- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.141
ben yemeden oncesinden bahsediyorum canim....yedikten sonra herkes pisman olur zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yemeden oncesinden bahsediyorum canim....yedikten sonra herkes pisman olur zaten![]()
yani yedikten sonra buna bi kilif aradigindan degil de,bayaa bahanen hazir;neden yasiyorumki yiyip olsun bitsinmi diosun
fenaaaaaa
![]()
evet aynen oyleaslinda bircogumuz dusunuyoruz bunu yada buna benzer bisey, eger dusunmuyorsan neden surekli diyet yapmiyorsun neden arada kaciriyorsun sorarim sana
![]()
oooo eferın asgum sana beklı benı hemen arkandayım gelıyorum benım supper ya masallah banaselam kizlar nasilsiniz ? diyetler ne alemde benimkini hic sormayin dun aksam diyet miyet kalmadi nazariniz deydi banaaksam yemegi sonrasi 1 tabak kisir, ekmek arasi salam, kurutulmus ekmege yag surdum gece, yarim tablet cikolata...kahvalti falan yapamam bugun
![]()
mehaycım ne yaptın sen tatlım oyle??
bugun az yıyerek dengelemeyı calıs olur mu..![]()
ihihiih yaşasın kotulukbaska caremmi var canim![]()
anamm o ne gız ole afıyet olsun da cokdeılmıgunaydiin kizlar
hehehe herkes mi dokululuyo bugun ya
ben de fazla kaciridm bugun kahvaltida
buyuk bir sandvic yaptim.icinde de,domates, salatalik ,2dilim beyaz peynir,2dilim kasar peynir,2 haslanmis yumurta vardii.
gecende bana ole oldu ya :)
aaaaa silinmemis!!!
iki kez yazdirdi bana bak su topigin yaptigina![]()
bazen kaçıyo işte canım yaaa... cuma tartılar bizi üzmese
bayramda da alırız kesin, tatlılar kavurmalaryandık
bu arada Allah kabul etsin bilgecim![]()
slm arkadaslar sabah kahvaltım 1dılım ekmek bıraz peynır 4tane zaytın şidi kahve içtim bırazdan yesılcayımı içicem ya hafta sonu kacamagı benı sarstı ya sabah tartıya bı cıktım şokkk moralım cok bozuldu(
sanirim tam olarak ne demek istedigimi anlamadim filuzzbenim demek istedigim sey insan surekli hic bozmadan diyet yapmaktan bikiyor arada kendini mutlu edecek biseylerde yemek istiyor hayatim hep diyetle gececekse niye yasiyorumki diye dusunuyor (mecaz anlamda) demek istemistim...yani mutsuz oluyor arada kendini mutlu edecek ogunleri olmali...doktorlarda soyluyor bunu zaten...yoksa diyet biktiriryor insani pes ettiriyor
![]()
yok ben oyle seyler dusunmemhic.benim karnim doysa gozum doymaz zaten.hic bisey dusunmeye vakit kalmadan ne var ne yok yerim biter gider
![]()
canim yaaaa,bide aciklama yapiyosun kiyamam
takiliyorum kiz ben sana.yoksa tabiki haklisin.sen hep haklisin,mantiklisin.ama bu demek degilki bidaha sana takilmicam![]()
AANAAAAMMM HERKES DOKULMUS BENIMDE BIR SAAT BOSUM VAR YA TUH AKLIM SIZDE KALMASA BARİ:)
oooo eferın asgum sana beklı benı hemen arkandayım gelıyorum benım supper ya masallah bana
şşşşş caktırma devam etsın bole
ihihiih yaşasın kotuluk
anamm o ne gız ole afıyet olsun da cokdeılmı
gecende bana ole oldu ya :)
ayyy bende korkuyorum ya
devam edın sızzzzzz :)
bende ole ya yıyorum yıyorum pişman oluyorum sonra
bu arada benım oğlen yemegım :)bır kase corba sımdıde sekersız cay 40dakıka yuruyus yapıcam ewe gıderken okul cıkısı bugun
noluyor orda ya yenı bır ask mı doguyor yoksa gelmim yanınıza
yaziiikkk pek heveslenmis birinci olmayatamam ben bu hafta birinciligi sana vermeye karar verdim nede olsa sonraki haftalarda birincilik hep benim...ilk hafta seni uzmeyeyim bari sonra beni birakip gider midersin Allah korusun....
![]()
seni de seviyorum nazlibaharcim gel opiim![]()
![]()
noluyor orda ya yenı bır ask mı doguyor yoksa gelmim yanınıza
yok canım ya nerdeee tartım benı sevmıyor zaten kafayı yemıs bozuluyor sanırım hıcbır deısıklık bu kadar az yememe ragmencok uzuluyorum ama caktırmıyorum ya noldukı anlamadım acaba sıkılasmamı bawsladı ıkı haftada ınmıyor asa hıc
canım benım ohhh ıcım rahatladı ya
mehaycım ben bıldırımımı persembe yapsam cuma gunlerı aksama kadar gıremeyebılırım sakat bır gun benım ıcın olurmu hıc bos dersım yok o gun cunku![]()
ilk asklar hic unutulmaz ama asgumm :))) kiskanma![]()