• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar
sbh:bır sımıt sekersız cay
ara:bır mandalına
ara:bır mınık cokoprens
aksam:bıraz fazlacana bulgur pılavı
olca yuruyus tempolu

gunaydin kizlar
bu haftanin birincisi gordugunuz gibi mehay oldu.1 haftada 1.6 vermek kolay is degil tebrik ediyorum arkadasim:46:
gelecek pazartesi yeni bildirimleri bekliyorum:24:

-filizzz64..................................71 kg..........
-bilge85....................................66.9 kg
-nisam_81................................72 kg.......
-mehay.....................................64 kg.............
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-emyay_8990............................92 kg
-nazlibahar..................................67.9 kg....
-kkontess....................................61.3 kg....
-zonox.........................................64 kg
-z3174.........................................75 kg

nerede bu millet??ben ii bi kahvaltıdan sonra,biraz önce öğlen yemeğimi de yedim:56::56:şimdi bi arkadaşa gidiyorum,fazla kaçırmamaya çalışıciiiiiiiim:32::32:

sabah geç kaldım evden çıkmadn bi yeşil elma aldım yiye yiye geldim işe.
saat 10 gibi yarım pkt diyet bisküvi + yeşil çay.
öğlen bir tabak yoğurtlu ıspanak, havuç rendesi, 2 tane de biber kızartması yedim.
aralarda kaçırıyorum, uzun zamandır şu dukan dikkatimi çekiyor, deneyenininz var mı??
spora da başladım dünden itibaren tekrar, leslie 5 mil yaptım, süper ter attırıyor..

-filizzz64..................................71 kg..........
-bilge85....................................66.9 kg
-nisam_81................................72 kg.......
-mehay.....................................64 kg.............
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-emyay_8990............................92 kg
-nazlibahar..................................67.9 kg....
-kkontess....................................61.3 kg....
-zonox.........................................64 kg
-z3174.........................................75 kg
evet filiz birinci oldum bu hafta:65::65: sanirim baya odem varmis o gitti buyuk bir ihtimal yoksa hepsinin yag olmasi imkansiz canim...gelecek haftaya kadar bu kilomu koruyup sonra her hafta 500 gr vermeyi planliyorum...ama kimsecikler girmiyor artik hic tadi yok boyle benimde canim istemiyor gelmek kimseyi goremeyince ...

bunu bir konusmamiz lazim kizlar oyle degilmi??

$zoom_asset_16819032[1].jpghadi gelin artik yaaa nerelerdesiniz
benim butun gun hic durmadan dolasmaktan ayaklarim sismis.yarim saat once girdim eve hala kipirdayamiyorum.
gecengun stepper aldim bende.ama $u tam duz gidenlerden degil de yana dogru adim atar gibi.bi arkadasima doktoru bu modelini tavsiye etmis.daha etkili demis.bilmeiyorumdenemek lazim.dun biraz yaptim ama cokaz 10 dk ancak ama ccoook terletiyo.iste bu ekledigim gibi aynisindan.insallah ise yarar cunku yediklerimin haddi hesabi yok.kendime hakim olamiyorum.belki terleyerek kurtulabilirim.

slm kızlar bende eger kabul ederseniz aranıza yeni katıldım. ben kısaca hikayemi anlatayım size..... 2006 da dogumdan çıktıgımda 83 kiloydum. hiç takmadım. 8 ay felan 80 olarak kaldım. 1 sene sonra 75 e düştüm kendi kendine ve 2010 senesine kadar 75 ve 76 arası kaldım. sonra 2010 senesinin mart ayında azimle 58 e düştüm aslında tam istediğim kilo. 58 hatta 60 olsam başka ne isterim:( 5 ay öncesine kadar da korudum hep kilomu. dukan diyetine yakın bir diyet yaptım ve 2.5 ay gibi bir zamanda 75 den 60 a düştüm. ama sonra bende panik atak çıktı ve ,laç kullanmaya başladım psikolojide bozulunca bi baktım 5 ay önce 69 olmuşum:( şu an 70 im vermem gereken tam bir on kilo var . regli dönemim olamadım daha 70 71 çıkıyorum. ama regl den sonra büyük ihtimal 69 çıkarım. ben arakadaşımdan duydugum bir uygulamayı yapıcam. aslında konuda açtım ben. sadece çorbalar yapıp içiyorum 2 gündür. mesela bugun mercimek içtim sabahtan akşama kadar. mercimek,sogan,biber,domates, patates var sadece içinde. bugun 4 tabak içtim. ögelen içerken içine haşlanmış tavuk eti koydum. yarın için kereviz, kabak,sogan,lahana karışımı yaptım ve mikserden geçirdim. yarında bütün gün bunu içicem.

