• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar merhaba,bende bayram sonrası dıyet grubuna katılmak ıstıyorum.Boyum 1.65 ve kilom 62.
Hedefim ekim sonuna kadar 58 olmak.Umarım paylaşmak yardımcı olur

Kızlar bendeeeeeeeeeee varıım.Benide listeye alırsanız sevinirim.Ramazan boyunca actıgım topikte 4 kilo vererek 65 kiloya düstüm hedefim 59 fakat topikteki arkadaşlarımın cogu dagıldı tabi motive yerlerde . Lütfen bende katılmak istiyorum, boy 1'74 kilo 65 hedef; 59
hosgeldin canim daha once listeyi ben yapiyordum fakat su an bebegimden dolayi ve ayni zamanda calistigim icin vakit bulamadigim icin baska bir arkadas yapiyor... o gelince herkesi not eder ve baslariz yeniden...
Boyum 1.70, daha çok kilo aldıkça hedef kilomu daha da zor bir yerlere taşıyorum. Artık bu hedefe ulaşılmalı bir şekilde.

Mehay, senin hedefin 52 ama boyun ve şu anki kilon kaç?
canim az gelebilir sana dusmek istedigim kilo ama ben 52 olmak istiyorum cunku soyle 1-2 sene o kiloda kalip yeniden hamile kalmayi planliyorum malum hamilelikte baya aliniyor dengelemesi acisindan...benim boyum 1.70 ideal kilom 58-60 arasi ama ben daha zayif olmak istiyorum evlendigim kiloma dusmek istiyorum :))
arkadaşlar merhaba,bende bayram sonrası dıyet grubuna katılmak ıstıyorum.Boyum 1.65 ve kilom 62.
Hedefim ekim sonuna kadar 58 olmak.Umarım paylaşmak yardımcı olur

hosgeldin canim...

kizlar yalniz listeye yazildiginiz taktirde sadece kilo bildirimine gelmek degil gunluk olarak nasil beslendiginizide burda herkesle paylasmaniz gerekiyor...ayrica gunluk aktivitelerinizi yaptiginiz sporlari falanda varsa tabi :))

kızlar pufy arkadaşımında dediği gibi motive yerlerde.. kötü hissediyorum kendimi ve kurtulmak istiyorum bu durumdan.. ramazan boyunca 2 kilo verdm ikisinide aldım son hafta ve bayramda of of. şimdi muzaffer kuşhan diyetine başlıcam hergün 2 sa tempolu yürüyüşle beraber destek olalım birbirimize burada.. sürekli yeme içme isteğim var.. hele motivsyon dşünce hepten gidiyor bütün rejim modu

kızlar MERABALARRRRRRRRRR:62::62::62:
ben geldim...kimseler yok....2 aylık bi tatil sonunda ben de kilo almış bulunuyorum...tam gramı gramına tartılıp yazarım...ben de varım maratona...burada paylaşmayınca kilo veremiyorum yawwww,gaza mı gelemiyorum nedir???!!:66::66::66:herkes bi toplansın bakim,kimler var kimler yok listede:)

ben geldim...kimseler yok....2 aylık bi tatil sonunda ben de kilo almış bulunuyorum...tam gramı gramına tartılıp yazarım...ben de varım maratona...burada paylaşmayınca kilo veremiyorum yawwww,gaza mı gelemiyorum nedir???!!:66::66::66:herkes bi toplansın bakim,kimler var kimler yok listede:)

hoşgeldın cnm benım evde ramazandan önce boşaldı kılo da aldım ııce butun düzenım altust oldu dişlerım de adet duzenımde kılomda herseyde sorunum var hastane önunde yatsam anca bıter sorunlarım neyse ALLAH dermansız dert vermesın grşrz cnm...

hoşgeldın cnm benım evde ramazandan önce boşaldı kılo da aldım ııce butun düzenım altust oldu dişlerım de adet duzenımde kılomda herseyde sorunum var hastane önunde yatsam anca bıter sorunlarım neyse ALLAH dermansız dert vermesın grşrz cnm...

hoşbulduk canım ,sağol...artık kiloları yine beraber vermeye başlarız...bu arada geçmiş olsun...

