- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.921
canım gözünden kaçmış yazdım kilonu...niye atlıyım seni görmüş olsam...zaten listeye son halini vermeden mutlaka kontrol ediyorum en baştan topiği...
herkese iyi akşamlar... a.s.neler yapdım bugün neler
sabah erken kaldım evden erken cıkyım bir saat yürüdüm... kahvaltım 60 gr kepekli ekmek 30 gr peynir arada diyet bisküvi..
öglen havuçlu bişey vardı yaglı tatlılı yogurtlu nasıl bişeyse sulu köfte mercimek corbası.. köftenin sadece köftesinden aldım 7 yane kadar bir kaç kaşıkda yogurt ekmek hiç yemedim. ara ögün yapamamdım.. bugün iyi beslenemedim valla size döndüm... akşama mercimek patlıcan var...
durun durun daha bitmedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile315 dakka yürüfüm eve geldim spor aletim var ona bindim step tahtamı cıkardım bandıllarla calıştım step yaptım.. yer hareketleri göbek basen 250 yanede sopa cevirdim 1 saate denk getirdim.. süperim dimi birde güzel yeseydim....
valla kendimle gurur duydum :roflol::roflol:
ya anlamiyorm sabah tartildim 75ti simdi 74.500 anlamiyorum neden böyle aslinda cok kilo aldim gibi ama niye böle tartimi bozuldu pufff
elerine sağlık arkadaşım
niye diskalifiye edeyim güzelim...bildirim yapmayanlar siliniyo ya listeden...sende bişey yazmayınca sildim...önceki kilonu da söylede aşkım yazayım tekrar listeye..
benimde cok moralim bozuk yazmaya calisiyorum
Allah acil şifalar nasip etsin babacığına inş..Sağol canım emeğine sağlık.Bu aralar kendi hastalığım derken şimdi de babam rahatsız.Nete çok az giriyorum. Babam 2 yıl önce cilt kanseri olmuştu,Şimdi Akciğerde nodüle rastlandı.Buraya başka organdan sıçramış dedi dr.Şimdi bütün tahliller yapılıyor.Bu gün endoskopi yapıldı,mide de birşey yok.Yarın yine erkenden gidicez.Dualarınızı bekliyorum.:a015::Saruboceq:
benimde cok moralim bozuk yazmaya calisiyorum
hayrola arkadaşlarrr size nolduu neyiniz varr CADIARZUkızlar benim moralim cok bozuk bişey yazamayacam hadi bye
günaydınn rakibimm iyidir hamdolsunn buna şükürr kaydirigubbakcemile5günaydın millet nasılsınız? ben hala sümüklüyüm birde regl dönemindeyim ,spor yapamadım dün malesef ama diyetime tamgaz devam ediyorum. bu arada adet söktürücü bir yönteminiz var mı kızlar? çok az adet oluyorum ve kendimi patlayacak gibi hissediyorumda
Sağol canım emeğine sağlık.Bu aralar kendi hastalığım derken şimdi de babam rahatsız.Nete çok az giriyorum. Babam 2 yıl önce cilt kanseri olmuştu,Şimdi Akciğerde nodüle rastlandı.Buraya başka organdan sıçramış dedi dr.Şimdi bütün tahliller yapılıyor.Bu gün endoskopi yapıldı,mide de birşey yok.Yarın yine erkenden gidicez.Dualarınızı bekliyorum.:a015::Saruboceq:
Sağol canım emeğine sağlık.Bu aralar kendi hastalığım derken şimdi de babam rahatsız.Nete çok az giriyorum. Babam 2 yıl önce cilt kanseri olmuştu,Şimdi Akciğerde nodüle rastlandı.Buraya başka organdan sıçramış dedi dr.Şimdi bütün tahliller yapılıyor.Bu gün endoskopi yapıldı,mide de birşey yok.Yarın yine erkenden gidicez.Dualarınızı bekliyorum.:a015::Saruboceq:
günaydın millet nasılsınız? ben hala sümüklüyüm birde regl dönemindeyim ,spor yapamadım dün malesef ama diyetime tamgaz devam ediyorum. bu arada adet söktürücü bir yönteminiz var mı kızlar? çok az adet oluyorum ve kendimi patlayacak gibi hissediyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?