- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.901
bi yandan lliste bi yandan da spor yapıyorum arkadaşalr...siz yazın kilolarınızı ben kaydediyorumm....öptüm herkesi:))))))))
hahananiknanik ne oldu kiz bana kizarkenÇok üzgünüm çoook kendin almissin kilocuklari yersen oyle olur neyse uzulme verirsin yine bende ne almisim ne vermisim bunada sukur 68 :Saruboceq:
allahim ya bu ne becerik bu ne azim boyle hadi cimcimem az kaldi ha gayret bak verecen o kilolarihihoyyythihoyyythihoyyyt
Canlarım ben okuluma gidiyorumm
Perşembeye kadar yokum
Kendinize çok ama çok iyi bakın
Bu güzel İzmir gününde size bahçemizden papatyalar topladım
Suya bile koydum kıymetimi bilin :roflol:
Öpüyorum kocamannnnnnn Şeniz
ay yapıyorum ama boşa be güzelim...reglim gecikti 5 gün...gram verememişim hala...bi olsam gidece de ...offffffffff
amann be regl olunca veriliyomu sanki valla sen guvenme veririm diye yine ayni oluyo
spora devam et onun faydasi olur
slm,bu hafta pek fazla kilo veren olmamışmaalesef ne oldu bize böyle arkadaşlar yılmak yok bende 2 hafta boyunca hiç verememiştim bu hafta 500 gr ck verdim haftaya 59 u görebilirmiyim acaba 60 görmek bile benim için bi mucizeydi sabretmek ve istikrarlı olmak yetiyor kilolar yavaşta olsa gidiyor beni görenler çok fena gaza gelip diyete başladılar etraftaki insanların bana imrenmesi inanın çok hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile3:teytey: bu hafta çevremden sürekli iltifatlar aldım beni tanıyanlar nasıl böyle kilo verdiğimi sorup duruyo işte o zaman yaptıklarım işe yaradı diyorsnz inanın buna değiyor yılmak yok arkadaşlar:lepi::lepi:
52.8 oLduğumu beLirtmeme rağmen yine yazıLmamış kiLom geçen hafta da aynısı oLmuştu :çok üzgünüm:
amanda aman incecikte olmuşsun az bişey kaldı cimcime düzenler canım üzülme
darısı benim başıma kaldı 20 kilo
:))) biraz daha üzerinde dur canım sende verirsin spor yap :)
canım gözünden kaçmış yazdım kilonu...niye atlıyım seni görmüş olsam...zaten listeye son halini vermeden mutlaka kontrol ediyorum en baştan topiği...52.8 oLduğumu beLirtmeme rağmen yine yazıLmamış kiLom geçen hafta da aynısı oLmuştu :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?