• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlarrrr.
özgeeeeeeee inanmıyorummmmmmmmmmmm :53:
şok oldumm tüylerim diken diken oldu çok heycanlandım ikiz mi yaaaa ayyyy :69:
çok güzel çokkkk darısı başıma yaaaaaa çokk mutlu oldum gerçekten :69:
kızım boşver kiloyu düşünme bile ye iç bebişlere iyi bakkkkkk :)

günaydın kızlarrrr.
özgeeeeeeee inanmıyorummmmmmmmmmmm :53:
şok oldumm tüylerim diken diken oldu çok heycanlandım ikiz mi yaaaa ayyyy :69:
çok güzel çokkkk darısı başıma yaaaaaa çokk mutlu oldum gerçekten :69:
kızım boşver kiloyu düşünme bile ye iç bebişlere iyi bakkkkkk :)

sağol canım inşallah darısı başına

kızlar hani listemiz....artık başlayalım maratona...böyle kilo verilmiyo.birbirimizi motive etmemiz lazım...lütfen kaptan listeyi hazırla!!!:61::61:

Oyelken tebrik ederim, ikiz bebişler bekliyormuşsun, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş :16:

Bir haftadır bugün yarın derken erteliyordum ama sonunda bugün diyete başladım.

SABAH KAHVALTISI
3 dilim kepek ekmek
1 domates
2-3 çatal peynir
4 ince dilim sucuk
şekersiz çay

Herkese iyi haftasonları diliyorum ben de.

selam kizlar ise basladim yine vakit falan kalmiyor buraya girmeye yaa :(( çok istiyorum eskisi gibi girip paylasimda bulunmayi daha iyi motive oluyordum oyle ama su vakit meselesi yokmu offf ki ne off ...siz nasilsiniz basladinizmi??

günaydın kızlar.
bikaç gün menüler uyku düzeni yemek saati oturana kadar geçer zaten.kendi şahsım adına sölim bi kaç günde ancak düzene sokarım :))
ama bu sabah itibariyle basladık hayırlısı bakalım.
ama şöle bişi var ben kaç gündür yatıyorum hastaydım bogazlarım şiş ateşimde var halada hastayım.antibiyotikler sürekli uyutuyo beni.
bir iki güne toparlarım inşallah

mehayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi ki dogdun canım arkadasım doğum günün kutlu olsun dünyanın en yakışıklı delikanlısının annesi.allah oğluşun kocişinle sana sağlıklı ve upuzun bir ömür nasip etsin kuzuumm :69:

saol bebegim çok tesekkur ederim duygulandirdin beni yavyumm:69::69:

Mehay doğum günün kutlu olsun, daha güzel senelere inş :)
tesekkur ederim canim benim...:71:
Emyay, geçmiş olsun canım. İnş bir an önce atlatırsın ama doktor önermediyse gereksiz antibiyotik kullanımı yapma canım, vücuttaki yararlı bakterilere de zarar verip bazı hastalıklara ve vücut direncinin düşmesine sebep oluyor.

mehaycımmm hoşgeldin canımmmm özlemişiz seniii

çok sağol canım diyet yapamam ama sizi takip ederim

tebrik ederim canım konu taşınmış

ooo mehay çok azimli gördüm seni

bilgeeee hoşgeldinnnn

cornella hoşgeldinnnn

kızlaaaaaarr bende geldim bugün diyette 3.günüm.geen ramazanda 5kilo vermiştim bu ramazamda veremedim hiç akisne aldım 64 oldum..sıkı bidiyete başladım bende mehaycim bende varım..ayr budefa altın çileğede başlıyorum meyvesine ama..sabahları kahvaltıdan önce 2tane yiyip ardından bol ılık su içiliyomuş..

kevser cim sende hoşgeldinnnn

günaydın kızlar.
bikaç gün menüler uyku düzeni yemek saati oturana kadar geçer zaten.kendi şahsım adına sölim bi kaç günde ancak düzene sokarım :))
ama bu sabah itibariyle basladık hayırlısı bakalım.
ama şöle bişi var ben kaç gündür yatıyorum hastaydım bogazlarım şiş ateşimde var halada hastayım.antibiyotikler sürekli uyutuyo beni.
bir iki güne toparlarım inşallah

ee herkes burda olduğuna göre sana da azim gelir tabii merve

ayyy canim azim var olmazmi hemde zirvede:60::60: ama vakit yok buraya girmeye ben isleri bitirip girince oglum uyaniyor eskisi gibi girip spor ve diyete dair yaptigim herseyi paylasip uzun uzun sohbetler yapmak onerilerde bulunup tavsiyeler almak istiyorum ama nerdeeeeeee:50::31:

günaydın kızlarrrr

mehaycım çalışmana eğer sende istiyorsan sevindim canım
ama maddi yönden sıkıntı içinde ve zorunlu çalışıyorsan üzüldüm

iyi geceler kızlar nasılsınız.benim moralim hiç iyi değil şu bilgisayarı açmaya bile elim kolum kalkmıyo.çok sıkıldım kilolardan bi an önce motive olmam lazım yaaa

Back