Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

afiyet olsun şekerim çok iyi gidiyorsun da bu nescafe şekerlimi sademi merak ettim
ay anacığım hadi çilek resmi koydunda parılparıl parlayanını niye koydun,nasıl canı çekiyor insanın kafamçokkarıştı
nescafe 1 ya da 2 şekerli.. günlük şeker ihtiyacımı karşılıyorr delikafadulden
o da olmasa dayanamam bayılıveririm yaa kafamçokkarıştı

hem çilek serbest yavrum istediğinn kadar yiyebilisinnn :sm_cool:

nescafe 1 ya da 2 şekerli.. günlük şeker ihtiyacımı karşılıyorr delikafadulden
o da olmasa dayanamam bayılıveririm yaa kafamçokkarıştı

hem çilek serbest yavrum istediğinn kadar yiyebilisinnn :sm_cool:

ya şekerim ben çayıda kahveyide şekersiz tüketiyorum belkide ondan habire başım dönüyor :roflol:
senin yüzünden çilek arayacam şimdi eve giderken çıktımı acaba varmı piyasada ...

ya şekerim ben çayıda kahveyide şekersiz tüketiyorum belkide ondan habire başım dönüyor :roflol:
senin yüzünden çilek arayacam şimdi eve giderken çıktımı acaba varmı piyasada ...
:roflol:
ha şunu bileydin :mymeka: vücudun her çeşit besine ihtiyacı var ama ayarını iyi vermek lazımm :smiley-cool:
ayrıca bende çayı şekersiz içiyorum tam 10 yıldır sositososito

ben gördüm çıkmışşş çileklerimmm var piyasada. :asigim:
şincik şunlarla idare et.. eve giderken alırsınn gerçeğini :sm_cool:
cilek_.jpg

:roflol:
ha şunu bileydin :mymeka: vücudun her çeşit besine ihtiyacı var ama ayarını iyi vermek lazımm :smiley-cool:
ayrıca bende çayı şekersiz içiyorum tam 10 yıldır sositososito

ben gördüm çıkmışşş çileklerimmm var piyasada. :asigim:
şincik şunlarla idare et.. eve giderken alırsınn gerçeğini :sm_cool:
cilek_.jpg

kocaman kocaman resimlerde bulmuş benim için rakibem ayy teşekkür ederim yemiş kadar oldum Şeniz
bende 10-15 yıldır şeker kullanmıyorum canım.son zamanlarda onun için kuru kara üzüm tüketmeye başladım hem kanda yapıyormuş:dance:

rica ederimm a.s.
tabii iyi akıl etmişsinn hem şeker ihtiyaacını karşılarr hemde kan yapar
her gün 1 avuç ye mutlaka a.s

ya buralardayım aslında ama hala regli molamadığım için bişey yazmıyorum canım sıkkın...ama okuyorum sizin yazdıklarınızı...sen çok ii gidiyosun maşallah:nazar:

Back