Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

fiizcim aynen ben de spor yapmıyorum,yazın yürüyüş falan yaptığım için daha ii kilo veriyorum...kışın olmuyo işte...tembel tembel oturunca böle oluyo işte

evet haklisin.biliyomusun dun bi makale okudum.yurumek,vucut sekillendirmek ve forma girmek icin kosmaktan daha faydaliymis.kalcalar,karin bolgesi ve bacaklar daha guzel sekil aliyormus.ayni mesafeyi yurumek yerine kosarsak istedigimiz sekilde sekillenmezmis vucut.en basta gogusler sarkarmis.zaten insanin vucudu yurumek icin tasarlanmis daha cok.bu sekilde kaslarimizi uygun sekilde sekillendirebilirmisiz

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ben hala aynıyım canımmm
griptim , ilgilenemedim bu işlerle:18:

evet canım yazın yürüyüş yapınca hissediyorum,hem de sımsıkı oluyo yaaa...

hoşbuldum listeye eklenebilirim. inşallah veririm de her hafta bildirim yaparım zevkle

1.60 boyum 64 kg. 28 yaşındayım. 53 kg olsam yeterli. doğumdan önceki kilom. bu arada sıkı bir diyet yapmıcam emziren anne diyeti yapıcam. çarşambadan itibaren.. bir de şu "lapa" denilen şey nedir? her diyet topiğinde adı geçiyor. nasıl yapılıyor ve ne işe yarıyor?

peki su andan itibaren rejim moduna girebilirsin oyleyse,haftaya bugun hesap vereceksin
lapayi ben hic yapmadim ama ben de senin gibi merak edip arkadaslara sordum.anladigim kadariyla bulguru kalin olursa hasliyorlar,ince olursa hafif sicak suyla kabartiyorlar tuzsuz ve yagsiz yapiliyor kesinlikle.icerisine baharat koyulabiliyor.ve yagsiz tuzsuz salata cesitleriyle harmanlanabiliyor.yani tambir diyet yemegi.ama yag neyse de tuzsuz nasil dayaniyorlar bilemiyorum.tuzsuz yapamiorm ben.

neyse kizlar ben cikmak zorundayim.bi gorev ustlendim ama bazi arkadaslar bildirim yapmaya gelemediler.sabahtan beri burdayim.isimi de yapamadim.bu saatten sonra gelen olursa onlari da eve dondugumde eklerim artik.gorusuruz.

biliyor musun ben hayatımda hiç rejim yapmadım evlendiğimde 49 kg mdım. sonra 2 senede 1 kg aldım ve tam 50 oldum. bir yaz tatiline gittik yemekler o kadar kötüydü ki sürekli gözleme yedim ve 53 ile eve dönüm. hayatımda ilk kez 50 kg mın üzerine çıkmıştım. 53 ile hamile kalıp 63 ile doğuma girdim. doğumdan çıktığımda 3 kg gitmişti (normal doğum) ama sütüm gelmedi ve ben de yedim içtim vs.. 68 kg ma kadar geldim. 3 aydır 4 kg verdim. ama şimdi veremiyorum. rejim moduna girdim sayılır. zaten ben ekmek yemem (kahvaltı dışında) sebze yerim ve çok çok nadir bilav-makarna yerim. benim sorunum tatlı krizlerim:26:

kızlar ben de zor günler geçirdim h.sonu yeğenim acile ordan yoğun bakıma kaldırıldı.
ben de hasta oldum, gece boyu inleyerek uyudum resmen...
sabah da tartılmak aklıma cok sonradan geldi maalesef kusura bakmayın kızlar...
kilo vermiş olanları tebrik ediyorum...

gecmis olsun canim.o zaman seni de kilo vermemis olarak ekliyorum simdilik.yarina tartilirsan bu haftanin listesine yeni kilonu eklerim olurmu

isim...................................onceki kilo................sonraki kilo....................verilen kilo...
-filizzz64..................................72 kg......................71 kg..............................1 kg.....
-bilge85....................................67.5 kg..................66.9 kg..........................600 gr......
-nisam_81................................72 kg.......................................
-mehay.....................................65.6 kg.................64 kg............................1.6 kg
-paytak paytak kosan koala.......68 kg......................68 kg...........................000....
-oslem......................................60 kg.....................................................
-elizabeth_bath.........................87.8 kg.........................................
-emyay_8990..........................92 kg....................92 kg...........................000...
-nazlibahar................................68.5 kg.................67.9 kg.......................600 gr....
-kkontess.................................61.3 kg................61.3 kg..................000...

isim...................................onceki kilo................sonraki kilo....................verilen kilo...
-filizzz64..................................72 kg......................71 kg..............................1 kg.....
-bilge85....................................67.5 kg..................66.9 kg..........................600 gr......
-nisam_81................................72 kg.....................73 kg.............................+1kg...
-mehay.....................................65.6 kg.................64 kg............................1.6 kg
-paytak paytak kosan koala.......68 kg......................68 kg...........................000....
-oslem......................................60 kg.....................................................
-elizabeth_bath.........................87.8 kg.........................................
-emyay_8990..........................92 kg....................92 kg...........................000...
-nazlibahar................................68.5 kg.................67.9 kg.......................600 gr....
-kkontess.................................61.3 kg................61.3 kg..................000..

eveettt gittim geldim.5 dk ugradim.listeye nisami da ekleyip simdi cikiyorum.

sbh:bır tost kepek ekmek ve beyaz peynır
ara: ıkı mandalına
oğlen:bır tabak domateslı makarna
ara: bır avuctan az fındık
aksam :bırazdan kemıklı et salata yıcem ekemek bıtmıs ewde beyaz ekmek yıcem ıkı dılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…