Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bakın arkadaşlar herkes buradayken söyleyim
aslında kilo veremememizin nedeni 1 ay öncesinde olduğu gibi paylaşımımızın olmaması sadece p.tesi günleri böle diğer günler uğrayan yok lütfen daha fazla paylaşım

canim ya iste insaniz kac aydir diyetteyiz ipin ucu bi kactimiydi kaciyo
biliyosun ,az bisey yense aliniyo ,iste napalim bizde bi can tasiyoruz
ama isallah hepimiz tekrardan bu hafta toparlicaz, sonucta bu yola baskoyduk

konuş be sempatiğim işte bu vercez kiloaları ve kurtulucaz hoş her hafta bu umutla başlıyoz sonra teker teker dökülüyoz
bundan sonra kimsa buraya kaçamakyaptıysa bile yazmasın aklında olmayanında aklına geliyo hep gaz verici birbirimizi motive edici şeyler yazalım kaçırdıklarımzda sır olarak bizde kalsın ok?
ama sempatiğim biz ikimizin ayrı bi yarışı var akşam yemek yemek yok yediysen kaçırdıysan özelden yaz cezanı verim ok
aynı şeyi ben yaparsam sende bana ceza ver şöyle en ağırından bi ceza olsun ki yediklerim burnumdan fitil fitil gelsin ok

hala 75 kiloyum anlamiyorum ya ne oldu bir gram veremiyoruz offf ne yapacaz ya anlamiyorum..cok moralim bozuk yaz geldi aha ne olacak bu kilolar

canım burdaki çoğu kişi aynı dertten muzdarip bednde dahil olmak üzere sanırım benim şuan yediğimi yarıya indirmeliymmmmmmm bu haftada öle deneyeceğim bakalım neler olacakkkk

kızlar benım de 4 kılo vermek hedefım.
gorunuste kılolu dıılım aslında ama herzamankı kılomun uzerıne cıktım ve rahatsız edıo benı.hepinizden destek beklıorum. bugun de evde platese baslıorum bakalım selülitlere de faydası olcak mıııı:)

ah canım yazılanları okuyosan herkes bitik bizden yardım alırsan 4 kilo daha alırsın
baksana milletin haline herkes kiilo almış:roflol:
haftayada böle olursa valla topiğin ismini değiştiricem ve tüm kilo alanları tek tek hergün rencide etçem yapışırım ensenize ona göre dra olan hırsımı sizden çıkarırım ha sositososito

kizlarrr suanda ogleyemegimi yiyorum bir tas mercimek corba ,ve patates salatasi tuzu ve yagi cok az
tabi ikindi biseyler atistiririm cunku bugun 2 saat araba surcem acikiyorum
insallah aksamda bisey yemicem

ne diye sinir ediyo bi veemiyosun kilou diyemi yoksa ne kadr kilolusun diyemi
zaten bu kocalar insani cok hirs yaptiriyo
gerci benimkininde kilosu var bana soylemeye hakki yok :)
bi akrabamizin esi cok kiloluydu ,bi gun magazaya gitmisler satici demis kadina kac beden verim diye, eside halini gormuyomusun xxxl olsun diye,
kadin bi hirslanmis nasil beni rezil etti o gorsun kilo vercem diye, inan simdi nasil zayiflamiz
iste insana boyel azim gerekli
hele ,zayif birini gorupte ,sinirden catliyosak
bnim mesela gorumem 4 cocugu var benden zayif ,ona inat vercem kiloyu

merhaba şekerler,bu hafta eriyememişiz çoğumuz ama haftaya eriyeceğiz bu gazla çünkü mecburuz! bu kadar çaba gösretip salmak yok öyle anacığım,ben mesela bu akşamdan itibaren koşmaya başlıyorum. çünkü diyet le aynı sporu yaptıığım için bedenim alıştı artık yemiyor.şaşırtayım şunuda erisin.hadi sizde kalkın bakem ,ne yapacağınızı bir düşünün ve yazın,hadi bakem görem sizleri...!

ne diye sinir ediyo bi veemiyosun kilou diyemi yoksa ne kadr kilolusun diyemi
zaten bu kocalar insani cok hirs yaptiriyo
gerci benimkininde kilosu var bana soylemeye hakki yok :)
bi akrabamizin esi cok kiloluydu ,bi gun magazaya gitmisler satici demis kadina kac beden verim diye, eside halini gormuyomusun xxxl olsun diye,
kadin bi hirslanmis nasil beni rezil etti o gorsun kilo vercem diye, inan simdi nasil zayiflamiz
iste insana boyel azim gerekli
hele ,zayif birini gorupte ,sinirden catliyosak
bnim mesela gorumem 4 cocugu var benden zayif ,ona inat vercem kiloyu

sorma canım ya''şuna bak balina gibi oldun,belinin inceliği gidiyor,sen kilo falan veremezsin ''diyor...aslında haklı çok kilo aldım ama bana öyle diyince çok kızıyorum

evet 30 dakika sporumu yaptım ve ardından yoğurtlu semizotu salatamı yedim semizotu da zayıflamaya yardımcıymış kızlar :teytey: akşam da yürücem tam olacak hep böyle olacak bu hafta :enbuyukkk:

merhaba şekerler,bu hafta eriyememişiz çoğumuz ama haftaya eriyeceğiz bu gazla çünkü mecburuz! bu kadar çaba gösretip salmak yok öyle anacığım,ben mesela bu akşamdan itibaren koşmaya başlıyorum. çünkü diyet le aynı sporu yaptıığım için bedenim alıştı artık yemiyor.şaşırtayım şunuda erisin.hadi sizde kalkın bakem ,ne yapacağınızı bir düşünün ve yazın,hadi bakem görem sizleri...!

valla dogru canim madem bu yola baskoydk sonuna kadr devam
bende bugun itibariyle kesin basladim ama aksamlari artik yemicem degilse kilo veremiyorum ve bide aksamlari genelde 1 saat spor yapiyorum 3 gun oldu baslayali
bakalim haftaya ne olcak ,
spor aypamaya cok eriniyorum ,yapmasam icimde bi dert gibi sanki yapinca oh icimden gitti diyorumda iste ayaga kalkip yapmak onemli
bide benoguslerime ve karnima strec film sariyorum hani gogusler biraz erir dye kaydirigubbakcemile3
ama cayip terliyo bi gorsen ,cok ses cikartiyo ama napalim iste madem zayiflicaz, ve bu ay dugun var ben pes falan edemem mecburum kilo vermeye

valla dogru canim madem bu yola baskoydk sonuna kadr devam
bende bugun itibariyle kesin basladim ama aksamlari artik yemicem degilse kilo veremiyorum ve bide aksamlari genelde 1 saat spor yapiyorum 3 gun oldu baslayali
bakalim haftaya ne olcak ,
spor aypamaya cok eriniyorum ,yapmasam icimde bi dert gibi sanki yapinca oh icimden gitti diyorumda iste ayaga kalkip yapmak onemli
bide benoguslerime ve karnima strec film sariyorum hani gogusler biraz erir dye kaydirigubbakcemile3
ama cayip terliyo bi gorsen ,cok ses cikartiyo ama napalim iste madem zayiflicaz, ve bu ay dugun var ben pes falan edemem mecburum kilo vermeye

bende pes etmeyeceğim,bizimde düğün var mayısta,kilo vermem lazım

Back