- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.661
Slm sabah kahvaltim 1dililm tambugday ekmegi biraz peynir domates arada kahve biraz once 1kase çorba ictim simdi yesil cayimi icicem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bayanlar. ben degıl ama benımde bır arkadasım 37 kılo verdı.
kız suan tam kıvamında.
cok guzel oldu
darısı hepımızın basına :)
evet filiz birinci oldum bu hafta-filizzz64..................................71 kg..........
-bilge85....................................66.9 kg
-nisam_81................................72 kg.......
-mehay.....................................64 kg.............
-paytak paytak kosan koala.......68 kg
-emyay_8990............................92 kg
-nazlibahar..................................67.9 kg....
-kkontess....................................61.3 kg....
-zonox.........................................64 kg
-z3174.........................................75 kg
slm kızlar bende eger kabul ederseniz aranıza yeni katıldım. ben kısaca hikayemi anlatayım size..... 2006 da dogumdan çıktıgımda 83 kiloydum. hiç takmadım. 8 ay felan 80 olarak kaldım. 1 sene sonra 75 e düştüm kendi kendine ve 2010 senesine kadar 75 ve 76 arası kaldım. sonra 2010 senesinin mart ayında azimle 58 e düştüm aslında tam istediğim kilo. 58 hatta 60 olsam başka ne isterim5 ay öncesine kadar da korudum hep kilomu. dukan diyetine yakın bir diyet yaptım ve 2.5 ay gibi bir zamanda 75 den 60 a düştüm. ama sonra bende panik atak çıktı ve ,laç kullanmaya başladım psikolojide bozulunca bi baktım 5 ay önce 69 olmuşum
şu an 70 im vermem gereken tam bir on kilo var . regli dönemim olamadım daha 70 71 çıkıyorum. ama regl den sonra büyük ihtimal 69 çıkarım. ben arakadaşımdan duydugum bir uygulamayı yapıcam. aslında konuda açtım ben. sadece çorbalar yapıp içiyorum 2 gündür. mesela bugun mercimek içtim sabahtan akşama kadar. mercimek,sogan,biber,domates, patates var sadece içinde. bugun 4 tabak içtim. ögelen içerken içine haşlanmış tavuk eti koydum. yarın için kereviz, kabak,sogan,lahana karışımı yaptım ve mikserden geçirdim. yarında bütün gün bunu içicem.
günaydın kızlarrr
ne güzel hafifleyenler var
ben de aksine şişiyo gibi hissediyorum:18:
kontrolü ele almam lazım.
sporda düzeni tutturdum ama yemeklerde hayır:26: