• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sanirim tam olarak ne demek istedigimi anlamadim filuzz:1: benim demek istedigim sey insan surekli hic bozmadan diyet yapmaktan bikiyor arada kendini mutlu edecek biseylerde yemek istiyor hayatim hep diyetle gececekse niye yasiyorumki diye dusunuyor (mecaz anlamda) demek istemistim...yani mutsuz oluyor arada kendini mutlu edecek ogunleri olmali...doktorlarda soyluyor bunu zaten...yoksa diyet biktiriryor insani pes ettiriyor:40::40:

AANAAAAMMM HERKES DOKULMUS BENIMDE BIR SAAT BOSUM VAR YA TUH AKLIM SIZDE KALMASA BARİ:)

selam kizlar nasilsiniz ? diyetler ne alemde benimkini hic sormayin dun aksam diyet miyet kalmadi nazariniz deydi bana:19::19::19: aksam yemegi sonrasi 1 tabak kisir, ekmek arasi salam, kurutulmus ekmege yag surdum gece, yarim tablet cikolata...kahvalti falan yapamam bugun:14::14::14:
oooo eferın asgum sana beklı benı hemen arkandayım gelıyorum benım supper ya masallah bana
mehaycım ne yaptın sen tatlım oyle??:45::45::45::45:

bugun az yıyerek dengelemeyı calıs olur mu..:31::31::54::54::54:

şşşşş caktırma devam etsın bole

baska caremmi var canim:14::14:
ihihiih yaşasın kotuluk

gunaydiin kizlar
hehehe herkes mi dokululuyo bugun ya :1:
ben de fazla kaciridm bugun kahvaltida
buyuk bir sandvic yaptim.icinde de,domates, salatalik ,2dilim beyaz peynir,2dilim kasar peynir,2 haslanmis yumurta vardii.
anamm o ne gız ole afıyet olsun da cokdeılmı
:53:
aaaaa silinmemis!!!
iki kez yazdirdi bana bak su topigin yaptigina :1::1:
gecende bana ole oldu ya :)
bazen kaçıyo işte canım yaaa... cuma tartılar bizi üzmese :27:
bayramda da alırız kesin, tatlılar kavurmalar :1: yandık :1:

bu arada Allah kabul etsin bilgecim :34:

ayyy bende korkuyorum ya

slm arkadaslar sabah kahvaltım 1dılım ekmek bıraz peynır 4tane zaytın şidi kahve içtim bırazdan yesılcayımı içicem ya hafta sonu kacamagı benı sarstı ya sabah tartıya bı cıktım şokkk moralım cok bozuldu :((

devam edın sızzzzzz :)

ben yemeden oncesinden bahsediyorum canim....yedikten sonra herkes pisman olur zaten:27::27::27:

bende ole ya yıyorum yıyorum pişman oluyorum sonra

bu arada benım oğlen yemegım :)bır kase corba sımdıde sekersız cay 40dakıka yuruyus yapıcam ewe gıderken okul cıkısı bugun

sanirim tam olarak ne demek istedigimi anlamadim filuzz:1: benim demek istedigim sey insan surekli hic bozmadan diyet yapmaktan bikiyor arada kendini mutlu edecek biseylerde yemek istiyor hayatim hep diyetle gececekse niye yasiyorumki diye dusunuyor (mecaz anlamda) demek istemistim...yani mutsuz oluyor arada kendini mutlu edecek ogunleri olmali...doktorlarda soyluyor bunu zaten...yoksa diyet biktiriryor insani pes ettiriyor:40::40:

canim yaaaa,:47: bide aciklama yapiyosun kiyamam:1:
takiliyorum kiz ben sana.yoksa tabiki haklisin.sen hep haklisin,mantiklisin.ama bu demek degilki bidaha sana takilmicam:27:

AANAAAAMMM HERKES DOKULMUS BENIMDE BIR SAAT BOSUM VAR YA TUH AKLIM SIZDE KALMASA BARİ:)

oooo eferın asgum sana beklı benı hemen arkandayım gelıyorum benım supper ya masallah bana

şşşşş caktırma devam etsın bole

ihihiih yaşasın kotuluk

anamm o ne gız ole afıyet olsun da cokdeılmı

gecende bana ole oldu ya :)

ayyy bende korkuyorum ya

devam edın sızzzzzz :)

bende ole ya yıyorum yıyorum pişman oluyorum sonra

bu arada benım oğlen yemegım :)bır kase corba sımdıde sekersız cay 40dakıka yuruyus yapıcam ewe gıderken okul cıkısı bugun

yaziiikkk pek heveslenmis birinci olmaya:69: tamam ben bu hafta birinciligi sana vermeye karar verdim nede olsa sonraki haftalarda birincilik hep benim...ilk hafta seni uzmeyeyim bari sonra beni birakip gider midersin Allah korusun....:27::27:

yaziiikkk pek heveslenmis birinci olmaya:69: tamam ben bu hafta birinciligi sana vermeye karar verdim nede olsa sonraki haftalarda birincilik hep benim...ilk hafta seni uzmeyeyim bari sonra beni birakip gider midersin Allah korusun....:27::27:

yok canım ya nerdeee tartım benı sevmıyor zaten kafayı yemıs bozuluyor sanırım hıcbır deısıklık bu kadar az yememe ragmen :( cok uzuluyorum ama caktırmıyorum ya noldukı anlamadım acaba sıkılasmamı bawsladı ıkı haftada ınmıyor asa hıc

seni de seviyorum nazlibaharcim gel opiim:38: :1:

canım benım ohhh ıcım rahatladı ya

mehaycım ben bıldırımımı persembe yapsam cuma gunlerı aksama kadar gıremeyebılırım sakat bır gun benım ıcın olurmu hıc bos dersım yok o gun cunku :(

yok canım ya nerdeee tartım benı sevmıyor zaten kafayı yemıs bozuluyor sanırım hıcbır deısıklık bu kadar az yememe ragmen :( cok uzuluyorum ama caktırmıyorum ya noldukı anlamadım acaba sıkılasmamı bawsladı ıkı haftada ınmıyor asa hıc

canım benım ohhh ıcım rahatladı ya

olabilir canim bazen oluyor oyle....bende az yedigim halde veremiyorum sonra birgun bir bakiyorum 1 kilo gitmis uzme kendini:16::16:

Back