Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yaa kızlar benim bu adet gelmek bilmiyo şişiyom kilo veremeyooomm..nolcak benim halım..CADIARZU diyet ara vermiştim bugün tekrar başladım..inşallah veririm hayırlısıyla..acaba bu ilaçla adetim kaç günde gelir..merak ediyorum adet olunca kaç kilo çıkıcam fark edecek mi?..öptüm canlarııımm..

küpe güzel moon güzel e daha ne olsun :smiley-cool:
ben de bugün kaşarlı salamlı kepekli sandviç yaptım kendime yedim sonra light süt içtim :)

selam kızlar...dün geceden beri içim çok sıkılıyo nedenini bilmiyorum...yataktan çıkmak istemiyo canım bi o yana bi bu yana döüp durdum bi bakayım siteye dedim öyle kalkabildim............offfffffff

afiyet olsun zeynep ve bambaşka,teşekkür ederim ayrıca bambaşkacığım.
ben bugün ne yaptım biliyor musunuz kendimi yaktım.başım dönünce elimdeki bir koca fincan çayı üstüme döktüm.bacağım birazcık yandı ama iyiyim çok şükür.siz ne alemdesiniz?

afiyet olsun zeynep ve bambaşka,teşekkür ederim ayrıca bambaşkacığım.
ben bugün ne yaptım biliyor musunuz kendimi yaktım.başım dönünce elimdeki bir koca fincan çayı üstüme döktüm.bacağım birazcık yandı ama iyiyim çok şükür.siz ne alemdesiniz?

aaa geçmiş olsun canım ben bugün bir kutu süt daha içtim tiryakisi oldum ya ( ama light süt ) :içelim:

Rabbim acil şifalar nasip etsin...hiçibişey çıkmaz inşallah tahlillerde...canım benim üzme kendini..:teselli:a.s.

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
inş.babacığının bişiciği yoktur.

Sağolun arkadalar,cuma günü tomografisi var bakalım.:1no2:
Bu arada dün diyetisyene gittim 6 kilo vermem gerekiyormuş.:bbo:

yarın tekrar yürüyüşlerime başlıyorum bunun yanında hareket de yapacam
sonra yeni bir diyet yapacam kafama göre :
sabah: çavdar ekmeği domates salatalık peynir vs. :)
öğle : elma ( okulda olduğum için ) ve light süt
akşam 4 te: yoğurt veya cacık veya salata yada evdeki yemekten çk az yerim bu ve 10 bardak su bir de yeşilçay bundan sonra böyle devam edecem yoluma :1rolleyes:

kızlar ben kilo bildirimi yapamadım.söylemiştim zaten giremeyeceğimi internete...
d.günümdü 3 gün ayrı ayrı kutlandı.çok fazla kaçırdım valla ama --2kilo-- vermişim hihoyyyt
çok sevindim çokkkkkk :lepi:

tatlım 4 gün dikkat ettim.pek bişey yapmadım aslında..
önce söylemiştim sarımsak ve keten tohumu kullandım.akşam yemedim.çok su içtim..spor yaptım ogünler 1 er saat öyle işte... :emir_bebek:

tatlım 4 gün dikkat ettim.pek bişey yapmadım aslında..
önce söylemiştim sarımsak ve keten tohumu kullandım.akşam yemedim.çok su içtim..spor yaptım ogünler 1 er saat öyle işte... :emir_bebek:

hımm tamam canım bende spora vercem kendimi yarından sonra :)
1 saat yürüyüş ve hareketler nivea body cdsinden :) sen ne sporu yaptın? çok sordum :)

ama 3-4 gündür de 3 pasta kesildi hepsinden 2 şer dilim yedirdiler..yemeklerde zaten mecbur yedimm.bırak kilo vermeyi almışımdır diyodum ama vermişim iştee :))

yarından itibaren sıkı diyet yapmaya karar verdim bir an önce gidecek kilolar spora da önem verecem artık inşallah bu kadar kararlı olurum :)

Back