Ramazanda aldığım kiloları vermem gerekiyor diyetisyene gitmeyi düşünüyorum..
Diyetisyen hangi testleri istiyor kızlar..
Yardımcı olursanız sevinirim...

kızlaaaaaarr bende geldim bugün diyette 3.günüm.geen ramazanda 5kilo vermiştim bu ramazamda veremedim hiç akisne aldım 64 oldum..sıkı bidiyete başladım bende mehaycim bende varım..ayr budefa altın çileğede başlıyorum meyvesine ama..sabahları kahvaltıdan önce 2tane yiyip ardından bol ılık su içiliyomuş..

ALTIN ÇİLEK BİTKİSİ( KAPSÜLÜ HAPI VS DEĞİL KIZLAR MEYVESİ)
Altın çilek meyvesinin işlenerek reçel veya kurutulmuş halde de tüketildiğini ifade eden Güler, şöyle konuştu: “Meyvenin sağlığa da faydaları var. Kan dolaşımını hızlandırıyor. İçerisindeki beta-karoten sayesinde yaşlanmayı geciktiriyor. Bol miktarda kalsiyum olmasından dolayı kemik yapısının gelişimine faydalı. Diyet yapanlar için yoğun lifli yapısından dolayı yemek yeme hissini en aza indirme özelliği var. Gut hastalığı ve şeker hastalığına da faydalı. Altın çilek meyvesinin şu anda hasat dönemi olduğu için ürün talebini karşılayamadık. Bundan sonraki dönemler için Alanya Ziraat Odası olarak fidan ve meyve üretimini artırarak üreticilerin talebini karşılayacağız.”

ALTIN ÇİLEK FAYDALARI
- Dünyanın en zengin lif oranına sahip meyvesidir.
- Kilo vermeye yardımcı ve son derece faydalı bir meyvedir.
- Diyabet ( şeker) hastalarına faydalı olduğu gözlemlenmiştir.
- Antioksidan oranı yüksektir.
- Kalp,verem ve idrar yolu hastalıklarının tedavisine yardımcı olur.
- C,B1,B2,B3 ve keroten gibi vitamin ve mineraller bakımından çok zengin bir meyvedir.
- Potasyum değeri çok yüksek bir meyvedir.
- Kalsiyum değeri aşırı zengin olduğundan okul öncesi çocukların gelişiminde çok etkilidir.
- Metabolizmanın hızlı çalışmasına katkıları olduğu bilinmektedir.
- Kan dolaşımını düzenlemede pozitif etkileri vardır.
- İdrar söktürmeye faydaları vardır.
- Kalorisi azdır. Sindirim sistemindeki parazitleri yok etmeye yardımcı olur.
- Aroma ve mayhoş tadından dolayı pastacılık, dondurma aroması olarak ve marmelat yapımında kullanılır.
- Meyve salatalarında, tatlılarda ve turtalarda kullanılır.
- Reçeli son derece lezzetlidir.
- Cildi güneşten korumada ve cilt kanseri tedbir olarak deri gerici özelliği olduğundan, yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olur.
- Kandaki fazla ürik asitin atılmasına yardımcıdır.
- İçerisinde 8 ayrı alkolid bulunmaktadır. Bu alkolidler bitkisel kökenli ilaçların yapımında kullanılmaktadır.
- Kanı arındırmaya yardımcı olur. Görme sinirlerini yapılandırmaya yardımcı olur.
- Prostat ve boğaz hastalıklarının tedavisinde olumlu etkileri olduğu gözlenmiştir.

ALTIN ÇİLEK İLE ZAYIFLAMA

**Tok tutar : dünyanın en lifli meyvesi Altın çilek sayesinde zayıflarken açlık hissetmeyeceksiniz. Midede şişen yapısıyla sizi tok tutmak Altın çilek için çok kolay bir iş.

