- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.421
kızlar selam herkese...bu aralar kendimi pek ii hissetmiyorum....motivasyonum da çok düşük....ne topiğe giriyorum..ne kilo verebiliyorum....sanırım bir süre ara vermem lazım diyete falan...çünkü kendimi zorladıkça daha kötü oluyorum....bambaşkam canım listeyi hala istiyosan sen alabilir misin...ben sildim kendimi zaten...hala kilom aynı .almadım yani...ama 1 aydır veremiyorum neredeyse....
canim ya demek sende cikmak istiyosun , bu ne ya boyle herkes gidiyo ,bu hafta liseden 4 kisi cikiyo valla ,biz ne yapcaksak boyle ,
listeylede bambaskaben ilgilenebilirmi bilmiyorum ben girdikce yapmaya calisirim yinede
ama sende kendini salma
hala regl olamadiysan oyuzdendir, bence bi doktora git
hadi bakalim canim kararli olma guzel ,zaten o olmazsa basarida olmuyo
yazdiklarin cok guzel am iste bunlari uygulamak onemli ,insallah birakmadan yaparsan ,verirsin kilolari
sanirim daha once vermis ve almisin ,ve bu okadr kotu oluyoki ,okadr yeme az biseyden hemen al kiloyu cok kotu oluyo
insallah canim ama hala neden regl olmamisin bunun nedeni ne baya oldu be sen olmayali
cimcime 81
merhaba
yarışma geleneği devam eidyor anlaşılan hala?
yeni yarışma yarınmı başlıyor???beni de alırmısınız?
cimcime 81
merhaba
yarışma geleneği devam eidyor anlaşılan hala?
yeni yarışma yarınmı başlıyor???beni de alırmısınız?
liste bende artik canim ,pazartesiden pazartesiye oluyo yarismamiz, pzartesi kilo bildirince diger haftanin yarismasi basliyo anlicagin bugun basladik ben seni listeye ekledim ,insallah sende pes etmeden kilolarini verirsin
canim seni 64 olarak ekledim tam olarak dogrumu bilmiyorum
cimcimecim evlimisin bekarmısın yada erkek arkadaşın varmı bilmiyorm ama ben adet olmadığım zaman ilk aklıma gelen hamile olmam canım hemen bi test alıp yapıyorm sen de yap istersen ben hala olmadım sitreste yapma canım
ayrılmana üzüldm inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?