- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi lightcola fun
- #53.521
Mehay, senin hedefin 52 ama boyun ve şu anki kilon kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba : )
Neolur benıde aranıza alın bunalımdan çıkmalıyım artık 19 yasındayım boyum 160 ve kılom 61 çıldırıcam 50 kıloya düşmelıyım :S:S
hosgeldin canim daha once listeyi ben yapiyordum fakat su an bebegimden dolayi ve ayni zamanda calistigim icin vakit bulamadigim icin baska bir arkadas yapiyor... o gelince herkesi not eder ve baslariz yeniden...Kızlar bendeeeeeeeeeee varıım.Benide listeye alırsanız sevinirim.Ramazan boyunca actıgım topikte 4 kilo vererek 65 kiloya düstüm hedefim 59 fakat topikteki arkadaşlarımın cogu dagıldı tabi motive yerlerde . Lütfen bende katılmak istiyorum, boy 1'74 kilo 65 hedef; 59
Boyum 1.70, daha çok kilo aldıkça hedef kilomu daha da zor bir yerlere taşıyorum. Artık bu hedefe ulaşılmalı bir şekilde.
canim az gelebilir sana dusmek istedigim kilo ama ben 52 olmak istiyorum cunku soyle 1-2 sene o kiloda kalip yeniden hamile kalmayi planliyorum malum hamilelikte baya aliniyor dengelemesi acisindan...benim boyum 1.70 ideal kilom 58-60 arasi ama ben daha zayif olmak istiyorum evlendigim kiloma dusmek istiyorum :))Mehay, senin hedefin 52 ama boyun ve şu anki kilon kaç?
arkadaşlar merhaba,bende bayram sonrası dıyet grubuna katılmak ıstıyorum.Boyum 1.65 ve kilom 62.
Hedefim ekim sonuna kadar 58 olmak.Umarım paylaşmak yardımcı olur
hosgeldin aramiza canim bayram bitti bizimkiler geri gelir ve yeniden liste duzenleyip haftalik yarislarimiza baslariz :))
kızlar MERABALARRRRRRRRRR
ben geldim...kimseler yok....2 aylık bi tatil sonunda ben de kilo almış bulunuyorum...tam gramı gramına tartılıp yazarım...ben de varım maratona...burada paylaşmayınca kilo veremiyorum yawwww,gaza mı gelemiyorum nedir???!!herkes bi toplansın bakim,kimler var kimler yok listede:)
hoşgeldın cnm benım evde ramazandan önce boşaldı kılo da aldım ııce butun düzenım altust oldu dişlerım de adet duzenımde kılomda herseyde sorunum var hastane önunde yatsam anca bıter sorunlarım neyse ALLAH dermansız dert vermesın grşrz cnm...
Boyum 1.70, daha çok kilo aldıkça hedef kilomu daha da zor bir yerlere taşıyorum. Artık bu hedefe ulaşılmalı bir şekilde.
merhabalar.. aynı boy ve kilodayız benimde kilom 76 bayramdan önce 75 gösteriyordum ama bayramda yedim içtimbenimde hedefim 65 olmak daha sonrada 60a inmek inşallahh..
yarın yürüyüşe başlıyorumm
Merhaba, ben de bayramdan önce şu anki halimde 1-2 kg kadar azdım ama bayram sayesinde durmak bilmeyen kaçamaklarla şiştim. Bugün tartıya çıkmadım ama hala yiyiyorum, çok çabuk alıp veren bir bünyem var, daha fazla kilo almış olmaktan korkuyorum. Diyete tekrar başlayacağım diyorum ama canım da sürekli yemek istiyor. Bakalım nereye kadar böyle gidecek.
selam kizlar nasilsiniz?bende bu topik bu bolumdeyken kimsede motivasyon kalmadi...topigimizi diyet bolumune tasitmaliyiz yeniden bence...
ozgecim hayirli olsun bebisin canim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah...
Kizlar diyet gruplari bolumunun yonetisine ricada bulundum topigimizin tekrardan oraya tasinmasi için umarim beni kirmaz ve eski gunlerimize doneriz :))
Kizlar nerdesiniz???bayramdan sonra siki bir diyete baslamak isteyen varmi benimle??kararliyim 52 kiloya inicem bu sene...
kızlar MERABALARRRRRRRRRR
ben geldim...kimseler yok....2 aylık bi tatil sonunda ben de kilo almış bulunuyorum...tam gramı gramına tartılıp yazarım...ben de varım maratona...burada paylaşmayınca kilo veremiyorum yawwww,gaza mı gelemiyorum nedir???!!herkes bi toplansın bakim,kimler var kimler yok listede:)
hoşgeldın cnm benım evde ramazandan önce boşaldı kılo da aldım ııce butun düzenım altust oldu dişlerım de adet duzenımde kılomda herseyde sorunum var hastane önunde yatsam anca bıter sorunlarım neyse ALLAH dermansız dert vermesın grşrz cnm...
kızlaaaaaarr bende geldim bugün diyette 3.günüm.geen ramazanda 5kilo vermiştim bu ramazamda veremedim hiç akisne aldım 64 oldum..sıkı bidiyete başladım bende mehaycim bende varım..ayr budefa altın çileğede başlıyorum meyvesine ama..sabahları kahvaltıdan önce 2tane yiyip ardından bol ılık su içiliyomuş..
kevser cim sende hoşgeldinnnn
günaydın kızlar.
bikaç gün menüler uyku düzeni yemek saati oturana kadar geçer zaten.kendi şahsım adına sölim bi kaç günde ancak düzene sokarım :))
ama bu sabah itibariyle basladık hayırlısı bakalım.
ama şöle bişi var ben kaç gündür yatıyorum hastaydım bogazlarım şiş ateşimde var halada hastayım.antibiyotikler sürekli uyutuyo beni.
bir iki güne toparlarım inşallah
ee herkes burda olduğuna göre sana da azim gelir tabii merve
herkese merhaba kızlaruzunnnnn bir aradan sonra geldim
diyet yazın aldı başını gitti
fast food'lara saldırdım resmen
tartılar garip,hepsi farklı şey çıkartıyor ama hissediyorum ki bi kaç kıyafet yeniden dar olma modunda.
spora başladım tekrardan,aranızdayım![]()