- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #54.641
fiizcim aynen ben de spor yapmıyorum,yazın yürüyüş falan yaptığım için daha ii kilo veriyorum...kışın olmuyo işte...tembel tembel oturunca böle oluyo işte
henuz bildirim yapmamis arkadaslari bekliyorum.
simdilik listemiz su sekilde kizlar:
isim...................................onceki kilo..............................sonraki kilo...........................verilen kilo...................
-filizzz64..................................72 kg....................................71 kg.....................................1 kg........................
-bilge85....................................67.5 kg................................66.9 kg..................................600 gr.....................
-nisam_81................................72 kg...........................................................................................
-mehay.....................................65.6 kg................................64 kg........................................1.6 kg.....................
-paytak paytak kosan koala.......68 kg..................................................................................
-oslem......................................60 kg.............................................................................
-elizabeth_bath.........................87.8 kg...................................................................................
-emyay_8990..........................92 kg.......................................92 kg......................................000...............
-nazlibahar................................68.5 kg................................67.9 kg.....................................600 gr.....................
-kkontess.................................61.3 kg........................................................................
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ben hala aynıyım canımmm
griptim , ilgilenemedim bu işlerle:18:
evet haklisin.biliyomusun dun bi makale okudum.yurumek,vucut sekillendirmek ve forma girmek icin kosmaktan daha faydaliymis.kalcalar,karin bolgesi ve bacaklar daha guzel sekil aliyormus.ayni mesafeyi yurumek yerine kosarsak istedigimiz sekilde sekillenmezmis vucut.en basta gogusler sarkarmis.zaten insanin vucudu yurumek icin tasarlanmis daha cok.bu sekilde kaslarimizi uygun sekilde sekillendirebilirmisiz
peki canim gecmis olsun cok
teşekkür ederim canım
grip ve regl aynı anda vurdu vallahi ne zormuş amanınnn
hosgeldin zonox.biz kendi aramizda haftalik kilo verme yarisi yapiyoruz.istersen bugunden itibaren seni de listeye ekleyebilirim.ama burayi ihmal etmeyeceksen tabiki.arada girip dilersen yediklerini paylasabilirsin yada bizim paylasimlarimiz hakkinda yorum yapabilirsin.hergun girmek zorunda degilsin tabi ama pazartesi gunleri ogleden once mutlaka kilo bildirimini yapmak zorundayiz.boylece yalniz olmadigimizi hissediyoruz ve motive oluyoruz.destek sart.ne diyosun?
hoşbuldumlisteye eklenebilirim. inşallah veririm de her hafta bildirim yaparım zevkle
1.60 boyum 64 kg. 28 yaşındayım. 53 kg olsam yeterli. doğumdan önceki kilom. bu arada sıkı bir diyet yapmıcam emziren anne diyeti yapıcam. çarşambadan itibaren.. bir de şu "lapa" denilen şey nedir? her diyet topiğinde adı geçiyor. nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor?
peki su andan itibaren rejim moduna girebilirsin oyleyse,haftaya bugun hesap vereceksin
lapayi ben hic yapmadim ama ben de senin gibi merak edip arkadaslara sordum.anladigim kadariyla bulguru kalin olursa hasliyorlar,ince olursa hafif sicak suyla kabartiyorlar tuzsuz ve yagsiz yapiliyor kesinlikle.icerisine baharat koyulabiliyor.ve yagsiz tuzsuz salata cesitleriyle harmanlanabiliyor.yani tambir diyet yemegi.ama yag neyse de tuzsuz nasil dayaniyorlar bilemiyorum.tuzsuz yapamiorm ben.
kızlar ben de zor günler geçirdim h.sonu yeğenim acile ordan yoğun bakıma kaldırıldı.
ben de hasta oldum, gece boyu inleyerek uyudum resmen...
sabah da tartılmak aklıma cok sonradan geldi maalesef kusura bakmayın kızlar...
kilo vermiş olanları tebrik ediyorum...
gecmis olsun canim.o zaman seni de kilo vermemis olarak ekliyorum simdilik.yarina tartilirsan bu haftanin listesine yeni kilonu eklerim olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?