Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet haklısın...
evlıyım cocugum yok ama ınan coookkk ıstıyorum benım de bı yavrum olsun...

meliscim hosgeldin canim diyette degilmisin artik??ozge hamile canim sen nerelerdesin???

canim iyiyim bende saolasin evet ikiz ozgenin bebekleri :)) bu arada eskilerden kimse kalmadi ugrayanda yok valla ugrarlarsa iletilirim selamini canim opuyorum....

sevindim yaa bebeilerinee tırkelbelde hamişş kızlarla arada görüşüyoruz canmm ogluşun iymii cnmm

Bence günde 2,5-3 lt su içerek gayet güzel zayıflanıyor. :)
sadece suyla olmuyor malesef ben yaz kis cok su icerimkisin en az 3 litre yazin 5 litreyi gecer bazen o kadar yani ama yinede abur cuburu kesmeden ,yediklerime dikkat etmeden veremiyorum...haa pasta borek ,abur cubur yemessem hemen veririm ama...sadece bol su icmek yeterli degil yani...
sevindim yaa bebeilerinee tırkelbelde hamişş kızlarla arada görüşüyoruz canmm ogluşun iymii cnmm

iyi canim cok iyi saolasin....

slm sabah kahvaltım yarım sımıt bıraz peynır ve1cay kasıgı recel 1bardak cay.benide eklermısınız lısteye nisa kılo 73.5 ama şu an reglıyim etkılermı bılmıyorum

28 ekim - 4 kasim tarihleri arasinda diyet yarisi listesinde bulunanlar

isim------------------------------------kilo

mehay---------------------------------64.5

paytak paytak kosan koala--------------68

filizzz64--------------------------------71.8

bilge85---------------------------------67.2

nazlibahar------------------------------68.1

sweet-baby----------------------------71

nisam_81-------------------------------73.5

Listede bulunmak isteyenler adini ve kilosunu yazsin...Bugun listeye eklenmenin son gunudur bugunden sonraki bildiren arkadaslari birdahaki haftanin listesine ekliyecegim...

Son düzenleme:
eweet işlerımı hafıflettım sayılır camlar ve banyo aldı
yemek yedık kuzucuklarımla masadayız gene :) ben lapamı yedım arada da yrm elma yedım su ıcemıyorum ben ya suda ıcebılsem ahhh normaldehıc aklıma gelmez su o derece ama hem zayıflamak hemde saglıklı olabılmek ıcın ıcmem lazım bakalım aksama nasıl gececek lapa gunum ınsallah guzel sonuclarnır

yok canım senı nasıl geceyımkı ay ınsallah ama ya o azmımı ıkı hafta falan kullansam gerı gelır dıye dusunuyorum sızın sayenızde ....sizi kıskanarak ihihihiihih

kizlar oglum durmuyor artik basladi gene yaramazliga ben artik salona geciyorum o uyuyunca gelirim burda olun2-3 saat sonra geri gelirim hadi opuldunuz

bu cocuklarla nasıl becereksek bız bu ısı aha benımkıler kuduruyor daha masadan kalmadan daha

hepımız oleyız canım ya ama ıste sonucta fark edeyrouz yanı ya edemeseydık ??

sonuna kadar katılıyorum ben asgumaaa

evet haklısın...
evlıyım cocugum yok ama ınan coookkk ıstıyorum benım de bı yavrum olsun...
canım Rabbım cok buyuk ısteyen herkese verır ınsallah

