- Konu Sahibi lightcola fun
- #54.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok deminde bana mesaj attilar biz ne kadar kilolu oldugunuzu farkedememisiz afedersiniz simdi kabul ediyoruz 500 gr. i diye bak
![]()
(turta yapmadim bu safer canim elmali ustu pudra sekerli kurabiye ama nefisssssssinsan yemekten bikmiyor gidip gelip yemek istiyorum ...bu kurabiyenin o mis kokusu hicbir kurabiyede yok bayiliyorum.....bende uzun zamandir pasta borek corek yapmiyorum yapsam gider gelir yerim sonum felaket olur.....ama seytan arada durtuyor hadi kalkta yap diye valla
ama ona ummayacagim uslu uslu oturucam oturdugum yerde
canim kacinci sinifi okutuyorsun su anda???
sen cok yasa emı nasılda kahkaha attırdın bak bana sımdı ıyı bari kılolu oldunu kabul etmısler ihiihiihi
(
o adar yazı yazdım bı tusla sılındı ya :2: 5.sınıf canım bu yıl ayyy o yazıları nasıl sldım ya
bende lapamı yıcem yapmıcam canım cok cektı ama kusura bakmasın ew halkıda artık :) zaten ıstanbula gıderken bı suru yolluk yaptım en cok ben yedım yemeseydım baya vermıs olcaktım ılk haftadan ıste ya ama olmadı
lapamı yıcem canuım lapam yemeyınce ozluyorum ben ya![]()
evet sonrada suçu bize atmistin sizin yuzunuzden canim istedi yaptimda yedim diye....soyle biseydi sanirim degilmi....
Eki Görüntüle 280606 yasasin kotulukkk
![]()
iyiki beyti kebabini pek sevmiorum.amabi iskendere hayir demezdim![]()
beyti haric ben de yaparim hepsini.ustelik kizkardesim (turkiye'de)gecen hafta bi yemek tarifleri sitesi acti.artik yaptigim yemeklerin tarifini yazip,resmini cekip ona gonderiyorum.![]()
oooo karsımda kımler var ya ya yapılırmı sımdı bu bana
kızlar bu arada ben bır avuca yakın kavrulmus fındık ve yarım elma yedım
benıım cam ısı kaldı hava bozuk cok yagdı yagacak yagmur
kalkımda aksam yemegımı yapayım yavas yavas oğlum uyurken ardından cayımı yapayım lapamı yaparım falan derken gec olur artık burnumun tam dıbın de de koy ekmegı var ya nasla mıs kokuyor buram buram ama yemıcem
slm..
bugun yedıklerımı yazıyım...
sabahı yazmıstım..oglen salata 7 ınce kofte bır dılım ekmek ayran
aksam bıraz kısır 1 baget tavuk 3 4 kup patates sekersız hosaf bırazdan de cay ıcıcem
sızce nasıl? cok mu yemısım...
slm..
bugun yedıklerımı yazıyım...
sabahı yazmıstım..oglen salata 7 ınce kofte bır dılım ekmek ayran
aksam bıraz kısır 1 baget tavuk 3 4 kup patates sekersız hosaf bırazdan de cay ıcıcem
sızce nasıl? cok mu yemısım...
kızlar ben bugün sabah patates kızartması yedim,ama 1 saat yürüyüş yaptım..sonra da bi küçük boy pizza yedim...akşam da sadece nar ve elma yedim,dengeleyebilmek için..tabi yine de dengelenmemiştir ama..çok mu kötü yaptım ya??ama sabah kızartma yerken,pizza yiyeceğimi bilmiyodum,yoksa yemezdim,aniden ailecek lokantaya gittik..yemesemiydi yani??
![]()