Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar slm neler yapıyonuz kaçamakları ltfen günah duvarı diye bi topik oluşturalım yazmak isteyen oraya yazsın ben dündendir lahana yiyom
sbh 3-4 kaysı yedim
öğlen lahana yemeği
sonra 1 maden suyu içtim şimdi türk kahvesi içiyom
acayip bi içiciliğim var benim brzdanda ada çayı demleyip balkonumda içicem valla burda hava yaz gibi nasıl gzl
bende dündendir dikkat ettiğim için bi rahat hissediyom kendimi
eşime patlıcan musakka yaptım ama ben cezalıyım yiyemem akşam yemekleri yok
nasıl gzl kokuyo ev anlatamam
reglimede yakın bi tatlı krizi tutmuş insanları görünce bile fıstıklı çikolata görmüş gibi oluyom

herkese merhabalar anca gelebildim bugün yediklerim
sabah 1 pohaça ve şekersiz çay
ara 2 bardak ananas suyu
öğle 1 sosisli sandviç
ara 2 kayısı 1 elma
akşam 2 porsiyon meyve yiyeceğim
sizler neler yaptınız

genelde ben dengeli ve düzenli gidiyorum

ancak bir kötü huyum var onda çok zorlanıyorum tam anlamıyla light cola bağımlısıyım

light olmasına rağmen asitli gazlı içecekleri tüketmemek lazım ama gelde bana sor

ya ben geldim herkes kaçmış dün ne gzl doluydu burası ya canım çok sıkılıyo
allah hayretsin ev üstüme geliyo sanki sbhtandır sürekli çay içmekten çay ağacına döndüm yemek için içiyom aslında ya patlıycam niye kimse yok

slm canim ya aslinda ben aksama kadr evdeydim nete acikti ama bi gelip yazmaya zamnim olmadi
komsularimiz toplandik bizde manti doldurduk ,saat 12 de baslayip 6 da bitirdik, baya oldu 12 pisirimlik falan baya bize yeter
iste bugun yemek kursundada profiterol yaptik ,anlicagin ogleden sonra manti v iki tane profiterol yedim
sonra yemedim
dunkune gelince dun aksam hic bisey yemedim bi sadece bir bardak tarcinkli sut ictim
caydan cok sutu tercih ediyorum o doyurucu oluyo
bio yagziz sut
ya canim sen demistinya tarcin zayiflamada etkili diye ,iki gundur farkediyorum icerken karnim gurul gurul ediyo, aceba ondanmiki senin dedigin aklima geldi

ya ben çıldıracağım nerdeyse bi aydır rejimdeyim sabah 1 dilim kepekli ekmek öğlen 1 tabak sebze yada ızgara az aztabi akşam sadece sebze çok az ama 1gr bile vermezmi insan açım ya biraz zayıflasam moral olacak rejime devam edeceğim ama gücüm tükeniyo vermedilçe bana yardım edin ne yapayım

merhaba adasu,ben iyiyim çok şükür,diyette iyi gidiyor ma kilolar yavaş yavaş...
sen nasılsın?

Olsun canım yaa yavaşta olsa gidiyorlarya önemli olan bu benimde 2-3 hafta takıldı şimdi vermeye devam 82den - 68 olduk şükür :dance::nazar: 8 kilom kaldı vermem gereken oda yaza kadar hayırlısıyla gidecek inş. :Saruboceq:

adasu hoşgeldinn a.s.
bi iyiyiz herşey yolundaa şükür a.s
sen nerelerdeydin bakimm hiçbişi demeden çekip gittinn :mymeka:

Malum canım yaa benim ufaklık büyüyor ve ben iyice pcden uzaklaşıyorum onunla ilgilenmekten nette girmeye fırsat bulamıyorum :çok üzgünüm: geliyim bakıyım dedim nasılsınız ne alemdesiniz diye yerimseniben

günaydın kızlar bugün kahvaltımı falan yapacam 2 saat sonra fındık kavuracam kendime bir avuç kadar ( kuruyemişler kilo verdiriyormuş bunu da yeni öğrendim :) ) sonrasına bakarız çok iyi gidiyorum bugün okula da gitmedm spor yapacam evde :dance:

bende saat 9 olsun da kahvaltı yapim diye bekliyorum sırnaşık şey
kızlar internette şey okudum kahve az içildiği zaman selülite iyi geliyormuş ama türk kahvesimi nescafe de buna dahil mi bilmiyorum ben türk kahvesi yapıcam şekersiz yanında 10 fındık ( kahvaltıdan 2 saat sonra ) harika :)))

KızLar bence boşuna niye kilo veremediğimizi düşünmeyelim
Sadece pazartesi gelip gidiyosunuz buraya ( bunu herkes üstüne alınmasın )
bu listede 16 kişi varsa 8 i hergün burda 8 i pazartesi bence bu böyle devam etmemeli eğer ederse topiğin başlığı değişecek bence
Lütfen daha fazLa payLaşım kızLar .....:enbuyukkk:

bencede iyi bir sonuç alıcağın kesin

pazar günü nete giremiyorum ben, ancak pazartesi sabahı kilomu bildireceğim bende

ayrıca cuma sabahı tartılıcam bakalım
bende taktım kafayı kesin halledicem şu fazla kilolarımı

merhaba arkadaşlarr
çok yoğundum gelemedim bugün benneyaptımki
aa:1shok: moon da gelmemiş
ne oldu ki aceppp ya CADIARZU :a015:

[
Malum canım yaa benim ufaklık büyüyor ve ben iyice pcden uzaklaşıyorum onunla ilgilenmekten nette girmeye fırsat bulamıyorum :çok üzgünüm: geliyim bakıyım dedim nasılsınız ne alemdesiniz diye yerimseniben

anladım cnm başka bişi olmasın daa yerimseniben
güle güle büyüt bebişiniii :ecrin_bebek:
maşaallah kilolarında baya baya gitti ne güzell :sm_cool:

kizlar ya masallahiiz var bambaskabendenden baska yazan olmamis, oda bu kadr yazmazdida artik okullar tatil bilgisayar basinda bizim gibi calismiyoya

bu a&rada nasilsiniz ,benim diyet iyi diyelim iyi olsun hesabindan ,ama aksamlar yemiyum ,ve yatmadan sporumu yapiyorum
tabi gobek ve gogsume strec filmsararak acayip terliyo bakalim etkisini gorebilcekmiyim

Back