- Konu Sahibi lightcola fun
- #52.921
sabah kahvaltım
simit ve şekersiz çay
regl dolayısıyla bildirim yapamıyorum
simit ve şekersiz çay
regl dolayısıyla bildirim yapamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın özgecim
ben henüz kahvaltımı yapmadım...
tartıldım,geldim...basküle çıkarken o kadar korktum ki...ama şok oldum...67.1 çıktım..yani bir haftada 1.400 gr. vermişim..inanamıyorum yaaa...hayatımda ömrümde bi haftada bu kadar kilo vermedim...çok mutluyum...bu hafta yağsız yemekler yedim...bi de yürüyüşe çok çıktım,dışarı çıkmadığım günler balkonumda halı yıkadım,,baya derin temizliğim vardı...sanırım sırrı bu...ayrıca yağsız fasulye yemeği tarifi veren CORNELLA ARKADAŞIMIZA çooooooooooooooooook teşekkürler...üç gün onu yedim...süper w.c ye çıktım..eridim bittim walla
mutlaka deneyin kızlar...
çok mutluyum,çok mutluyum..
canım çok tebrik ederim
ben niye görmedim yaa faulye yemeğini banada anlatsana blge hemen yapmam lazım![]()
walla özgecim aynen zeytinyağlı fasulye tarifi...şöyle:
yeşil fasulyeyi,bi kaç domatesi,soğanı çiğden düdüklüye atıyosun..üzerine az tuz ve sadece bi çorba kaşığı sıvıyağ(ben zeytinyağı kullandım)koyuyosun...kısık ateşte 40 dk. kadar pişirdim...tadı çok güzel değil ama yenebilir..sanırım içinde yağ olmadığı için biraz değişik bi kokusu var,onu da yanında yoğurt yiyerek bastırdım...bi de yağsız fasulye bay baya bağırsakları çalıştırıyor,haberiniz ola![]()
özgecim inş. bi de yürüyüşe çık...haftaya da seni tebrik ederiz..
selam kızlar
benim bu haftaki kilom 53.8
ben çıkıyorum özgecim kahvaltı yapcam..bugünm misafirim var...giremem nete...tatlı falan yaptım..büyük bi ihtimal yiycem:)
günaydın özgecim
ben henüz kahvaltımı yapmadım...
tartıldım,geldim...basküle çıkarken o kadar korktum ki...ama şok oldum...67.1 çıktım..yani bir haftada 1.400 gr. vermişim..inanamıyorum yaaa...hayatımda ömrümde bi haftada bu kadar kilo vermedim...çok mutluyum...bu hafta yağsız yemekler yedim...bi de yürüyüşe çok çıktım,dışarı çıkmadığım günler balkonumda halı yıkadım,,baya derin temizliğim vardı...sanırım sırrı bu...ayrıca yağsız fasulye yemeği tarifi veren CORNELLA ARKADAŞIMIZA çooooooooooooooooook teşekkürler...üç gün onu yedim...süper w.c ye çıktım..eridim bittim walla
mutlaka deneyin kızlar...
çok mutluyum,çok mutluyum..
tatlım ben vermedım ya sanırım baska bır arkımız olmalı ama ben onun adına alıyorum bu tşk ü![]()
tatlım ben vermedım ya sanırım baska bır arkımız olmalı ama ben onun adına alıyorum bu tşk ü![]()
şimdi hatırladım taylan kümelının verdıgı tarıftı buu okk cnm rica ederim![]()
kız hamile smılesi koyma
ben bi kere koydum da herkes hamilemisin dedi
benden söylemesi![]()
ayy bu hamilemiymişşş tüüüüükız bende dün test yaptım hamile degılmişim nasıl rahatladım cok erken dıye...
gecikmişmiydin ne kadar lık evlisin
günaydınlar
özgecim kuzumm yeni kilom 73.3
giden 1 kilo![]()