• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay daha sabah kahvaltıda aklıma düşmüştü burası, yeniden başlansa da motive olsam diyee :78:

1 fincan çay,1 patates haşlama, 1 yumurta, 3-4 tane biber,bi kaç parça da ot yidim:56:

Son düzenleme:
mervecim benim hedef is: 65....

bu arada bugünkü yediklerimi yazim:

sabah:
şekersiz çay
3 kuru kayısı
light peynir
3 siyah zeytin
roka+maydonoz+domates
2 dilim tam buğday ekmeği

öğlen:
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
yoğurt

ara:(komşu geldi de:))
bi kaç peynirli çubuk kraker
bi ısırımlık coco star:17:
şekersiz çay

akşam:
2 kaşık ıspanak
yoğurt

biraz önce de üzüm yedim...inş. bu saatten sonra daha bişe yemem:47::47:

mervecim benim hedef is: 65....

bu arada bugünkü yediklerimi yazim:

sabah:
şekersiz çay
3 kuru kayısı
light peynir
3 siyah zeytin
roka+maydonoz+domates

öğlen:
4 yemek kaşığı ıspanak yemeği
yoğurt

ara:(komşu geldi de:))
bi kaç peynirli çubuk kraker
bi ısırımlık coco star:17:
şekersiz çay

akşam:
2 kaşık ıspanak
yoğurt

biraz önce de üzüm yedim...inş. bu saatten sonra daha bişe yemem:47::47:

bence menün gayet iyi ıspanak nasıldı yani kıymalı pirinçli mi onu merak ettim akşam da az yemişsin bence ...bir de üzüm çok şeker içerdiği için çok yememişsindir umarım...

kız kevser kimdi yaaa:))merve pardon:))kızım sizde doğru düzgün nickler yazın ya...Allah Allah hangi birinizi aklımda tutim:)pöffff....bu arada kevser sanırım beni andı...ben de kilomu yazim:69 ile ben de varım...

o kevser olan bendim :1: hakısın ama sürekli adımız değiştiği için:)
canım kevser love_my ugramıyo o bu aralar yaaaa bende şimdi 2 kişiden oluşan minik listemizi yapim bismillah

kız gelirsem valla ne yaparım seni
insan bihaber verir çook kırıldım sana:57: çağırdında ne zaman gelmedim :86:
kızlar artık bende eskisi gibi aranızdayım.ben diyete zaten ramazndan sonra başlamıştım ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama hala aynı kilodayım:37:
merve gel gaza şekerm seni geçerim yoksa :)
:33:

Merhabalar ben de aranıza katılabilir miyim? Diyete ve spora pazartesi başlayacağım ama sorun olur mu?
sorun olmaz canım ama pazartesi baslarsan cuma bildirim yaparsın cuma yarısa katılmış olursun tatlım anlaştık mı.cuma günü baslangıç,şimdiki ve hedef kg nı söylersin iyi gecelerrr :16:
tamam datlumm not ettim hemencik iyi gecelerrrr :16:
simdiki kilom 66.6
ilk hedefim:60
olmak istedigim:55
tamam şekeriimmmm not ettim hemenciikkk hayırlı geceler :16:
o kevser olan bendim :1: hakısın ama sürekli adımız değiştiği için:)

kız gelirsem valla ne yaparım seni
insan bihaber verir çook kırıldım sana:57: çağırdında ne zaman gelmedim :86:
kızlar artık bende eskisi gibi aranızdayım.ben diyete zaten ramazndan sonra başlamıştım ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama hala aynı kilodayım:37:
merve gel gaza şekerm seni geçerim yoksa :)
:33:

kuşum yeminle kaç gündür msj atcam atcam acaba müsait midir deil midir çekindim yalan yok :17: bayadır görüşemedikya çekindim bebeemm canım benm çok özledim seni valla aşkitommm öpüyorum kocaman seni :29:

67 kiloyla başlamıştım..şuan 63 kiloyum hedef kilomda 52

tamam datlummm not ettim git gide çoğalıcaz allahız izniyle hayırlı geceler :16:

bence menün gayet iyi ıspanak nasıldı yani kıymalı pirinçli mi onu merak ettim akşam da az yemişsin bence ...bir de üzüm çok şeker içerdiği için çok yememişsindir umarım...

ıspanak çok az pirinçliydi..üzüm şeker içerdiğinden çok az yedim..akşam azyedim...çünkü akşam yemeğine geç kalmıştım...saat de geçtiği için yakamam diye yemedim...yoksa elimde diyetisyenin verdiği listem var...

kızlar bu arada nick değiştirmeyi yasaklıyorum:68::68:aklımı bulandırmayın benim,tutamıyorum aklımda zaten şurda b12 eksikliğimiz var,olan hafızamı da sizin nicklerinize harcayamam:63::63:

sorun olmaz canım ama pazartesi baslarsan cuma bildirim yaparsın cuma yarısa katılmış olursun tatlım anlaştık mı.cuma günü baslangıç,şimdiki ve hedef kg nı söylersin iyi gecelerrr :16:

Tamam bildirimimi cumaları yaparım
başlangıç kilom:81 (bir sene önce bu kilodaydım 4 aydan fazladır diyet yapmıyorum)
şimdiki kilom:71
hedef kilom:63 (belki sonra 59 a düşer ama ben bir 63 ü göreyim de :) )

selam kızlar ben de aranıza katılabilir miyim neler yapmam gerekiyor acaba kilom 96.5 boyum 1.68

bendee bendee zayıflamak istiyorum ama sadece istiyorum çünkü yemek yemeye bayılıyorum nasıl zayıflayacaksam:) boyum 1.61 kilom 62 benim acil 55 kg olmam gerek çünkü yan yğlarım iyce belirgin hale geldi hani simit bölgesi denen yer varya orası işte bide göbekimde var:(

selam kızlar ben de aranıza katılabilir miyim neler yapmam gerekiyor acaba kilom 96.5 boyum 1.68

walla güzelim şöyle ki hergün buraya uğrayıp ne yiyip ne içtiğini,yapıyosan egzersizlerini falan bildirirsen ii olur,diğer arkadaşlara da gaz oluyor;sonracıma cumadan cumaya kilo bildirimi yapıyoruz,almış mıyız, vermiş miyiz diye...bu kadar....

Back