Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese iyi akşamlar... a.s.neler yapdım bugün neler
sabah erken kaldım evden erken cıkyım bir saat yürüdüm... kahvaltım 60 gr kepekli ekmek 30 gr peynir arada diyet bisküvi..
öglen havuçlu bişey vardı yaglı tatlılı yogurtlu nasıl bişeyse sulu köfte mercimek corbası.. köftenin sadece köftesinden aldım 7 yane kadar bir kaç kaşıkda yogurt ekmek hiç yemedim. ara ögün yapamamdım.. bugün iyi beslenemedim valla size döndüm... akşama mercimek patlıcan var...
durun durun daha bitmedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile315 dakka yürüfüm eve geldim spor aletim var ona bindim step tahtamı cıkardım bandıllarla calıştım step yaptım.. yer hareketleri göbek basen 250 yanede sopa cevirdim 1 saate denk getirdim.. süperim dimi birde güzel yeseydim....
valla kendimle gurur duydum :roflol::roflol:

herkese iyi akşamlar... a.s.neler yapdım bugün neler
sabah erken kaldım evden erken cıkyım bir saat yürüdüm... kahvaltım 60 gr kepekli ekmek 30 gr peynir arada diyet bisküvi..
öglen havuçlu bişey vardı yaglı tatlılı yogurtlu nasıl bişeyse sulu köfte mercimek corbası.. köftenin sadece köftesinden aldım 7 yane kadar bir kaç kaşıkda yogurt ekmek hiç yemedim. ara ögün yapamamdım.. bugün iyi beslenemedim valla size döndüm... akşama mercimek patlıcan var...
durun durun daha bitmedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile315 dakka yürüfüm eve geldim spor aletim var ona bindim step tahtamı cıkardım bandıllarla calıştım step yaptım.. yer hareketleri göbek basen 250 yanede sopa cevirdim 1 saate denk getirdim.. süperim dimi birde güzel yeseydim....
valla kendimle gurur duydum :roflol::roflol:

sen nasıl 3 kilo verdin ya :dilcikar:

ya anlamiyorm sabah tartildim 75ti simdi 74.500 anlamiyorum neden böyle aslinda cok kilo aldim gibi ama niye böle tartimi bozuldu pufff

tartıda bişey vardır sabah o kilo öglen o kilo imkansız gibi duruyor... hem ne kadar cok cıkmışsın öle tartıya bildigim kadarıla gercek tartı sabah ac karnına tuvalete gittkden sonra kıyafetsiz olan kilodur.. yani öglene kadar hiç bişey yemedinmiki su bile içmedinmiki yarım kilo eksik geldi....kaydirigubbakcemile5

16 mart-23 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................ ……….55,3………56,8(1,5 kilo almış)

myocean76............................. ………..57…………..57(aynı)

dimplehawk..... ...................... ………..59…………59(aynı)

whitehall... ………………………………71………….71(aynı)
..
aSkiTo.......................... .......... ……......74,4……….74,1(300gr vermiş)

GökyüzündeDans……………………...56…..56 (aynı)

Samanyolu………………………………66,1……….66,1(aynı)

moonserose0…………………………..59,3……..59(300gr vermiş)

cimcime81………..... ………………….99………99(aynı)

akrep33………………………………….60……60(aynı)

yarisci……………………………………79…..79(aynı)

bambaskaben.. ………………………..53.8……..52,8(1 kilo vermiş)

melihim................ ……………………..64,6………65(400gr almış)

muson…………………………………...61,4………60,9(500gr vermiş)

reyyan_06…………... …………………74,5……..75(500 gr almış)

princess of rain………………………...68……….6(aynı)

şişgo……………………………………...63………62,2(800 gr vermiş)

zeynep2630……………………………...86……….86(aynı)

gişem…………………………………….58……..58(aynı)

candy_happy…………………………..60………….60(aynı)

secil00…………………………………102,6………101,3(1,3kilo vermiş)

raebzeh………………………………….88………88(aynı)

siyah 24………………………………..78……..75(3 kilo vermiş)

gülcelik………………………………..89…….89(aynı)

23 mart-30 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique............................ ………56,8

myocean76............................. …….....57

dimplehawk..... ...................... ….……59

whitehall... ……………………………..71
..
aSkiTo.......................... .......... ……......74,1

