Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla dogru canim madem bu yola baskoydk sonuna kadr devam
bende bugun itibariyle kesin basladim ama aksamlari artik yemicem degilse kilo veremiyorum ve bide aksamlari genelde 1 saat spor yapiyorum 3 gun oldu baslayali
bakalim haftaya ne olcak ,
spor aypamaya cok eriniyorum ,yapmasam icimde bi dert gibi sanki yapinca oh icimden gitti diyorumda iste ayaga kalkip yapmak onemli
bide benoguslerime ve karnima strec film sariyorum hani gogusler biraz erir dye kaydirigubbakcemile3
ama cayip terliyo bi gorsen ,cok ses cikartiyo ama napalim iste madem zayiflicaz, ve bu ay dugun var ben pes falan edemem mecburum kilo vermeye
streç film sarmayı hiç denemedim birşey kullanıyormusun yoksa direk sarıyormusun? ayy boşver sesi filan eriyelim yeterki kaydirigubbakcemile5 bende sarayım kendimi hatta göğüs kalça bacak her yerimi kafamçokkarıştı

sempatiğim karnına streç film takarken dikkat et çok terli kalma tehlikeli çünki böbrekleri üşütürsen çok ağrı yapar
bende zamanında streç film takıyodum özellikle karnıma ve asenlerime o zaman basenimi 10 cm inceltmiştim
şu lahana yağını çok metettiler orda bulabilirsen streç film takıyon madem onuda sar muhakkak daha çok faydası olcaktır
işte ben o zamn karnıma takıp dikkat etmediğim için çok kötü üşütmüştüm
sonra bi tek bacağıa sarmaya dvm ettm acayip faydası olmuştu ki ben yürümüyodum bzm burda yazlar kavurucudur onu takmam yetmişti

annemlerde yürüyüşe çıkcakları zamn şu çöp poşetlerini kafa kısmından ve anlardan kesip elbise gibi giyip yürüyüşe çıkıyolardı 1.5 saat fln yürüyolardı komşularıyla hatunlar baya bi incelmişti
şidi onun yerine sauna eşofmanlar var gerçi
ama maddi gücü olmayana çöp torbasıda yetiyo önemli olan kilo vermek istemek ve yaratıcı olmak
bende brzdan kapuska yemeğimi yepçem demin bir türk kahvesi içtim bi kaç gün lahana yemeği yiyip durcam bakalım faydası olcakmı saat 4 gibi öğle yemeğimi yerim ondan sonrada bişi yemem artık

streç film sarmayı hiç denemedim birşey kullanıyormusun yoksa direk sarıyormusun? ayy boşver sesi filan eriyelim yeterki kaydirigubbakcemile5 bende sarayım kendimi hatta göğüs kalça bacak her yerimi kafamçokkarıştı

allahim ya ,robot gibi olursun ,ama ben okumustum bi konuda ,gogsu buyuk olanlar spor yaparken sarsin terleyince yaglar atiyo falan diye
bende spor yapiyorum malum gogusler buyuk ,yapiyorum bakali faydasi olcakmi
bencede faydasi olsunda sesi bosverdim :roflol:

sempatiğim karnına streç film takarken dikkat et çok terli kalma tehlikeli çünki böbrekleri üşütürsen çok ağrı yapar
bende zamanında streç film takıyodum özellikle karnıma ve asenlerime o zaman basenimi 10 cm inceltmiştim
şu lahana yağını çok metettiler orda bulabilirsen streç film takıyon madem onuda sar muhakkak daha çok faydası olcaktır
işte ben o zamn karnıma takıp dikkat etmediğim için çok kötü üşütmüştüm
sonra bi tek bacağıa sarmaya dvm ettm acayip faydası olmuştu ki ben yürümüyodum bzm burda yazlar kavurucudur onu takmam yetmişti

canim ben oyle yuruyus falan yapmiyoruz
sadece aksam yatmadan once sporumu yapiyorum odamda ,oda sicak oluyo uzerinede bisey giyiyorum ,spor yapinca cikarip ,siliyorum hemen yataga giriyorum ,usutme gibui biseyim olmuyo am,bunu yapacaklar senin yazini mutlaka okurlar insallah
bide ben burda nerden bulayim be lahana yagini ,bio bolumlerine bakarim am zannetmem ,ah iste turkiyede olsam ,insallah boylede faydasini gorurum
bak sen ne guzel faydasini gormusun ,benim tek istedigim gogusler, bacaklar kalca flan degil
onlar yine eriyoda gogus ayni kaliyo

işte en zor yanıda o benim her yerden gittiği için problem olmuyo şükür kiloluyken 85 takıyodum şidi 75 ve şu an çok şişler bide sönse sıçanki kadr kalcak
ama böylede faydasını görürsün eskiden lahana yağımı biliyodum öyle takıyodum

kizlar sohbetinize doyum olma ben kaciyorum
simdi ise gitcem
ordanda 2 saat araba surcam allahim bu ay ehliyet sinavina girebilirim cok zor ya bide yetmez kafamda bu dert
hadi sizleri optum insallah bgun ki gibi bir hafta boyle devam edersek degmeyin keyffimize
kiyasiya bi yaris var bir hafta boyunca

allahim ya ,robot gibi olursun ,ama ben okumustum bi konuda ,gogsu buyuk olanlar spor yaparken sarsin terleyince yaglar atiyo falan diye
bende spor yapiyorum malum gogusler buyuk ,yapiyorum bakali faydasi olcakmi
bencede faydasi olsunda sesi bosverdim :roflol:

şekerim bizim göğüslerde yağ yokki :roflol: kas ve süt bezleri onlar kaydirigubbakcemile3
benimkilerin hala maşallahı var ama sporla toparlanıyormuş öyle dediler

kizlar sohbetinize doyum olma ben kaciyorum
simdi ise gitcem
ordanda 2 saat araba surcam allahim bu ay ehliyet sinavina girebilirim cok zor ya bide yetmez kafamda bu dert
hadi sizleri optum insallah bgun ki gibi bir hafta boyle devam edersek degmeyin keyffimize
kiyasiya bi yaris var bir hafta boyunca

canım kolay gelsin sana akşam bişi yemek yok
benimde lahana çorbam pişiyo çok oldu sabh öğle ekşem onu yesem 1haftada anca biter
lahana bozulcak diye hepsini yaptım eşim ağzına sürmez ha gayret yiycem mecbur
bu vesileyle lahana çorbası diyeti yapmış olcam :roflol:

kızlar bir şey danışacam size
bugün sabah domates salatalık (tuzsuz) yağsız peynir maydanoz
1 yeşil elma
yoğurtlu semizotu salatası bunları yedim çok acıkırsam ne yiyebilirim sizce hafif bir şeyle kapatmak istiyorum şu an aç değilim ama süt mü içsem ne yapsam?

süt içebilirsin,2-3 adet diyet bisküvi yiyebilirsin ama ben onun yerine ara öğünlerde bir avuç kuruüzüm + leblebi yiyorum daha tok tutuyor

lahana çorbamı yedim öğle yemeğimide yemiş bulunuyom çok lezzetli olmuştu içinede 2 tane etimek doğradım artık bgn acıkmam yeşil çayımı içcem brzdan
bambaşka ben acıkırsan süt ve 1 tane meyva ye canım çokta aç kalma

Back