- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #53.981
merak herkes senin gibi ara ara ipin ucunu kacirip ara ara diyetteyizama bundan sonra yarislar var daha dikkatli olmamiz lazim zaten bu yarislardan motivasyon icin...her zaman ise yaramistir canim sagliksiz diyetler yapmamak lazim yada bizi diyetten sogutacak biktiracak diyetler yoksa basaramayiz...biz zaten bircok seyi biliyoruz neyi yiyip neyi yememiz gerektigini onlara dikkat edip herseyden azar azar yiyelim kendimizi SIKMADAN istedigimiz kiloya duseriz bence evlimisin cocuk varmi?
meliscim hosgeldin canim diyette degilmisin artik??ozge hamile canim sen nerelerdesin???
canim iyiyim bende saolasin evet ikiz ozgenin bebekleri :)) bu arada eskilerden kimse kalmadi ugrayanda yok valla ugrarlarsa iletilirim selamini canim opuyorum....
evet haklısın...
evlıyım cocugum yok ama ınan coookkk ıstıyorum benım de bı yavrum olsun...
sadece suyla olmuyor malesef ben yaz kis cok su icerimkisin en az 3 litre yazin 5 litreyi gecer bazen o kadar yani ama yinede abur cuburu kesmeden ,yediklerime dikkat etmeden veremiyorum...haa pasta borek ,abur cubur yemessem hemen veririm ama...sadece bol su icmek yeterli degil yani...Bence günde 2,5-3 lt su içerek gayet güzel zayıflanıyor. :)
sevindim yaa bebeilerinee tırkelbelde hamişş kızlarla arada görüşüyoruz canmm ogluşun iymii cnmm
yok canım senı nasıl geceyımkı ay ınsallah ama ya o azmımı ıkı hafta falan kullansam gerı gelır dıye dusunuyorum sızın sayenızde ....sizi kıskanarak ihihihiihihcikar o disler geri yakinda sen merak etme evet yaa o zaman 60 larin altina inmistin yine yaparsin sana cok guveniyorum ben azimlisin verirsin...baslangicta boyle olman normal sonra kim kimi sollar bilmem ...sen genede beni sollama ama ikinci olsanda olur canim bisey kaybetmessin oyle degilmi 60:60
kizlar oglum durmuyor artik basladi gene yaramazliga ben artik salona geciyorum o uyuyunca gelirim burda olun2-3 saat sonra geri gelirim hadi opuldunuz
ben de kendımı bıldım bılelı dıyete baslıyorum 1 hafta yapıyorum gerısını getıremıyorum..
boy 163 yas 34....karatay dıyetı dıye bı dıyet var..onu denedım ama ondada nedendır bılmem..elım ayagım buz kestı ...bıraktım...
bu 2 gundur kendıme dur dıyemıyorum bıturlu...anlıyacagın ıpın ucu kactı....
merak herkes senin gibi ara ara ipin ucunu kacirip ara ara diyetteyizama bundan sonra yarislar var daha dikkatli olmamiz lazim zaten bu yarislardan motivasyon icin...her zaman ise yaramistir canim sagliksiz diyetler yapmamak lazim yada bizi diyetten sogutacak biktiracak diyetler yoksa basaramayiz...biz zaten bircok seyi biliyoruz neyi yiyip neyi yememiz gerektigini onlara dikkat edip herseyden azar azar yiyelim kendimizi SIKMADAN istedigimiz kiloya duseriz bence evlimisin cocuk varmi?
canım Rabbım cok buyuk ısteyen herkese verır ınsallahevet haklısın...
evlıyım cocugum yok ama ınan coookkk ıstıyorum benım de bı yavrum olsun...
Bence günde 2,5-3 lt su içerek gayet güzel zayıflanıyor. :)
slm sabah kahvaltım yarım sımıt bıraz peynır ve1cay kasıgı recel 1bardak cay.benide eklermısınız lısteye nisa kılo 73.5 ama şu an reglıyim etkılermı bılmıyorum
eweet işlerımı hafıflettım sayılır camlar ve banyo aldı
yemek yedık kuzucuklarımla masadayız gene :) ben lapamı yedım arada da yrm elma yedım su ıcemıyorum ben ya suda ıcebılsem ahhh normaldehıc aklıma gelmez su o dereceama hem zayıflamak hemde saglıklı olabılmek ıcın ıcmem lazım bakalım aksama nasıl gececek lapa gunum ınsallah guzel sonuclarnır
yok canım senı nasıl geceyımkı ay ınsallah ama ya o azmımı ıkı hafta falan kullansam gerı gelır dıye dusunuyorum sızın sayenızde ....sizi kıskanarak ihihihiihih
bu cocuklarla nasıl becereksek bız bu ısı aha benımkıler kuduruyor daha masadan kalmadan daha
hepımız oleyız canım ya ama ıste sonucta fark edeyrouz yanı ya edemeseydık ??
sonuna kadar katılıyorum ben asgumaaa
canım Rabbım cok buyuk ısteyen herkese verır ınsallah
sadece su ıcerek mı o zmn ben hamur ıslerıne devam edeyım suyu arttırmam lazım demkkı :)
etkılemezmı etkılıyor tabıkı bende sendenım carsambaya kadar ama persembe hemen ardından lapa yapıcam ve cuma sızlere suprız yağpıcam ınsallah ihihiihhiih
cok kıskancımdır huyum kurusun :O) hee en zayıf sensın gen her zmn oldugu gıbımkımse de yok kı tanısak ta konusak
çizelgemı yapıverdım ıkı dakka oncekı yılkının aynını yaptım valla azım gelsın dıye :)
ben ıkı gunde bır elma cayı yapıyorum canım aksamları ıcıyorum onceden 5i bır yerde ıcıyordum sımdı ne bılım baslamadım daha elma cayı daha guzel geldı bana
sınıf oğretmenı canım benım olsun unutuluyor yaşlandık artık
fılızcımle de tanısalım tabi
kk bana torpıl gectı her seferınde ugrasırdum bu sefer 100 gr. bıle kabul ettı ardından mesaj attı bana mehayın kılosu cok deıl ondan kabul etmedık senın baya var 100gr. bıle gormen lazım dedıler ahkıngkohkohkoh ihiihhi
hadi bakalım gorecez kıskanclık zayıflatcakmı yoksa şişircekmı bızı :)
ya elmalı turta sen sımdı onu ne de guzel yapmıssındır ya mmmm agım sulandı bende benımkılerde cok severler kısın bızım vazgecılöezımızdır turta :) bende yapımca habıre yerım valla en cok en yerım senı cok ıyı anlıyorum ama aksama dıkkat et yeter bence ya
bende yarın sabah a pıssa yapmayı dusunuyorum uzun zaman oldu oğlen yrn duzce merkeze gıdıcem bılıyosun ben ılcadeyım yuruyus yapıcam bolca dernekte arkadaslarla buluscaz aksama da gamzemı sırke goturcem geceye gelrız yanı yrn gıremıycem sanırım pazartesı gırerım artık :) yrn bakalım nasıl gececek aksama da balık dusunuyorum
Listeye bak bee en zayif benim 64 kiloyla , siskolar sizihele bir zayiflamayin gostericem ben size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?