Bence günde 2,5-3 lt su içerek gayet güzel zayıflanıyor. :)

sadece su ıcerek mı o zmn ben hamur ıslerıne devam edeyım suyu arttırmam lazım demkkı :)

slm sabah kahvaltım yarım sımıt bıraz peynır ve1cay kasıgı recel 1bardak cay.benide eklermısınız lısteye nisa kılo 73.5 ama şu an reglıyim etkılermı bılmıyorum

etkılemezmı etkılıyor tabıkı bende sendenım carsambaya kadar ama persembe hemen ardından lapa yapıcam ve cuma sızlere suprız yağpıcam ınsallah ihihiihhiih

valla canim nasil becericez bu cocuklarla biz bilmem ama becermeliyiz kendimize iyilik yapmamz lazim kendimiz icin fedakarlik diyelim buna...kuduruk cocuklara ragmen foruma vakit ayirip paylasimda bulunarak yarisarak zayiflayabiliriz bizde var bu azim....
valla keske su icerek zayiflansa, sadece ben simdi 50 nin altina dusmus olmaliydim oyle olsa suyun etkisi buyuk tabi vucuttaki yag ve tuz atimi icin ama en onemli faktor beslenme tarzi bence....

NOT: bu arada sende bu kiskanclik varken sadece beni degil hepimizi gecersin merak etme sen

Son düzenleme:
bugun yediklerim sacmasapan oldu uzun zamandir pasta falan yapmiyirdum dun aksam elmali kurabiye yaptim dedim hem esimle oglum yer hem bugun gorumcemlere gidicez onlara gotururum...ama nerden yaptim sabahtan beri kurabiye yiyorum aksama orantilamam lazim yaa pismanimm

cok kıskancımdır huyum kurusun :O) hee en zayıf sensın gen her zmn oldugu gıbım kımse de yok kı tanısak ta konusak
çizelgemı yapıverdım ıkı dakka oncekı yılkının aynını yaptım valla azım gelsın dıye :)

ben ıkı gunde bır elma cayı yapıyorum canım aksamları ıcıyorum onceden 5i bır yerde ıcıyordum sımdı ne bılım baslamadım daha elma cayı daha guzel geldı bana

canim benim kilom aslinda 64.5 ama 500 gr kabul etmedi cizelge senin 100 gr bile nasil kabul etmis ???bu arada filiz var oda bizim gibi cok azimli ve hirsli onla konusabilirsin oda surekli online...arada cikip giriyor canimm bu arada sana defalarca sormama ragmen yine unuttum ne ogretmeniydin sen canim???

sınıf oğretmenı canım benım olsun unutuluyor yaşlandık artık
fılızcımle de tanısalım tabi
kk bana torpıl gectı her seferınde ugrasırdum bu sefer 100 gr. bıle kabul ettı ardından mesaj attı bana mehayın kılosu cok deıl ondan kabul etmedık senın baya var 100gr. bıle gormen lazım dedıler ahkıngkohkohkoh ihiihhi

hadi bakalım gorecez kıskanclık zayıflatcakmı yoksa şişircekmı bızı :)

ya elmalı turta sen sımdı onu ne de guzel yapmıssındır ya mmmm agım sulandı bende benımkılerde cok severler kısın bızım vazgecılöezımızdır turta :) bende yapımca habıre yerım valla en cok en yerım senı cok ıyı anlıyorum ama aksama dıkkat et yeter bence ya

bende yarın sabah a pıssa yapmayı dusunuyorum uzun zaman oldu oğlen yrn duzce merkeze gıdıcem bılıyosun ben ılcadeyım yuruyus yapıcam bolca dernekte arkadaslarla buluscaz aksama da gamzemı sırke goturcem geceye gelrız yanı yrn gıremıycem sanırım pazartesı gırerım artık :) yrn bakalım nasıl gececek aksama da balık dusunuyorum

yok deminde bana mesaj attilar biz ne kadar kilolu oldugunuzu farkedememisiz afedersiniz simdi kabul ediyoruz 500 gr. i diye bak

turta yapmadim bu safer canim elmali ustu pudra sekerli kurabiye ama nefisssssss insan yemekten bikmiyor gidip gelip yemek istiyorum ...bu kurabiyenin o mis kokusu hicbir kurabiyede yok bayiliyorum.....bende uzun zamandir pasta borek corek yapmiyorum yapsam gider gelir yerim sonum felaket olur.....ama seytan arada durtuyor hadi kalkta yap diye valla ama ona ummayacagim uslu uslu oturucam oturdugum yerde canim kacinci sinifi okutuyorsun su anda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…