- Konu Sahibi lightcola fun
- #4.861
günaydın herkese kilo bildirimi yapıp kaçıyorm bende evlendiğim kiloma döndüm tartıda bugün 60. 9 gördüm cimcimecm 500 gr vermişm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın geç gelirim kilomu şimdiden bildirim 57 yim hala veremedim bu hafta almadım da şükür diyetteki son haftam bu hafta 200 gr bile olsa vermek istiyom kapuskaya başlıycam yarın inş gider azcıkta spor yapabilsem tam gzl olcak sonraki hafta tdvim başlıyo umarım bu sefer sorun çıkmaz anormallikler var ama 1 haftadır regl zamanım olmamasına rağmen kanamam var dru 2 kez aradım haptandır bişi olmaz dedi kullanmaya dvm et bitince gel ama ben endişeliyim ya regli olur gibi kanama görüyom ufs
niye hiç bişim normal insanlar gibi değil ama allahım bunada şükür
gunaydin kizlarb kilo verenleri tebrik eder benim gibi alanlari ise :mymeka::mymeka:
kizlar beni yuhlayabilirsiniz karbonhidratta verdigimi tekrar aldim ,cunku bu hafta hic dikkat etmedim cok yedim ,haliyle fazlasiyla aldm
bugun kilom 56.8 tam 1.5 kilo almisim duyurulurklava::mymeka::mymeka:
bugun tam olarak yeniden baliyorum aldigim kiloyu verebilirsem insallah
kilo alanlara kizarken ben tam dayagi hakettim valla oyle boyle degil
vurun banada endime gelim
valla tebrikler sempatikcim son haftalarda sende benim gibi 1 hafta verip diğer hafta alıyosun
ama bozma moralini önceki kilolarıda bizden çekmediler ya gene veririz
klava:
klava: :mymeka::mymeka::mymeka: :roflol: