Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar hiç moralinizi bozmayın ben sizin neler yapabileceğinizi çok iyi biliyorum mesela sempatik 55 olacak whithalde 68 olacak eminim buna çünkü bu potansiyel var benim arkadaşlarımda!

Kilo verenleri tebrik ederimmm a.s.
Sempatiğim üzülme bitanem, sen fazlasıyla verirsin o kiloları şüphem yok :1hug:
hacercim sende listeye gircenmi yoksa oylemi devam etcen, valla kilolari sonuna kadr versekte yine buraya gelicez biz sonunda azcik ipin ucunu kacirsak hemen aliniyo
omrumuz diyetle gececek valla
kızlar hiç moralinizi bozmayın ben sizin neler yapabileceğinizi çok iyi biliyorum mesela sempatik 55 olacak whithalde 68 olacak eminim buna çünkü bu potansiyel var benim arkadaşlarımda!

ay canlarim benim cok saolun
valla bu gazi vermeye devam ederseniz ben veririm
hadi kizlar yokmu artiran bana gaz verecek:roflol::roflol:
oyle boyle degil 1.5 kilo aldim be
ne guzel 55 leri gordum diyodum

ayy yok sempatiğim ben kendi çapımda eğleniyorum listeye girip de sonuncu olmayı kaldıramaz bünyem :roflol:
haklısın canım ne kadar versek de almaya mahkumuz :lepi:
yaşasın kürkçü dükkanımız :lepi:

VALLA İYİ OLUR BAKALIM NASIL VERECEĞİZ SEN KARBONHİDRAT DİYETİ YAPIYOSUN SANIRIM O NASI BİŞEY TABİ BENİMDE AKŞAMLARI İÇTİĞİM 1 ŞİŞE ŞARABI EN AZINDAN 2 KADEHE FALAN DÜŞÜRÜRSEM VERİRİM GİBİ GELİYO SON HAFTALARDA BİRAZ ABARTTIM DA:içelim:

piştt hacer nerelerdesin sen ya görüşemiyoruz bi ne var ne yok nasılsın sağlığın nasıı

dipçik gibiyim vallahi kaydirigubbakcemile2
hafta içi üniversitede oluyorum giremiyorum
kiloları alınca nasıl paçam tutuştu hemen geldim değil mi kaydirigubbakcemile3
sağlığım orta şeker, kalbim bazen kötü yapıyor yine

sen nasılsın canım benim Şeniz

bende iyi sayılırım son 3 haftam oldukça kötü geçti yeni yeni kendime geliyorum sağlığım orta şeker ama bahar geliyor ya deyme keyfime güneş bi çıksa bütün stresim gidiyo bende farklı çatlaklardanım işte

ayy kıyamam inşallah sorun neyse tamamen geçer
sorma canım ben de öyleyim
bugün azıcık güneş gördüm
açtım müziği dansediyorum :dance:
deliyim ben deliyim delikafadulden

aynıyız desene gerçi ankarada yağmur var ama bende country müzik dinliyorum 4 döndüm dışarıda insanlar olmasa daha beter oynicam ama ayıp ya utanıyorum

selam arkadaşlar...
üç gündür 64-64.5-ve 65 arasında değişen bir kilodayım
regl oldum onun etkisi sanırım
cimcimem sen beni 65 olarak kaydette beni daha çok motive etsin

gunaydin kizlar bu hafta o kadar dikkat etmeme ve egzersiz yapmama ragmen kilo verememisim ama almamisimda beni mutlu edende bukaydirigubbakcemile2 cimcimecigim 68 olarak yaziyorsun beni gulum hepinize kolay gelsin.:lepi:

bi yandan lliste bi yandan da spor yapıyorum arkadaşalr...siz yazın kilolarınızı ben kaydediyorumm....öptüm herkesi:))))))))

Cimcimem beni diskalifiye etmiş galiba kilo veremediğimi görünce...:uhm:
Olsun ben yine bildireyim.Veremesemde...

Kilom 66,1

Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlarım.Bende bugün itibariyle diyete başladım.Malum yarın diyetisyene gidicem.a.s.

hahananiknanik ne oldu kiz bana kizarkenÇok üzgünüm çoook kendin almissin kilocuklari yersen oyle olur neyse uzulme verirsin yine bende ne almisim ne vermisim bunada sukur 68 :Saruboceq:

Canlarım ben okuluma gidiyorumm
Perşembeye kadar yokum
Kendinize çok ama çok iyi bakın
Bu güzel ızmir gününde size bahçemizden papatyalar topladım
Suya bile koydum kıymetimi bilin :roflol:
Öpüyorum kocamannnnnnn Şeniz

ah canim o bunyeyi sorma sen ben bugun sondan 1, yim rekor kirdim valla kilo almakta
sen haydi haydi verrsin ,ama kendin bilirsin nasil olsa sen isini bilip verirsin ha yarismada olmusun ha olmamisin

canim ben karbonhidrati gecen hafta degil ondan onceki 2 hafta yapmistim
yiyeceklerin belirli puani oluyo onu bir gun icinde 50 puna tamalyosun ama ondan sonra hemen aliyosun bende iste gecen hafta hemen aldim vede dikkat etmedim aynenn boyle oldu
ben alkol almiyorum ama bence biraz kes mutlaka onun katkisi vardir bence

niye diskalifiye edeyim güzelim...bildirim yapmayanlar siliniyo ya listeden...sende bişey yazmayınca sildim...önceki kilonu da söylede aşkım yazayım tekrar listeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…