Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tatlım en önemlisi sporr aklından çıkmasın yani..
sonraki de akşam yemek yememek işte...
kolay gelsin ;)

ben sabah normal kahvaltımı yapacam öğlede elma ve light süt saat 4 te yoğurt salata veya çorba gibi bir şey sonra yeşilçay rahatlamak için :) birde çavdar ekmeği mi yesem kepek ekmeği mi arkadaşlar ne dersiniz?

--------------------------------------------------------------------------------

herkese iyiakşamlar.. bugün işlerim oldugu için acamadım malesef netii.. kısaca günün özetini geçeyim....
sabah klasik kahvaltı 60gr cavdar ekmegi 30 gr peynir bunu 2 bölerek satt 7 de ve 10 yedim aralarda bitki çayı ve nescafe ile erik kurusu yedim..
öglen tavuk şinitsel yagda kızarmış.. pirinçli yayla corbası salata vardı.. şinitsel 2 parcaydı yagda kızarmış çok yaglı oldugu için bir parcasından çok küçük bir parca koparıp yedim salatamı bitirdim corbamında yarısını yedim ekmek yemedim canım istemedi nedense.. aralarda gene cay kahve ve erik kurusu yedim.. akşama evdekilere pirinçi ıspanak banada cok az yaglı pirinçsiz ıspanak yapıp yogurt dökerek bir tabak yedim.. ama baya rahatsız etti şiştim ama hala acım.. allah nasip ederse bugünü bu şekilde kapatacagım.. ama şimdi size yazınca az yemişim gibime geldi...
yaptıgım spora gelincede.. sabah erken evden cıkarak bir saat yürüdüm.. akşamada 15 dakka yürüyüş evde step cubuk göbek kalca hareketleriyle bir saate tamamladım .

yarından itibaren sıkı diyet yapmaya karar verdim bir an önce gidecek kilolar spora da önem verecem artık inşallah bu kadar kararlı olurum :)
seni gören der acaba ne kadar kilosu var.. sen dur biz karalar baglayalım :roflol:
adam esmer mi :)

bende merak ettim şimdi ne marifetliymiş bu cd nereden indiriytorsunuz bizde indirelim..
bu arada bir arkadaş kaçamak yapınca ertesi gün kilo alımı olmadıgını bunu bir kaç gün sonra belli olacagını yazmışşş.. benim bünyem hemen belli ediyo heleki tartım hiç affetmiyo valla:roflol:.. bişey degil içime kurt düştü şimdi cumaya tartılacagım bakalım nolacak eskisi gibi ertesi gün dikkat ederek hemen tartıda bellimi olacak yoksa cumaya yada pazartyesiye kilo almışmı olacagım.. meraklandım valla. kaç gündür tartıya cıkmamak için kendimi zor tutuyorum :roflol::roflol:

seni gören der acaba ne kadar kilosu var.. sen dur biz karalar baglayalım :roflol:

bende merak ettim şimdi ne marifetliymiş bu cd nereden indiriytorsunuz bizde indirelim..
bu arada bir arkadaş kaçamak yapınca ertesi gün kilo alımı olmadıgını bunu bir kaç gün sonra belli olacagını yazmışşş.. benim bünyem hemen belli ediyo heleki tartım hiç affetmiyo valla:roflol:.. bişey degil içime kurt düştü şimdi cumaya tartılacagım bakalım nolacak eskisi gibi ertesi gün dikkat ederek hemen tartıda bellimi olacak yoksa cumaya yada pazartyesiye kilo almışmı olacagım.. meraklandım valla. kaç gündür tartıya cıkmamak için kendimi zor tutuyorum :roflol::roflol:

canım ama ben 15 yaşındayım daha yarın tekrar yürüyüşe başlıyorum bende var canım özelden atarım sana istersen hareketleri

günaydın kızlar , nasılsınız? heeehee rakibemi geçtim yine :))
ben iyiyim çok şükür.dünki yediklerim pek parlak değil ama ben yazayım yinede,
sabah:klasik kahvaltı
tansiyonum düştüğü için 1 adet tuzlu ayranla 1 avuç kuruüzüm yedim
öğle:1 tas mercimek çorbası,4-5 adet lahana sarma
ara:light süt
arkadaşımın söz merasimi vardı işden oraya geçtiğim için yemek yiyemedim.sadece orda
2 dilim börek,1 adet mercimek köfte yedim
herkese kolaylıklar dilerim

günaydınnnn mirmirmirmir
iyiyim moon çok uykum var yaa mirmirmirmir mirmirmirmir

25 mart çarş. :kahve:
sabah: sandöviç+çay
ara: nescafe
öğlen: 1 kepçe çorba+1 kepçe lahana+1 dilim kepekli
ara: 1s.b. meyve suyu+leblebi
ara: leblebi :bbo:
akşam: 1 kepçe çorba+yoğurtlu ıspanak+1 dilim kepekli

günaydın whitehall nasılsın?
benimde çok uykum var şekerim birde heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim valla

kızlar cok güzel bişey ögrendim yapıyorum metabolizmayı hızlandıran ve yag yakan bişey,bir bardak ılık suya yarım cay kaşıgı zencefil koyuyorsun,yarımda limon sıkıyorsun afiyetle içiyorusnuz yemekten yarım saat önce biraz acı ama haftada 3kilo verdiren bişeymiş her ögünde yapıyorsunuz sabah ögle akşam

günaydın whitehall nasılsın?
benimde çok uykum var şekerim birde heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim valla

valla ben çok iyiyim kıs gece biri dövdümü yoksa uykun ağırsa hissetmemişsindir:roflol:
şaka bi yana bahar geldiği için havada yorgunluk var ondandır canım eğer kullanıyorsan bi vitamin al ve güneşe çıkkaydirigubbakcemile3

valla ben çok iyiyim kıs gece biri dövdümü yoksa uykun ağırsa hissetmemişsindir:roflol:
şaka bi yana bahar geldiği için havada yorgunluk var ondandır canım eğer kullanıyorsan bi vitamin al ve güneşe çıkkaydirigubbakcemile3

ayy gece biri dövse ancak bukadar olurdu heraldekaydirigubbakcemile3
iyi olmana sevindim ,dün çok yoruldum,tansiyonumda oynadı onun etkiside olabilir birde dediğin gibi bahar yorgunluğu var benide çok etkiler kendileri.yinede baharı severim,ağaçlar çiçek açmaya,havalar ısınmaya başladı iyice:dance:

slm arkadaslar merak ediyorum diyet yaparken sabah öylen aksam neler yiyorsunuz merak ettim yorumlariniz icin tsk ederim

merhaba tatlım biz neler tükettiğimizi burda paylaşıyoruz zaten ,bizleri takip etmen yeterli şekerim . sen neler yapıyorsun zayıflamak adına ?

ben bir turlu vazgecemiyorum cikolatan sonra tabi veremiyorsun kilo ama artik cikolata almicam yemicemde:-) daha simdiye kadar diyet listesi yapmadim kendime merak ettim sizlere sordum ama herkes paylasiyor dedigin gibi yorumun icin tsk ederim

Back