- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
- #4.881
kızlar hiç moralinizi bozmayın ben sizin neler yapabileceğinizi çok iyi biliyorum mesela sempatik 55 olacak whithalde 68 olacak eminim buna çünkü bu potansiyel var benim arkadaşlarımda!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacercim sende listeye gircenmi yoksa oylemi devam etcen, valla kilolari sonuna kadr versekte yine buraya gelicez biz sonunda azcik ipin ucunu kacirsak hemen aliniyoKilo verenleri tebrik ederimmma.s.
Sempatiğim üzülme bitanem, sen fazlasıyla verirsin o kiloları şüphem yok :1hug:
kızlar hiç moralinizi bozmayın ben sizin neler yapabileceğinizi çok iyi biliyorum mesela sempatik 55 olacak whithalde 68 olacak eminim buna çünkü bu potansiyel var benim arkadaşlarımda!
saol canim ya insallah veriri
gecen hafta yani 2 hafta boyunca karbonhidrat diyeti yaptim onda 0 seker acayip bu hafta seker canim istedi birazda dikkat etmedim orda verdigimi tekrar geri aldim
ama tabi bugun itibariyle tekrar basliyorum
sorma sende takilip kaliyosun insan veriyo bi yere kadr sonra takilip kaliyo
hadii bu hafta birlikte verelim bakaim ne kadr vercez
piştt hacer nerelerdesin sen ya görüşemiyoruz bi ne var ne yok nasılsın sağlığın nasıı
bende iyi sayılırım son 3 haftam oldukça kötü geçti yeni yeni kendime geliyorum sağlığım orta şeker ama bahar geliyor ya deyme keyfime güneş bi çıksa bütün stresim gidiyo bende farklı çatlaklardanım işte
hacercim sende listeye gircenmi yoksa oylemi devam etcen, valla kilolari sonuna kadr versekte yine buraya gelicez biz sonunda azcik ipin ucunu kacirsak hemen aliniyo
omrumuz diyetle gececek valla
ay canlarim benim cok saolun
valla bu gazi vermeye devam ederseniz ben veririm
hadi kizlar yokmu artiran bana gaz verecek:roflol::roflol:
oyle boyle degil 1.5 kilo aldim be
ne guzel 55 leri gordum diyodum
şekerim yersen tatlıları alırsın kilocukları :mymeka:
ona göre akıllı ol, dikkat et ,diyete tamgaz devam et,spor yap ve en önemlisi sana olan güvenimizi boşa çıkarma.hadi bakayım göreyim seni kaydirigubbakcemile
Sympathique kullanıcısından alıntı![]()
gunaydin kizlarb kilo verenleri tebrik eder benim gibi alanlari ise :mymeka::mymeka:
kizlar beni yuhlayabilirsiniz karbonhidratta verdigimi tekrar aldim ,cunku bu hafta hic dikkat etmedim cok yedim ,haliyle fazlasiyla aldm
bugun kilom 56.8 tam 1.5 kilo almisim duyurulurklava::mymeka::mymeka:
bugun tam olarak yeniden baliyorum aldigim kiloyu verebilirsem insallah
kilo alanlara kizarken ben tam dayagi hakettim valla oyle boyle degil
vurun banada endime gelim
ayy yok sempatiğim ben kendi çapımda eğleniyorum listeye girip de sonuncu olmayı kaldıramaz bünyem :roflol:
haklısın canım ne kadar versek de almaya mahkumuz :lepi:
yaşasın kürkçü dükkanımız :lepi:
VALLA İYİ OLUR BAKALIM NASIL VERECEĞİZ SEN KARBONHİDRAT DİYETİ YAPIYOSUN SANIRIM O NASI BİŞEY TABİ BENİMDE AKŞAMLARI İÇTİĞİM 1 ŞİŞE ŞARABI EN AZINDAN 2 KADEHE FALAN DÜŞÜRÜRSEM VERİRİM GİBİ GELİYO SON HAFTALARDA BİRAZ ABARTTIM DA:içelim:![]()
hacercim sende listeye gircenmi yoksa oylemi devam etcen, valla kilolari sonuna kadr versekte yine buraya gelicez biz sonunda azcik ipin ucunu kacirsak hemen aliniyo
omrumuz diyetle gececek valla
ay canlarim benim cok saolun
valla bu gazi vermeye devam ederseniz ben veririm
hadi kizlar yokmu artiran bana gaz verecek:roflol::roflol:
oyle boyle degil 1.5 kilo aldim be
ne guzel 55 leri gordum diyodum
şekerim yersen tatlıları alırsın kilocukları :mymeka:
ona göre akıllı ol, dikkat et ,diyete tamgaz devam et,spor yap ve en önemlisi sana olan güvenimizi boşa çıkarma.hadi bakayım göreyim seni kaydirigubbakcemile
canim ya spora gelince calisiyorum ordan oraya gunler yorucu geciyo ,aslida yaptigim zaman aksamlari yapiyorum ama eriniyorum en fazla bir hafta yapiyorum birakiyorum
sporun faydasinin cok oldugunu biliyorumda iste
neyse bu hafta oyle boyle vermem gerek
Cimcimem beni diskalifiye etmiş galiba kilo veremediğimi görünce...:uhm:
Olsun ben yine bildireyim.Veremesemde...
Kilom 66,1
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlarım.Bende bugün itibariyle diyete başladım.Malum yarın diyetisyene gidicem.a.s.