**İştah Kesici, Tatlı ihtiyacı giderici : Formülündeki Banaba Leaf sayesinde, kan şekeriniz daha dengeli kalacak ve kilo alımına veya zayıflayamamaya neden olan insülin direncinin çok büyük oranda önünde geçeceksiniz.

**Gerçek Termojenik Yağ Yakımı : Geldik, Altın Çileğ’i bu kadar meşhur eden, pek çok ünlünün kullanmasının asıl sebebine; Altın çilek vücuda girdikten yaklaşık 55-70 dk sonra vücutta thermogenesis sürecini aktive etmeye başlar. Vücudunuzu, ısıya ihtiyacı olduğu konusunda bir nevi kandırarak başlayan bu sürecin devamında, metabolizma harekete geçer ve vücudu ısıtmak içingizli bir yağ yakımı başlar. Altın çilek kullanımında meydana gelen terlemenin tek sebebi budur. Altın çileği diğerlerinden ayırt eden en önemli özelliklerinden birisi de, bu süreci 24 saate yayabilen tek bitki olması sayesinde, anlık yoğun terlemenin yaşanmamasıdır. Bu sayede sosyal yaşamınızda aşırı terlemenin sebep olacağı olumsuzluklardan kurtulursunuz.

**Kalori Emici : Yetiştiği bölgedeki yerlilerin, yaprağıyla etlerin üzerini kapatarak daha kolay sindirilebilir hale getirdiğin gören bilim adamlarının yaptığı araştırma sonucu, bitkinin yapraklarında bulunan bir madde olanpapaini keşfettiler. Fakat yaprağından çok daha yüksek oranda papain meyvenin kendisinde bulundu. Bitkisel pepsin de denilen papain maddesi, gıdalardan alınan kalorileri çok büyük oranda emerek, vücutta yağ olarak depolanmasının önüne geçiyor. Ayrıca Mart 2010 da medyada boy boy yer alan haberlere göre, Papaya bitkisinin kanserli hücreleri 24 saat içinde öldürmeye başladığını fakat normal hücrelere hiçbir zarar vermediği bilimsel olarak kanıtlanmış.

Altın Çilek Nasıl Kullanılır:

Altın çilek meyve olarak yenilecekse sabah aç karnına 2 adet meyve yenip üzerine bol ılık su içilmesi gerekiyor. Eğer tablet olarak kullanılacaksa sabah ve akşam 1′er tablet alınması gerekiyor.

Boyum 1.70, daha çok kilo aldıkça hedef kilomu daha da zor bir yerlere taşıyorum. Artık bu hedefe ulaşılmalı bir şekilde.

merhabalar.. aynı boy ve kilodayız benimde kilom 76 bayramdan önce 75 gösteriyordum ama bayramda yedim içtim :( benimde hedefim 65 olmak daha sonrada 60a inmek inşallahh..
yarın yürüyüşe başlıyorumm

merhabalar.. aynı boy ve kilodayız benimde kilom 76 bayramdan önce 75 gösteriyordum ama bayramda yedim içtim :( benimde hedefim 65 olmak daha sonrada 60a inmek inşallahh..
yarın yürüyüşe başlıyorumm

Merhaba, ben de bayramdan önce şu anki halimde 1-2 kg kadar azdım ama bayram sayesinde durmak bilmeyen kaçamaklarla şiştim. Bugün tartıya çıkmadım ama hala yiyiyorum, çok çabuk alıp veren bir bünyem var, daha fazla kilo almış olmaktan korkuyorum. Diyete tekrar başlayacağım diyorum ama canım da sürekli yemek istiyor. Bakalım nereye kadar böyle gidecek.

