Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar slm bgn yoğundum bende akşam yemeeği yemiyom zaten kahvltıda yapamıyom tek öğüne düştü ara yiyom çerez kaysı fln yemeğimde ahana valla lahanaağacına döncem pztsiyi iple çekiyom
hala regli olmadım karnım şiş ama tık yok valla tartı gününe denk gelir ve eksik çıkmazsam yandım

günaydın hatunlar,çok yoğun olduğum için dünki yediklerimi yazıp çıkıyorum
sabah:klasik kahvaltı
öğle yemeğimi yoğunlukdan 15,30 da yedim ve tavuk ızgara yedim bir porsiyon
akşam yemek yemeye vaktim olmadı saat 9,30 gibi mercimek çorbası içtim ve 1 elma yedim
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın kıslar

dün akşam yemeği yemedim çünkü o saatte sporda oluyorum dönüncede kızımı emzir uyut derken saat geç oldu yemek istemedim .sanırım bugünde aynısı olur yine spaorda olacağım bugün.

dün 45 dak yürüdüm,15 dakika bisiklet çevirdim,5 dakikada kürek çektim.bakalım bende bu haftayı iple çekiyorum 3 haftadır hiç veremedim artık bu hafta vermeliyim.

merhaba arkadaşlar a.s.
günaydın hatunlar,çok yoğun olduğum için dünki yediklerimi yazıp çıkıyorum
sabah:klasik kahvaltı
öğle yemeğimi yoğunlukdan 15,30 da yedim ve tavuk ızgara yedim bir porsiyon
akşam yemek yemeye vaktim olmadı saat 9,30 gibi mercimek çorbası içtim ve 1 elma yedim
ayy bende deli gibi yoğundum dünn kafamçokkarıştı

sabah: sandöviç+süt
ara: nescafe
ara: simit (yoğunluktan geç gittim yemeğe)
ikindide: az çorba+az pırasa+1 dilim kepekli
ara: kahve:
ara: bikaç bizküvi
akşam: az çorba+az ıspanak+yoğurt+1 dilim kepekli
bunları yedin bende a.s

merhaba kızLar bugün kahvaltım : domates (tuzsuz) yumurta ve çok küçük kaşar peynir
12 de süt içtim şimdi de 3 y.k bulgur pilavı ( salçasız annem salça katmayı unutmuş bu da benim işime yaradı :lepi: ) ve 1.5 y.k. yoğurt :) lülülülülülü

merhaba arkadaşlar a.s.

ayy bende deli gibi yoğundum dünn kafamçokkarıştı

sabah: sandöviç+süt
ara: simit (yoğunluktan geç gittim yemeğe)
ikindide: az çorba+az pırasa+1 dilim kepekli
ara: kahve:
ara: bikaç bizküvi
akşam: az çorba+az ıspanak+yoğurt+1 dilim kepekli
bunları yedin bende a.s

afiyet olsun şekerim yine formundasın :roflol:
bu aralar bende dehşet yoğunum,eve gidince ölü gibi düşüp kalıyorum valla spor yapamıyorum planlarım suya düştü ama bir çare bulmalıyım spor için.bir step aleti var topiklerde gezen ondanmı alsam acaba :uhm:

bu ara bende çokk yoğunum yaa :bbo:
evde yapabileceğin bişiler araştır istersenn hihoyyyt

kızlar slm herkeslerde yoğun topiğimizde arka sayfada kalmış bende çok yoğunum ve eve gelince ölü gibi oluyom
bu arada hala regli olmadım yarın dra gitçem ltfen dua edin umarım kötü bişi çıkmaz

günaydın kızlar,nasılsınız görüşmyeli? ben iyi olmaya çalışıyorum.benimki hala gelmemiş bak saat kaç oldu
myocean cığım inşallah kötü birşeyin yoktur,ALLAH şifa versin canım
dünki yediklerim
sabah : klasik kahvaltı
öğlen:1 tabak lahana yemeği
ara: 1 avuç kuru üzüm
akşam:1 tas mısır çorbası
ara :1 elma

geçen hafta aldığım kiloları bu hafta verebilmişim 600 gr kadar verdim bu hafta belki pazartesiye kadar daha çok veririm bu arada yürüyüşte yapıyorum çok fazla değil günde 40 dk falan ama olsun o bile farkettiriyo

kızLar bugün bir şey fark ettim artık eskisi kadar bir şeyler yemekten zevk almıyorum kendimi başka şeylere veriyorum zayıf olacağım günleri düşünüyorum mesela markete gdince anneme hep ... aldırırdım( yasak kelimeler :) ) ama yarın yağsız süt kepek ekmeği vs alacam kızlar ben başaracam :) kaydirigubbakcemile2

TEK ŞİŞMAN BEYNİMİZ

Zihindeki algıyı değiştirmek için yapmanız gerekenler..

