Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam şekerler neler yapıyosunuz paylaşım çok az bu aralar benim malum ufak bi kızım var girip çıkıyorm hemencik bugün değişik bi kahvaltı yaptım 1 tane lavaşı tavada ısıtıp içene beyaz peynir sürüp afiyetle yedim arada 1 tane kahve içtim öğlen ne yerim bilmiyorm kalkıp kendime bişeyler yapmak hiç içimden gelmiyo aç açına otururum heralde lavaş kaç kaloriki acabaCADIARZU

egiii bacilar nereyesunuz ,ne ediysunuz?
afiyet olsun muson,benimde canım felaket tatlı çekiyor ama yemeyeceğim,yemeyeceğim...!

merhaba kızlar bugün kaşar peynirli domatesli sandviç ve süt içtim :))) sonra salata ve biraz ekmek yedim bunlarla 53 çıktım tartıda ama 2 gündür felaket bisküvi kek çubuk yiyordum o yüzden olsa gerek moralim biraz bozuldu bu hafta 52.5 falan olsam iyi bakalım

--------------------------------------------------------------------------------

herkese yeniden slm.. biraz fazlamı kaçırdım ne.. eşim öle güzel ekmek almışki hem mis gibi kokuyor hem tazecik cıtır cıtır valla azcık kopardım kaçtım sofradan ...baktım yiyecegim dayanamayacagım.. hemen yediklerime sporuma geceyim...
sabah 6 kalktım yarım fincan kahve ile açılışı yaptım 60gr cavdar ekmegi 30 gr peynirimi 2 ye böldüm bilindik üzere.. çünkü kahvaltı yapamıyorum sonrada cok acıkıyorum ama metobolizmamın calışması için bişeyler yemem gerektigi için bir dilimini ve az peyniri yedim diger yarısını sardım işe koyuldumm iş 15 dakkalık yerde ama erken çıkıp yolu yarım saat uzatıp yürüdüm..
aralarda bişey yemedim.. ama nescafeyi artık kerasız tükettigim için kayısı aldım yanıma hem tad veriyo hem ara ögünü sarar diye düşündüm. 10 gibi kahvaltımın diger yarısını yedim arada bitki çayı cahve içtim..... öglen kabak havuç kızartması yogurtlu olarak, patatesli köfte,şehriye corbası vardı... sadece 3 köfte yedim bir kaç kaşık corba kaşıkladım çok ac degildim.. ekmek yemedim.. ara ögün gene yapmadım ama bitki cayı nescafe ile kayısı yedim.. işden eve 15 dakka yürüdüm.. eve geldigimde step yer hareketleri ayaklı bisiklet cubuk hareketleriyle 1 saat spor yaptım.. az evvel akşam yemegini yemiş bulunmaktayım.. mercimek yagsız patlıcan yogutlu.. taze ekmekden bir dilim kadarda yedim.. allah nasip ederse günü böle kapamak istiyorum...

gelelim düne asıl mesele burada.. dün yazmıştım okuduysanız eger... bir saat yürümüş akşamda eve gelincede 1 saat evde step yer hareketi vs spor yapmıştım.. bizimkilere pilav yapayım dedim mis gibi koktu dayanamadım.. size iyi akşamlar gelemem dedikden sonra başladım yemeye baktım kendimi durduramıyorum 1 tabak pilav bir tabak patlıcan yemegi yaglı yarım ekmegede yakın ekmek yedim belkide daha fazla abartmıyorum... dayanamadım baktım yok yedikçe yiyorum kendimi söke söke sofradan kaldırdım... sabahla öglen pek bişey yemedigim için ve bir haftadır diyet yaptıgım için çatlayacak gibi oldum sonra.. baya rahatsızladım şişdim kaldım.. hatta eşime bir daha yemek yersem ellerime vur dedim.. diyet için degildi arkadaşlar baya yemek rahatsızlık verdi... tabi sonrada pişmanlık ve sucluluk.. sabah tartılacaktım verdigimide geri alacaktım.. çünkü benim bünyem kolay veriyo kolay alıyo bir kaçamak bana yarım kilo bir kilo olarak geri geliyo bunu biliyorum... ufak bir dip not düşeyim... eski guruptaki arkadaşar bilir eger gelmezsem ya gerçekden önemli bir nedenim vardır.. yada kaçamak yapıp çok yemiş buraya gelmem istememişimdir ....
neyse cok uzattım akşam yemegi o kadar beni rahatsız ettikden sonra genede yeme istegi oldu bende canım tatlı istedi baktım olamayacak... dedim yedin beynin sana oyun oynuyo catlayacaksın yemedim ama cok zor tutum bari dedim 7 den sonra bişey yeme... sabah kalktımm hemen tartıya buraya dikkat cekerim...
bir gün önce yazmıştım tartıda 74,900 geliyorum demiştim tartıldıgımda 74,800 çıktı evet almamış ve 100 gr da vermiştim sabahdan beri düşünüyorum nasıl nu olsu diye... bunun birinci nedeni 7 den sonra agzıma kesinlikle bişey vurmadım... ikinci nedeni ise dün çok spor yapmıştım... arkadaşlar buna dikkat edin yedik hadi dayanamadık insanız sonucda ama sonrakiş ögünlere ve spora dikkat edelim hepinizden ricam olur... en azında kilo almayız alsakda cok az almış oluruz...
çok uzun yazdım hepinizden özür dilerim

siyah 24 canım dün baya bi abatmışın yani oklavayı haketmişsin yani ne güzel bi haftada 3 kilo verdin onu gerimi almak istiyosn ben gıdım gıdm veriyorm kiloları canım
bide sanırm takvimini yanlış yapmışsn çünkü boy kilo oranın 20 gözüküyo 20 normalde 16 anlayamadım

günaydınn kızlarrr hihoyyyt
kepenkleri ben açıyorum bu sabah :jeyyar:

dünkü menümm:kahve:
sabah: sandöviç+çay
öğlen: 1 kepçe çorba+1 parça tavuk+1 dilim kepekli
ara: 1 sb. meyve suyu
ara: çikoo (tansiyonum düştü de)
akşam: 1 kepçe çorba+2 köfte bikaç patates
ara: leblebi

anammm :1shok:
nerde bu millet :mymeka: yaaa moon nerdesinnn
bakınnnn ne göstercem şimdi sizeee :jeyyar:

kazanana hediyeli yarış yaptıkk :1closedeyes:
birinizde merak etmedinizzz ne aldınız diyeee :dilcikar:
neyse ben yine de göstereyimm :1closedeyes: hihoyyyt

siyah 24 yaptığın kaçamak ertesi gün tartıya doğru yansımıyor bildiğim kadarıyla en az 2-3 gün içinde yediklerine dikkat etmezsen + olarak tartıya yansır bundan emin olabilirsin.. maalesef.....

küpeler ahan da aynı bölee kuzumm kaydirigubbakcemile3
elma_4.jpg

merhaba kızlar,rakibem arkamdan neler karıştırmış bak yaa:))
çok teşekkür ederim dimolehawkcığım ve kuzucuğum o sizin kendi güzelliğiniz

Back