Merhaba, ben de bayramdan önce şu anki halimde 1-2 kg kadar azdım ama bayram sayesinde durmak bilmeyen kaçamaklarla şiştim. Bugün tartıya çıkmadım ama hala yiyiyorum, çok çabuk alıp veren bir bünyem var, daha fazla kilo almış olmaktan korkuyorum. Diyete tekrar başlayacağım diyorum ama canım da sürekli yemek istiyor. Bakalım nereye kadar böyle gidecek.

bayram kötü oldu ramazanda o kadar dikkat ettik hepsi yazık oldu.. ben pek ekmek yemedim ama yediğim tatlılar çikolatalar ekmeğin kimbilir kaç katı oldu:50:
ben bayramdan önceki hafta falan 74ü görmüştüm bugün tartıldım 75i gördüm :50:
ben bugün gerçkten başladımm bakalımm hayırlısı :1: yürüyüşe çıkcaktım sabah ama çıkamadım daha kahvaltı edemedim malesef bir şeyler yedikten 1 saat sonra falan pilatese başlıcam bakalım faydası olur inşallahh..

günaydın kızlar.
bikaç gün menüler uyku düzeni yemek saati oturana kadar geçer zaten.kendi şahsım adına sölim bi kaç günde ancak düzene sokarım :))
ama bu sabah itibariyle basladık hayırlısı bakalım.
ama şöle bişi var ben kaç gündür yatıyorum hastaydım bogazlarım şiş ateşimde var halada hastayım.antibiyotikler sürekli uyutuyo beni.
bir iki güne toparlarım inşallah

mehayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy iyi ki dogdun canım arkadasım doğum günün kutlu olsun dünyanın en yakışıklı delikanlısının annesi.allah oğluşun kocişinle sana sağlıklı ve upuzun bir ömür nasip etsin kuzuumm :69:

Mehay doğum günün kutlu olsun, daha güzel senelere inş :)

Emyay, geçmiş olsun canım. İnş bir an önce atlatırsın ama doktor önermediyse gereksiz antibiyotik kullanımı yapma canım, vücuttaki yararlı bakterilere de zarar verip bazı hastalıklara ve vücut direncinin düşmesine sebep oluyor.

selam kizlar nasilsiniz?bende bu topik bu bolumdeyken kimsede motivasyon kalmadi...topigimizi diyet bolumune tasitmaliyiz yeniden bence...

mehaycımmm hoşgeldin canımmmm özlemişiz seniii

ozgecim hayirli olsun bebisin canim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah...

çok sağol canım diyet yapamam ama sizi takip ederim

Kizlar diyet gruplari bolumunun yonetisine ricada bulundum topigimizin tekrardan oraya tasinmasi için umarim beni kirmaz ve eski gunlerimize doneriz :))

tebrik ederim canım konu taşınmış

Kizlar nerdesiniz???bayramdan sonra siki bir diyete baslamak isteyen varmi benimle??kararliyim 52 kiloya inicem bu sene...

ooo mehay çok azimli gördüm seni

bilgeeee hoşgeldinnnn

cornella hoşgeldinnnn

kızlaaaaaarr bende geldim bugün diyette 3.günüm.geen ramazanda 5kilo vermiştim bu ramazamda veremedim hiç akisne aldım 64 oldum..sıkı bidiyete başladım bende mehaycim bende varım..ayr budefa altın çileğede başlıyorum meyvesine ama..sabahları kahvaltıdan önce 2tane yiyip ardından bol ılık su içiliyomuş..

kevser cim sende hoşgeldinnnn

günaydın kızlar.
bikaç gün menüler uyku düzeni yemek saati oturana kadar geçer zaten.kendi şahsım adına sölim bi kaç günde ancak düzene sokarım :))
ama bu sabah itibariyle basladık hayırlısı bakalım.
ama şöle bişi var ben kaç gündür yatıyorum hastaydım bogazlarım şiş ateşimde var halada hastayım.antibiyotikler sürekli uyutuyo beni.
bir iki güne toparlarım inşallah

ee herkes burda olduğuna göre sana da azim gelir tabii merve

herkese merhaba kızlar :12: uzunnnnn bir aradan sonra geldim:10:

diyet yazın aldı başını gitti

fast food'lara saldırdım resmen :20:

tartılar garip,hepsi farklı şey çıkartıyor ama hissediyorum ki bi kaç kıyafet yeniden dar olma modunda.

spora başladım tekrardan,aranızdayım:8:

Back
X