GökyüzündeDans……………………...56

Samanyolu……………………………66,1

moonserose0………………….……..59

cimcime81………..... …………………99

akrep33………………………….……60

yarisci………………………………..79

bambaskaben.………………..……..52,8

melihim........ ………………………65

muson……………………...………60,9

reyyan_06…………...………………..75

princess of rain…………………...……….68

şişgo……………………………………62,2

zeynep2630…………………..……….86

gişem…………………………………..58

candy_happy………………………….60

secil00………………………………101,3

raebzeh……………………….………88

siyah 24………………………..……..75

gülcelik………………………..…….89

bu arada kizlar listemizi valla sahsen hicmi hic begenmedim:dilcikar:
haftalardir hep boyle kimse dogru durust kilo veremiyo ,tamam ben bu hafta kilo aldim ama genelde azda olsa veriyodum:utangac:

hadi kizlar ha gayret bak ben yine basladim ,baktimki sagim solum cikmaya basladi moralim bozuldu ,neden mutsuz olumki degilmişutarafagitti

biraz sabir hadin bakalim bu hafta insallah kilo verebiliriz hepimiz:Saruboceq:
su listeye bakinca icimiz acilsin degilmi yani:lepi::enbuyukkk:

niye diskalifiye edeyim güzelim...bildirim yapmayanlar siliniyo ya listeden...sende bişey yazmayınca sildim...önceki kilonu da söylede aşkım yazayım tekrar listeye..

Sağol canım emeğine sağlık.Bu aralar kendi hastalığım derken şimdi de babam rahatsız.Nete çok az giriyorum. Babam 2 yıl önce cilt kanseri olmuştu,Şimdi Akciğerde nodüle rastlandı.Buraya başka organdan sıçramış dedi dr.Şimdi bütün tahliller yapılıyor.Bu gün endoskopi yapıldı,mide de birşey yok.Yarın yine erkenden gidicez.Dualarınızı bekliyorum.:a015::Saruboceq:

günaydın millet nasılsınız? ben hala sümüklüyüm birde regl dönemindeyim ,spor yapamadım dün malesef ama diyetime tamgaz devam ediyorum. bu arada adet söktürücü bir yönteminiz var mı kızlar? çok az adet oluyorum ve kendimi patlayacak gibi hissediyorumda

günaydınn kızlarr a.s.
Sağol canım emeğine sağlık.Bu aralar kendi hastalığım derken şimdi de babam rahatsız.Nete çok az giriyorum. Babam 2 yıl önce cilt kanseri olmuştu,Şimdi Akciğerde nodüle rastlandı.Buraya başka organdan sıçramış dedi dr.Şimdi bütün tahliller yapılıyor.Bu gün endoskopi yapıldı,mide de birşey yok.Yarın yine erkenden gidicez.Dualarınızı bekliyorum.:a015::Saruboceq:
Allah acil şifalar nasip etsin babacığına inş..
bu çektikleri günahlarına keffaret olsun inş. :teselli:
benimde cok moralim bozuk yazmaya calisiyorum :(
kızlar benim moralim cok bozuk bişey yazamayacam hadi bye
hayrola arkadaşlarrr size nolduu neyiniz varr CADIARZU
günaydın millet nasılsınız? ben hala sümüklüyüm birde regl dönemindeyim ,spor yapamadım dün malesef ama diyetime tamgaz devam ediyorum. bu arada adet söktürücü bir yönteminiz var mı kızlar? çok az adet oluyorum ve kendimi patlayacak gibi hissediyorumda
günaydınn rakibimm iyidir hamdolsunn buna şükürr kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsunn bende reglim biliyorsunn ve sökülmesi tam 1 günü buluyor :1closedeyes:
daha önce hiç araştırmadım ne iyi gelir bilmiyorum sen netten baktın mı hiç :uhm:

Rabbim acil şifalar nasip etsin...hiçibişey çıkmaz inşallah tahlillerde...canım benim üzme kendini..:teselli:a.s.

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
inş.babacığının bişiciği yoktur.

gunaydinnnnnnnnn
nasilsiniz kizlarrr nasil gidiyo diyetler
benidmki iyi gidiyo simdilik
kilo verip veremicegimi bilemiyorum

dimplehawk canim arkadas benim moralim bozuk bisey yazmayacam demis kilo aldigindan dlayi bende dedim benimkide bozuk ama yaziyorum diye
o canim anladin :)

kiz sumuklu daha iyi olmadinmi senkaydirigubbakcemile3gecmis olun canim herkeste ayni hastalik allahtan bende yok
alerjim vardi hergun hastaydim artik igne vuruluyorum gecti
benimde regl gunum az oluyo ,yani cok az diyemem ama yinede az
valla bi yonetem bilmiyorum ,bilen varsa bende uygularim

ALLAH acil şifa versin samanyolu.
ayy sempatik iyileşemedim ama sümüklü olmakla seviniyorum çünkü tam tersi olunca başım çok ağrıyor iyi böyle :))
rakibeciğim netten bakmıştım da biberiye çayı adet söktürüyor diye regl dönemimde ondan daha çok tüketiyordum ama bu sefer oda işe yaramıyor.ya bu tıp adamları ne tembel,boş duracaklarına bunada bulsalar ya bi çare :))

Back