• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:60::60::60::60::60::60: yok deminde bana mesaj attilar biz ne kadar kilolu oldugunuzu farkedememisiz afedersiniz simdi kabul ediyoruz 500 gr. i diye bak:27::27::27:

sen cok yasa emı nasılda kahkaha attırdın bak bana sımdı ıyı bari kılolu oldunu kabul etmısler ihiihiihi

turta yapmadim bu safer canim elmali ustu pudra sekerli kurabiye ama nefisssssss:56::56: insan yemekten bikmiyor gidip gelip yemek istiyorum ...bu kurabiyenin o mis kokusu hicbir kurabiyede yok bayiliyorum.....bende uzun zamandir pasta borek corek yapmiyorum yapsam gider gelir yerim sonum felaket olur.....ama seytan arada durtuyor hadi kalkta yap diye valla:37::37: ama ona ummayacagim uslu uslu oturucam oturdugum yerde :9::9: canim kacinci sinifi okutuyorsun su anda???
(
o adar yazı yazdım bı tusla sılındı ya :2: 5.sınıf canım bu yıl ayyy o yazıları nasıl sldım ya
bende lapamı yıcem yapmıcam canım cok cektı ama kusura bakmasın ew halkıda artık :) zaten ıstanbula gıderken bı suru yolluk yaptım en cok ben yedım yemeseydım baya vermıs olcaktım ılk haftadan ıste ya ama olmadı

lapamı yıcem canuım lapam yemeyınce ozluyorum ben ya :19:

sen cok yasa emı nasılda kahkaha attırdın bak bana sımdı ıyı bari kılolu oldunu kabul etmısler ihiihiihi

(
o adar yazı yazdım bı tusla sılındı ya :2: 5.sınıf canım bu yıl ayyy o yazıları nasıl sldım ya
bende lapamı yıcem yapmıcam canım cok cektı ama kusura bakmasın ew halkıda artık :) zaten ıstanbula gıderken bı suru yolluk yaptım en cok ben yedım yemeseydım baya vermıs olcaktım ılk haftadan ıste ya ama olmadı

lapamı yıcem canuım lapam yemeyınce ozluyorum ben ya :19:

evet ettiler canim zaten boyle kurabiye yemeye devam edersem listede birinci benim olacagim kesin ama vermis degil almis olarak....:69::69::69::69::69: yeter artik kapatalim su kurabiye muhabbetini konustukca gidip yiyesin geliyor....:27::27:

ya bende neyı unutamıyorum bılıyormusun hanı dıyet yaparken prensesle sen beytı kebabımıydı bı kebaptan bahsetmıstınız o sıcakta burda tek tek butun bakkallarda llavas aramıstım bulamayınca sızdden oğrendıgım gıbı acıp lavas yapıp kebabıda yapıp afıyetle bolca ama yıyıp sonra pısman olmustum :) aman ıyıkı yemısım o zmn cok pısman olmustum ama :):56:

:60::60::60::60: evet sonrada suçu bize atmistin sizin yuzunuzden canim istedi yaptimda yedim diye....soyle biseydi sanirim degilmi....:1::1: $photo0078cj6.webp yasasin kotulukkk:52::52::52:

aynen oleydı canım sucu sıze attıgım da dogrudur :)

fılızcım bende ıskendere bayılırım ama aksam bı yedık cok kotuydu ya :(

beyti haric ben de yaparim hepsini.ustelik kizkardesim (turkiye'de)gecen hafta bi yemek tarifleri sitesi acti.artik yaptigim yemeklerin tarifini yazip,resmini cekip ona gonderiyorum.:56:

beyti haric ben de yaparim hepsini.ustelik kizkardesim (turkiye'de)gecen hafta bi yemek tarifleri sitesi acti.artik yaptigim yemeklerin tarifini yazip,resmini cekip ona gonderiyorum.:56:

benimde yemek sitem var 2 sene once acmistim ama sonradan oglumdan firsat bulup ilgilenemedim 1 seneye yakin tarif koyamiyorum ama zaten tasinmayi dusunuyorum baska bir blogger e oglum okula baslayinca yani seneye tasiycam sitemi o zaman yenilerini yapar koyarim...zaten su anda diyetteyim yapmamam lazim sonra ruyalarimda gorurum zayiflamayi:27:

