incelticiymis.simdi ben isim marka falan vermiiim yine uyari gelir(ama onlar vermisler gayet acik)
kremi surduklerinde bi kizariklik ve yanma hissi oluyormus 10 dk falan ama ciddi anlamda sikilasma oluyormus.selulitlerede iyi geliyormus.inansammi bilemedim:26:
bacak hareketinde ölçülerini alman faydalı olup olmadığın görmen açısından ii olabilir.
ben leslie yapıyorum ve ölçülerimi aldım, haftaya tekrar alıcam bakalım..
sürekli oturarak çalışınca insanın poposu ve bacaklar şekil değiştiriyor resmen!
iigeceler nisamcim napiosun bakiim sen bu saatte burda?kacamak yaparkenmi aaklinageldi girmek topige?
leslie muhteşem bi şekilde inceltiyor ama haftalık ölçme bence
aylık ölçebilirsin
hafta çok kısa değil mi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?