- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #52.941
bugunlerde olmam lazımdı normalde ama hıc belırtım yok 4 ay oldu cnm tırstım ne bılım bıde herkes ruyasında göruyormus benı o yuzden yaptım bende
günaydınlar
özgecim kuzumm yeni kilom 73.3
giden 1 kilo
ya bende kılomu sölemek ıstıyorum ama bızım tartı bozuk galıba aldıgımız gunden berı farklı farklı sonuc gösterıyor yaa mesela sabah cıktım 68.7 dedı bıraz önce cıktım 68.5 dedı
pazartesı gunu 70.0 demıstı
kuzum sen elma dıyetımı yaptın dıger topiclerde görmustum seni:85:
daha çok erken miş canım ama şimdi herkeste bir sorun çıkıyor oyüzden fazla da bekleme bence
günaydın canım not ettim tebrik ederim ayrıca
büyük market varsa oraya git yada eczaneye
yada komşun falan yok mu bi tartılabilirmiyim de
canım aslında başlamıştım ama eşimin annemin kızması sonucu yanında bişeyer yedim hep son 3 gündür zaten elma bile yemedim
ya bende kılomu sölemek ıstıyorum ama bızım tartı bozuk galıba aldıgımız gunden berı farklı farklı sonuc gösterıyor yaa mesela sabah cıktım 68.7 dedı bıraz önce cıktım 68.5 dedı
pazartesı gunu 70.0 demıstı
ya bende spor yapmıyorum yanı yürüyüş falan yok bende sıkı dıyet yapmaya çalısıyorum da pek sıkı olmuyo tabi:78:
canım bende ilk tartıyı aldığımız günler sinir stres olmuştum
bi çıkıyodum başka bi çıkıyodum başka
digital herhalde seninde
sorunu şöyle çözdük
tartı hep aynı yerinde dursun hep orda tartıl o zaman değişik sonuç vermiyo ben 10 defada çıksam şu an hep aynı
sağol yavrim
kız sen tartılmadınmı
komsumu ahh nerde komsu buyuk market yok kı yanı mıgros falan varda oralarda tartı yok aczanede de bır tartı var Allah senı ınandırsın M.Ö den kalma
canım bende ilk tartıyı aldığımız günler sinir stres olmuştum
bi çıkıyodum başka bi çıkıyodum başka
digital herhalde seninde
sorunu şöyle çözdük
tartı hep aynı yerinde dursun hep orda tartıl o zaman değişik sonuç vermiyo ben 10 defada çıksam şu an hep aynı
hep aynı yerde cnm ya ama degısık gösterıyor dur bıda cıkım bakım ne dıcek bizim deli tartı
kızlar ya bunu baska bıyerde sordum ama sızede sorayım kararsız kaldım cunkü ben koşu bandı ıstıyorum ama lazer epılasyonda ıstıyorum ıkısıde olsa ii olur ancak ıkısınıde fıyatları malum eşime böle bır yük bındıremem şuan için...en çok hangısıne ıhtıyacın varsa demeyın. 2 sinede var
özgee kuzuu az kaldı yetişmeme sana geliyom hemen arkandayım
canım bana sorarsan senin çok kg yok
bence lazer daha iyi
ama biten tüyler gebelik döneminde tekrar çıkabiliyormuş haberin olsun
kız aynı sayılırız benim 72-73-74 değişiyo hep
hadı ya bak bunu bılmıyordum..
anemm iyi o zaman kız haftaya geçim ben seni hadi yarışa girek :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?