stepper ımda var ama su an çok fena grip oldugum için p.tesi sanırım başlarım çünkü ayaga kalkıcak halim bile yok:(

slm kızlar bende eger kabul ederseniz aranıza yeni katıldım. ben kısaca hikayemi anlatayım size..... 2006 da dogumdan çıktıgımda 83 kiloydum. hiç takmadım. 8 ay felan 80 olarak kaldım. 1 sene sonra 75 e düştüm kendi kendine ve 2010 senesine kadar 75 ve 76 arası kaldım. sonra 2010 senesinin mart ayında azimle 58 e düştüm aslında tam istediğim kilo. 58 hatta 60 olsam başka ne isterim:( 5 ay öncesine kadar da korudum hep kilomu. dukan diyetine yakın bir diyet yaptım ve 2.5 ay gibi bir zamanda 75 den 60 a düştüm. ama sonra bende panik atak çıktı ve ,laç kullanmaya başladım psikolojide bozulunca bi baktım 5 ay önce 69 olmuşum:( şu an 70 im vermem gereken tam bir on kilo var . regli dönemim olamadım daha 70 71 çıkıyorum. ama regl den sonra büyük ihtimal 69 çıkarım. ben arakadaşımdan duydugum bir uygulamayı yapıcam. aslında konuda açtım ben. sadece çorbalar yapıp içiyorum 2 gündür. mesela bugun mercimek içtim sabahtan akşama kadar. mercimek,sogan,biber,domates, patates var sadece içinde. bugun 4 tabak içtim. ögelen içerken içine haşlanmış tavuk eti koydum. yarın için kereviz, kabak,sogan,lahana karışımı yaptım ve mikserden geçirdim. yarında bütün gün bunu içicem.

hosgeldin aramiza.cok azimlisin masallah.keske o azmin yarisi bende de olsa :((
sen de surekli kilo alip vermissin.benim gibi cabukalip cabuk verebilenlerdensin sanirim.ama ben rejimi unuttum artik.madem yapamiyorum areketimi fazlalastirayim dyorum.artik yasim 30a geliyor ve eskisi gbi basit gitmiyor kilolar ama masallah cok basit alabiliyorum hala :((

sorma vallahi çok hızlı verip inanılmaz hızlı alabiliyorummmm. valla azcık tv izle güzel kızlara bak netten acıkınca azim geliyo içine. ben bu akşam sabah yemek için dukandaki ekmekten yaptım. gerçi ben yulaf kepegi yumurta ve yogurt koyup fırınladım. çok lezzetliii ekmek yerine onu yicem. kalorisi 1 dilim de 25 felan hepsinden az. sonra dayanıcam çorbaya:) aralık sonuna 60 ımmm inanıyorum

kızlar, ben dün diyetisyene gittim ve emziren anne diyetine başladım:6:
%35 yağ çıktı vücudumda. hamilelikten önce %12 idi:47:
bugün yiyeceklerim
kahvaltı:
3 kayısı
1 yumurta 1.k.k peynir
3 zeytin
1 tek şekerli çay
bolca salata
2 dilim çavdar ekm.

Son düzenleme:
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım dıyetler nasıl
sbh:bır dılım koy ekmegı ve yanında beyaz peynır

kızlar ya herseydden yıyorum ve zayıflıyorum ya kendımı bu aralar cok zayıflamıs hıssedıyorum baya bı farketmeye basladı pazartesıden berı de gram gram verıyorum artık sadece yuruyus yapmaya ve gec vakıtte agır seyler yememeye dıkkat edıyorum ve gram gram her sabah dustugunu goruyorum gobek ındı valla sımdıden ama sım ıtler duruyor sanırım hareket yamak lazım :( onada usenıyorum

günaydın kızlarrr :72::72:

ne güzel hafifleyenler var
ben de aksine şişiyo gibi hissediyorum:18:
kontrolü ele almam lazım.
sporda düzeni tutturdum ama yemeklerde hayır:26:

günaydın kızlarrr :72::72:

ne güzel hafifleyenler var
ben de aksine şişiyo gibi hissediyorum:18:
kontrolü ele almam lazım.
sporda düzeni tutturdum ama yemeklerde hayır:26:

aynen kontesim ben de... sporumu yapıyorum,akşama kadar abartmadan yiyorum ama akşam içime bişey kaçıyo sanki, yemek canavarı gibi bişey :27:

Back