- Konu Sahibi lightcola fun
- #5.301
bugün meyve yemiştim o zaman süt içerim YAĞSIZ :):içelim:
günde 3-4 porsiyon meyva yemn lazım meyvadan bişi çıkmaz bak kızdırcan beni acıkırsan ye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün meyve yemiştim o zaman süt içerim YAĞSIZ :):içelim:
günde 3-4 porsiyon meyva yemn lazım meyvadan bişi çıkmaz bak kızdırcan beni acıkırsan ye
kızlar slm
masallah hepınıze son gaz dıyetlere devam benı sormayın 67kılo olmusum tam bakalım kaldı 3,5ay sonrasında nerler olacak cok merak edıyorum
hayatım nasıl akıcak neler deıscek ?kılom ne alemlerde olucak ama temmuz ıtıbarıyle aranızdayım yavas yavas ta olsa hemen katılıcam
sızlere kolay gelsın![]()
toplamda kaç kilo almış oldun
allah bi ağrıda bebeğine kavuşmayı nasip etsin
verirsin sen doğumdan sonra kiloları eminim ben Şeniz
sevgili bambaşkaben,
boyun kaç cm, 47 çok az değilmi ?
canım 15 yaşındayım bence 47 ideal ..
kız dikkat et kilo almışsın tabloya baktımda.. bu kadar titriyon niye alıyon bakım sen bu kiloları... a sen bakma ben sen zayıfsın dedigme.. toparlan bakalım...Çok üzgünüm çoook
bu hafta dikkat etmedim abur cubur yedim neyse bu topikte kaçamak yaptım yazmak yasak artık lülülülülülü ama bu hafta inş. en az 1 kilo verecem sen işin sırrını bize de öğret haftada en az 2 kilo ...
ya yürücektim bugün ama bnmle yürüyen gelmek istemeyince bende gidemedim napim tek başıma gidemem ıssız oluyoama yarın gidecekmişiz umarım ... çok kilom yok aslında ama zayıf değilim kesinlikle
boyun kaçç.. birde biz zayıfladıkca ne hikmetse daha kilolu zannediyoruz kendimiz.. hiç unutmam 58 oldugumda herkese zayıf kendime şişko diyordum millet dalga geçiyordu cocuk gibi oldun yeter diye :roflol:
birinci sırrı daha yeni diyete başladım 15 gün dedigin nbeki.. daha giden su ödem.. zaten vucudum alışık diyetede sporada ben bu kilolardan 58 inip tekradan alanlardanım..mazaretim var asabiyim ben :roflol:.. birde bünyem kolay alıyor kolay veriyor.. ee o kadar yemek yiyordum böle kesince haliyle oluyor.. özellikle bişey yapmıyorum günde en az 1 saat spor mutlaka ama birde kısınca gidiyor zaten.. kıs nazar edeceginiz ha.. gecen sende böle diyolardı salondaki kızlar eb sonunda düştüm poççik kemigimi agedim neler cetim neler anlatamam neredeyse sakat kalacaktım.. dedigim gibi yemeni kes 7 den sonra bişey yeme. spor böle oluyor zaten..a.s. a.s.ya canım şu işin sırrını bizede versene iki haftada 5,5 kilo verdin ben tam 1 buçuk ayda okadar kilo verebildim.
lütfen bizimle paylaşırmısın 3 haftadır kilo veremiyorum:Saruboceq:
valla henüz öyle bir duygu tatmadım canım kaydirigubbakcemile3
ben 1.60 civarıyım yağsız süt içiyorum bu sıralar :)