oooo karsımda kımler var ya ya yapılırmı sımdı bu bana
kızlar bu arada ben bır avuca yakın kavrulmus fındık ve yarım elma yedım
benıım cam ısı kaldı hava bozuk cok yagdı yagacak yagmur
kalkımda aksam yemegımı yapayım yavas yavas oğlum uyurken ardından cayımı yapayım lapamı yaparım falan derken gec olur artık burnumun tam dıbın de de koy ekmegı var ya nasla mıs kokuyor buram buram ama yemıcem

oooo karsımda kımler var ya ya yapılırmı sımdı bu bana
kızlar bu arada ben bır avuca yakın kavrulmus fındık ve yarım elma yedım
benıım cam ısı kaldı hava bozuk cok yagdı yagacak yagmur
kalkımda aksam yemegımı yapayım yavas yavas oğlum uyurken ardından cayımı yapayım lapamı yaparım falan derken gec olur artık burnumun tam dıbın de de koy ekmegı var ya nasla mıs kokuyor buram buram ama yemıcem

bugun yeme yarim yersin bir dilim canim...hadi o zaman sen islerini yap yarin gorusuruz canimin icin bende cikicam zaten biraz sonra...:16::16:

bugun sabah kahvaltiyisaglam yaptigimdanmi bilmiorum ama hic bisey yiyesim gelmio.ama oglden sonra ortasinda findik olan yuvarlak cikolatalardan (marka veremiorum)2 tane yedim. kucucuk sey bu kadar istah kapatirmi ya.:55:

NAZLIBAHAAAAAAAAAAAAAR,HOŞGELDİN!!!nerelerdeydin kız sen???adını görünce hatırladım,umarım sen de beni hatırlamışsındır...kızlar sayenizde baya gaza geliyorum..oh be!!ne zamandır,sayfalar bu kadar haraketlenmemişti:)))

slm..

bugun yedıklerımı yazıyım...

sabahı yazmıstım..oglen salata 7 ınce kofte bır dılım ekmek ayran

aksam bıraz kısır 1 baget tavuk 3 4 kup patates sekersız hosaf bırazdan de cay ıcıcem

sızce nasıl? cok mu yemısım...

slm..

aksam bıraz kısır 1 baget tavuk 3 4 kup patates sekersız hosaf bırazdan de cay ıcıcem

ÇOK DEĞİL AMA,biraz kaçırmışsın...köfteler kızartma ise 7 tane çok bence..ama yine de bugün için benden iyisin:)

kızlar ben bugün sabah patates kızartması yedim,ama 1 saat yürüyüş yaptım..sonra da bi küçük boy pizza yedim...akşam da sadece nar ve elma yedim,dengeleyebilmek için..tabi yine de dengelenmemiştir ama:37::37:..çok mu kötü yaptım ya??ama sabah kızartma yerken,pizza yiyeceğimi bilmiyodum,yoksa yemezdim,aniden ailecek lokantaya gittik..yemesemiydi yani??:14::14:

slm..

bence guzel.abartili degil.ama dun alinan bir kararla artik bugun yediklerimizi ogun ogun yazmayacagiz.bugun yediklerimizi yarin yazicaz yani.ama gel gelelimkiiii dusun dusun benim dun ne yedigim bir turlu aklima gelmiyor.:9:
ben demistim zaten hatirlayamam diye demi mehaycim :57:

kızlar ben bugün sabah patates kızartması yedim,ama 1 saat yürüyüş yaptım..sonra da bi küçük boy pizza yedim...akşam da sadece nar ve elma yedim,dengeleyebilmek için..tabi yine de dengelenmemiştir ama:37::37:..çok mu kötü yaptım ya??ama sabah kızartma yerken,pizza yiyeceğimi bilmiyodum,yoksa yemezdim,aniden ailecek lokantaya gittik..yemesemiydi yani??:14::14:

yemesydin tabiii:20:
ayip ayip hem yarismaya giriyosun hem onune geleni yiyosun:19:
:39:cuma gunu bunun acisi cekecegini biliosun dimi:57:
bidaha gormiim:20:

Back