Aşağıda belirteceğim maddeler hala kilo problemi yaşıyor olsanız bileyapmanız gereken şeylerdir.unutmayın,beyninizdki şişmnı zayıflatmadığınız sürece hiçbirşey değişmeyecektir….

**öncelikle sürekli siyah giyiyorsanız bundan vazgeçin.yakışmadığını düşünseniz bile diğer renkleri kullanmaya başlayın.ta ki bu renkler sizde rahatsızlık yaratmayana kadar..

**başkasında görüp çok beğendiğiniz şeyi o stilde giyin.giydiğinizde size yakışmadığını düşüneceksiniz ama yinede giymeye devam edin.ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar(başkasında beğendiğiniz bir şey olsun)

**başkasında beğendiğiniz bir takıyı takın.belki bu büyük bir küpe,broş,kravat vs. olabilir.taktığınızda çok komik olduğunuzu,yolda herkesin size baktığını düşüneceksiniz.ama emin olun sokaktaki insanlar fark etmeyecektir bile..kocaman kulaklara sahip,dünyanın en komik insanı olduğunuzu düşünseniz bile takmaya devam edin..ta ki bu durum sizde rahatsızlık yaratmayıncaya kadar..(yeterki başkasında beğenmiş olun…)

**zayıfladığınızda saçlarınızı boyatmayı düşündüğünüz bir renk veya kestirmeyi düşündüğünüz bir model varsa,bunu hiç beklemeden şimdi yapın.bunu,hemen şimdi,zayıflamayı beklemeden yapın.gidin ve sizin için başlayan değişim süreci içinde bunu yapın..

**bir küçük beden kıyafet denemekten çekinmeyin.her firmanın numaralarının farklı olduğunu aklınızdan çıkartmayın.bir beden küçük kıyafeti gözünüzde büyütmeyin..

**bol dökümlü ya da kesimli bir kıyafette 2 beden küçüğünü bile üstünüze tutun.istediğiniz kıyafeti giymek sizin en büyük hakkınız.yeterki size saçma gelmesin

**eğer şu ana kadar yapmadıysanız bir mayo alın ve hemen yüzme havuzuna gidin.ne zaman ki havuza gidecek ve rahatsızlık hissetmeyeceksiniz o zaan ilk çıtayı geçmişsinizdir demektir..​

günaydın hatunlar...!
bambaşkacığım tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun az kaldı hedefine çok az aynı azmin devamını dilerim
cimcimeciğim paylaşımın çok güzel ve her kelimesine katılıyorum.
benimki ne tembel çıktı ya bugünde yok ortalıkta !

dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas mısır çorbası,4 adet köfte
ara: 1 avuç kuru üzüm
akşam: 1 tas yayla çorbası,1 tabak yoğurtlu ıspanak

günaydın arkadaşlarrr a.s.
benimki ne tembel çıktı ya bugünde yok ortalıkta !
:dilcikar:

dünkü yediklerimm
sabah: sandöviç+çay
öğlen: türlü+yoğurt+1 dilim kepekli
ara: küçük kase sütlaç(2 saate bölerek yedim)
akşam: barbunya+salata+1 dilim kepekli

günaydın arkadaşlarrr a.s.

:dilcikar:

dünkü yediklerimm
sabah: sandöviç+çay
öğlen: türlü+yoğurt+1 dilim kepekli
ara: küçük kase sütlaç(2 saate bölerek yedim)
akşam: barbunya+salata+1 dilim kepekli

afiyet olsun şekerim çok iyi gidiyorsun da bu nescafe şekerlimi sademi merak ettim
ay anacığım hadi çilek resmi koydunda parılparıl parlayanını niye koydun,nasıl canı çekiyor insanın kafamçokkarıştı

Back