Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hahananiknanik ne oldu kiz bana kizarkenÇok üzgünüm çoook kendin almissin kilocuklari yersen oyle olur neyse uzulme verirsin yine bende ne almisim ne vermisim bunada sukur 68 :Saruboceq:

allahim ya bugun herkes benden acisini cikarcak
hani gulme komsuna gelir basina hesabikaydirigubbakcemile3
napalim bu fayda iyi bi tikina ikina yedik simdi ne yapcaksa cezasini cekecem ,verdiydim ne guzel don bastan
sen ne guzel almamisin vermemen iyi bu hafta verirsin insallah

16 mart-23 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................ ……….55,3………56,8

myocean76............................. ………..57…………..57

dimplehawk..... ...................... ………...59…………59

whitehall... ………………………………...71………….71
..
aSkiTo.......................... .......... ……....74,4……….74,1

GökyüzündeDans…………………….......56

Samanyolu………………………………....66,1……….66,1

moonserose0…………………………........59,3……..59

cimcime81………..... …………………....99

akrep33………………………………….60……60

yarisci……………………………………79…..79

bambaskaben.. ………………………..53.8

melihim................ ……………………..64,6………65

muson…………………………………...61,4………60,9

reyyan_06…………... …………………74,5

princess of rain………………………...68……….68

şişgo……………………………………...63………62,2

zeynep2630……………………………...86……….86

gişem…………………………………….58

candy_happy…………………………..60………….60

secil00…………………………………102,6………101,3

raebzeh………………………………….88………88

siyah 24………………………………..78……..75

gülcelik………………………………..89

Canlarım ben okuluma gidiyorumm
Perşembeye kadar yokum
Kendinize çok ama çok iyi bakın
Bu güzel İzmir gününde size bahçemizden papatyalar topladım
Suya bile koydum kıymetimi bilin :roflol:
Öpüyorum kocamannnnnnn Şeniz

b123.jpg

ay canim benim demek gidiyosun hadi sana iyi derler ,kilo vermis olarak bekliyoruz ,insallah sen gelmeye bende veririm
bu arada papatyalarda senin gibi gozel merci anacim
opum bye byeee

istikrarli olarak kilo aliyorum masallah bana ya offf 75 kilo oldum ya ben iyce cözüttüm yapamiyorum birsey..utaniyorum artik kilo yazmaya:((

bu hafta pek fazla kilo veren olmamışmaalesef ne oldu bize böyle arkadaşlar yılmak yok bende 2 hafta boyunca hiç verememiştim bu hafta 500 gr ck verdim haftaya 59 u görebilirmiyim acaba 60 görmek bile benim için bi mucizeydi sabretmek ve istikrarlı olmak yetiyor kilolar yavaşta olsa gidiyor beni görenler çok fena gaza gelip diyete başladılar etraftaki insanların bana imrenmesi inanın çok hoşuma gidiyor bu hafta çevremden sürekli iltifatlar aldım beni tanıyanlar nasıl böyle kilo verdiğimi sorup duruyo işte o zaman yaptıklarım işe yaradı diyorsnz inanın buna değiyor yılmak yok arkadaşlar

bu hafta pek fazla kilo veren olmamışmaalesef ne oldu bize böyle arkadaşlar yılmak yok bende 2 hafta boyunca hiç verememiştim bu hafta 500 gr ck verdim haftaya 59 u görebilirmiyim acaba 60 görmek bile benim için bi mucizeydi sabretmek ve istikrarlı olmak yetiyor kilolar yavaşta olsa gidiyor beni görenler çok fena gaza gelip diyete başladılar etraftaki insanların bana imrenmesi inanın çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3:teytey: bu hafta çevremden sürekli iltifatlar aldım beni tanıyanlar nasıl böyle kilo verdiğimi sorup duruyo işte o zaman yaptıklarım işe yaradı diyorsnz inanın buna değiyor yılmak yok arkadaşlar:lepi::lepi:

bu hafta pek fazla kilo veren olmamışmaalesef ne oldu bize böyle arkadaşlar yılmak yok bende 2 hafta boyunca hiç verememiştim bu hafta 500 gr ck verdim haftaya 59 u görebilirmiyim acaba 60 görmek bile benim için bi mucizeydi sabretmek ve istikrarlı olmak yetiyor kilolar yavaşta olsa gidiyor beni görenler çok fena gaza gelip diyete başladılar etraftaki insanların bana imrenmesi inanın çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3:teytey: bu hafta çevremden sürekli iltifatlar aldım beni tanıyanlar nasıl böyle kilo verdiğimi sorup duruyo işte o zaman yaptıklarım işe yaradı diyorsnz inanın buna değiyor yılmak yok arkadaşlar:lepi::lepi:
slm,
ya cok guzel sayiflamisin, bende kilo vermek istiyorum bir turlu basaramiyorum, spor yapmam lazim cok ama sinavlarim var onlara calisiyorum. Nasil verdi o kadar kilo tbrkler arkadasim masallah :nazar:. Bana söylermisin neler yapdin o kilolari vermek icin. simdiden tskler

16 mart-23 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................ ……….55,3………56,8

myocean76............................. ………..57…………..57

dimplehawk..... ...................... ………..59…………59

whitehall... ………………………………71………….71
..
aSkiTo.......................... .......... ……......74,4……….74,1

GökyüzündeDans……………………...56

Samanyolu………………………………66,1……….66,1

moonserose0…………………………..59,3……..59

cimcime81………..... ………………….99

akrep33………………………………….60……60

yarisci……………………………………79…..79

bambaskaben.. ………………………..53.8……..52,8

melihim................ ……………………..64,6………65

muson…………………………………...61,4………60,9

reyyan_06…………... …………………74,5……..75

princess of rain………………………...68……….68

şişgo……………………………………...63………62,2

zeynep2630……………………………...86……….86

gişem…………………………………….58

candy_happy…………………………..60………….60

secil00…………………………………102,6………101,3

raebzeh………………………………….88………88

siyah 24………………………………..78……..75

ya anlamiyorm sabah tartildim 75ti simdi 74.500 anlamiyorum neden böyle aslinda cok kilo aldim gibi ama niye böle tartimi bozuldu pufff

Back