• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Eki Görüntüle 299034 hadi gelin artik yaaa nerelerdesiniz
benim butun gun hic durmadan dolasmaktan ayaklarim sismis.yarim saat once girdim eve hala kipirdayamiyorum.
gecengun stepper aldim bende.ama $u tam duz gidenlerden degil de yana dogru adim atar gibi.bi arkadasima doktoru bu modelini tavsiye etmis.daha etkili demis.bilmeiyorumdenemek lazim.dun biraz yaptim ama cokaz 10 dk ancak ama ccoook terletiyo.iste bu ekledigim gibi aynisindan.insallah ise yarar cunku yediklerimin haddi hesabi yok.kendime hakim olamiyorum.belki terleyerek kurtulabilirim.
inan cok faydasini goreceksin ...ilk zamanlar 10dk ile baslamistim sonralardan 30 dk ve en son 45 dakika hic durmadan yaptigimi bilirim...acayip terletiyo su iciriyor ama en onemlisi psikolojik etkisi ...insana kendini saglikli hissettiriyor sonrasinda hafiflemis hissettiriyor :)) filiz kaca aldin sen stepper'i?

inan cok faydasini goreceksin ...ilk zamanlar 10dk ile baslamistim sonralardan 30 dk ve en son 45 dakika hic durmadan yaptigimi bilirim...acayip terletiyo su iciriyor ama en onemlisi psikolojik etkisi ...insana kendini saglikli hissettiriyor sonrasinda hafiflemis hissettiriyor :)) filiz kaca aldin sen stepper'i?

insallah dedigin gibi olur.stepperi 55 euroya aldim.pahalimi sence?ama mavisi de vardi daha ucuzmus ama fiyatina bakmadim.arkadasim ozellikle bunu al dedigi icin yan olanini aldim.daha etkiliymis.gorucez

insallah dedigin gibi olur.stepperi 55 euroya aldim.pahalimi sence?ama mavisi de vardi daha ucuzmus ama fiyatina bakmadim.arkadasim ozellikle bunu al dedigi icin yan olanini aldim.daha etkiliymis.gorucez

ben kaca almistim unuttum ama keske duzunu alsaydin bunda merdiven cikiyormussun etkisi oldugu icin tum bacak kaslarini esit calistiriyor yana olanlarda ozellikle yan bacak kaslari yapmak ve o bolgedeki yaglari eritmek icin iyi...neyse farketmez benziyorlar zaten...cok pahali almamissin ben kaca almistim unuttum inan ama o civardaydi benimkide...

kizlar 2 gundur diyete konsantre olma çabalari içerisindeyim...diyet miyet kalmamisti bundan onceki 2 haftada gecen haftada orucluydum zaten oyle gitti...bir motivasyon bozuklugudur gidiyor benle ayni durumda olan varmi???

Sormayin kizlar bende ne rejim kaldi ne dikkat allaha cok sukur.hafta donum berbatti cok misafirim vardi hele bugun yediklerimi yazsam yok yazmiyim birakin kilo vermeyi butun haftayi goturdu bugun yediklerim sanirim.bakalim yarin kaca cikmisim

bende de diyet falan kalmadı, h..sonu arkadaşlarla beraber kaçamak yaptık, açık büfe otel :19: diyet miyet kalmadı.
bu hafta kilo bildirmi yapmayı düşünmüyorum, kimse de uğramamış zaten :44:

kızlar ben aynıyım..bu haftanın çoğunu oruçlu geçirdim,sanırım ondan...oruç tutnca kilo veremiyorum...67.9 hala:36::36:spor lazım spor..

kızlar ben aynıyım..bu haftanın çoğunu oruçlu geçirdim,sanırım ondan...oruç tutnca kilo veremiyorum...67.9 hala:36::36:spor lazım spor..

bilgecim sen sanirim kilo almissin tatlim.cunku gecen haftanin listesinde 66.9kilo gorunuyorsun.daha onceki hafta 67.5 kiloymussun.gecen hafta 600 gr vermissin 66.9 olmussun bu durumda 1 kilo almis oluyorsun sanirim. :s

-filizzz64..................................71 kg..........70.8 kg.........200gr
-bilge85....................................66.9 kg
-nisam_81................................72 kg.........71 kg...............1 kg
-mehay.....................................64 kg.............
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-emyay_8990............................92 kg............94 kg.............+2 kg
-nazlibahar..................................67.9 kg....
-kkontess....................................61.3 kg....
-zonox.........................................64 kg
-z3174.........................................75 kg

-filizzz64..................................71 kg..........70.8 kg.........200gr
-bilge85....................................66.9 kg
-nisam_81................................72 kg.........71 kg...............1 kg
-mehay.....................................64 kg.............
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-emyay_8990............................92 kg............94 kg.............+2 kg
-nazlibahar..................................67.9 kg....
-kkontess....................................61.3 kg....
-zonox.........................................64 kg
-z3174.........................................75 kg

beni malum donemde oldugum için es geç bu hafta filizcim bildirim yapamiyorum bu hafta...sende 60 li kilolara dogru azimle ilerliyorsun hadi az kalmis ;)):34:

bilgecim sen sanirim kilo almissin tatlim.cunku gecen haftanin listesinde 66.9kilo gorunuyorsun.daha onceki hafta 67.5 kiloymussun.gecen hafta 600 gr vermissin 66.9 olmussun bu durumda 1 kilo almis oluyorsun sanirim. :s

filizcim yanlış yazmışım
66.9 olacak:)))Allah korusun yaaaa...ben su aralar gram veremiyorum,kilo alsam nolur bilmem..

Back