- Konu Sahibi lightcola fun
- #5.281
hadi bakali canim gozun aydin sporu btirdin
insalah bu hafta guzel sonuc aliriz
evet canım geriye yürüyüş kaldı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakali canim gozun aydin sporu btirdin
insalah bu hafta guzel sonuc aliriz
streç film sarmayı hiç denemedim birşey kullanıyormusun yoksa direk sarıyormusun? ayy boşver sesi filan eriyelim yeterki kaydirigubbakcemile5 bende sarayım kendimi hatta göğüs kalça bacak her yerimi kafamçokkarıştıvalla dogru canim madem bu yola baskoydk sonuna kadr devam
bende bugun itibariyle kesin basladim ama aksamlari artik yemicem degilse kilo veremiyorum ve bide aksamlari genelde 1 saat spor yapiyorum 3 gun oldu baslayali
bakalim haftaya ne olcak ,
spor aypamaya cok eriniyorum ,yapmasam icimde bi dert gibi sanki yapinca oh icimden gitti diyorumda iste ayaga kalkip yapmak onemli
bide benoguslerime ve karnima strec film sariyorum hani gogusler biraz erir dye kaydirigubbakcemile3
ama cayip terliyo bi gorsen ,cok ses cikartiyo ama napalim iste madem zayiflicaz, ve bu ay dugun var ben pes falan edemem mecburum kilo vermeye
canım benim boyum 1.55 maalesef kısalardanım
streç film sarmayı hiç denemedim birşey kullanıyormusun yoksa direk sarıyormusun? ayy boşver sesi filan eriyelim yeterki kaydirigubbakcemile5 bende sarayım kendimi hatta göğüs kalça bacak her yerimi kafamçokkarıştı
sempatiğim karnına streç film takarken dikkat et çok terli kalma tehlikeli çünki böbrekleri üşütürsen çok ağrı yapar
bende zamanında streç film takıyodum özellikle karnıma ve asenlerime o zaman basenimi 10 cm inceltmiştim
şu lahana yağını çok metettiler orda bulabilirsen streç film takıyon madem onuda sar muhakkak daha çok faydası olcaktır
işte ben o zamn karnıma takıp dikkat etmediğim için çok kötü üşütmüştüm
sonra bi tek bacağıa sarmaya dvm ettm acayip faydası olmuştu ki ben yürümüyodum bzm burda yazlar kavurucudur onu takmam yetmişti
allahim ya ,robot gibi olursun ,ama ben okumustum bi konuda ,gogsu buyuk olanlar spor yaparken sarsin terleyince yaglar atiyo falan diye
bende spor yapiyorum malum gogusler buyuk ,yapiyorum bakali faydasi olcakmi
bencede faydasi olsunda sesi bosverdim :roflol:
kizlar sohbetinize doyum olma ben kaciyorum
simdi ise gitcem
ordanda 2 saat araba surcam allahim bu ay ehliyet sinavina girebilirim cok zor ya bide yetmez kafamda bu dert
hadi sizleri optum insallah bgun ki gibi bir hafta boyle devam edersek degmeyin keyffimize
kiyasiya bi yaris var bir hafta boyunca
yoğurt yedim diye de süt içmek istemiyorum
senin hem yoğurt yemen lazım hemde süt içmen kalsiyum vücuda çok faydalı