Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol şekerim nasılsın?

cimcimecim gene beni unutmuşsun:)))kendimi daha nasıl gösterebilirm acabaa:)))hergün buralardayım kadınlar kulubundeyim ama görünmezim:)))aslında görünmeyecek kadar minikte degilim ama:))neyse canın saolsun cimcime(

9-16 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique................................56

myocean76..................................57

dimplehawk..................................59.6

whitehall......................................70

kuzuzuzumbambino.....................71

aSkiTo........................................74.4

GökyüzündeDans........................57

moonserose0…………………........60

cimcime81………........................99,1

akrep33......................................62.9

Samanyolu………........................66.1

yarisci……………….....................80

bambaskaben.............................54.2

hidennisko..................................80

hatice27.....................................64.3

loliz............................................6 0

melihim......................................65

bilgen35.....................................83.4

muson.......................................61.4

reyyan_06………….....................74

princess of rain…........................69

u2rem........................................75

zeynep2630................................88

HEPINIZE SIMDIDEN BASARILAR ARKADASLARa.s.

(lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz)klava:

listeyle cimcime arkadasimiz ilgilencek bende arada gelip yardim ederim,yogun oldugumdan dolayi ilgilenemiyorum

sempatik beni yarışma listesine almışsınnnnnnnnnnnnn teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm:))mucukkkkkkkkkkk:))nezaman tartılıp kilomuuzu söylüyoruz önümüzdeki hafta pazartesimi yani 16marttamı??bakalım kaç kilo verecegim:)))500grama bile razıuyım benn vallaa..

canim listeyle hep ben ilgileniyodum ,yogun oldugumdan dolayi cimcime arkadasimiza soyledim oda bu hafta ilgilenmeye basladi ama daha acemi en seni gordum dun eklemistuim sen gormemisin sanirim
evet canim biz pazartesiden pazrtesiye kendi aramizada yarisma duzenliyoruz
bi hafta boyunca yediklerimize dikkar edip tabi aralarda gelip burda paylasimda bulunuyoruz,pazartesi kilo bildirimi yapip kim 1.2 ve 3. olmus onu secip yeni haftanin listesini duzenliyoruz
anladinmi canim
hadi insallah bizlerle birlikte kilo verirsin inan bu yarisma insani motive ediyo
tabi bu hafta cok kisi kilo verememis kendilerini biraz saldilar sabir ,azim lazim insallah sende basarirsin

gunaydin kizlar nasilsiniz ya gecen hafta kilo veremedigim icin bu hafta yediklerinme daha cok dikkat etcem ama olmuyor sanki ya cok mu yiyorum ne sabah yediklerim bir kase musli 1 kacdilim domates ve salatalik 3 dilimde kucuk dilim ama beyaz peynir ve cay nasil iyimi cok yememisim demi?kaydirigubbakcemile2

9 mart-16 mart arası zayıflama yarışmasında olanlar

sympathique..........................56..

myocean76...................................5 7

dimplehawk..... ...........................59.6

whitehall... ....................................70

kuzuzuzumbambino............ ........71

aSkiTo.......................... ................74.4

GökyüzündeDans........................57

moonserose0………………….......60

cimcime81………..... ...................99,1

akrep33.........................................62.9..

Samanyolu……….... ..................66.1

yarisci………………......................80

bambaskaben.............................53.2

hidennisko...................................80

hatice27.......................................64.3.

loliz..............................................60

melihim................ ......................65

bilgen35.......................................83.4

muson.........................................61.4

reyyan_06…………... ...................74

princess of rain…..................... ..69

u2rem..........................................75.

şişgo………………………………64,2

toobig…………………………….78

zeynep2630…………………….88

Son düzenleme:
KızLar ben ayrılmaya karar verdim üzerinde durdukça daha da kilo alıyorm lütfen çıkarır mısınız beni listeden ben yine diyet ve spor yapıcam ama artık listede olmak istemiyorum uğrarım yine belki iyi günler herkese .. :a015:

cimcime canim benim 10-17degil

9-16 yarismasi olcak
seninki salidan saliya oluyo
biz pazartesiden pazartesiye yapiyoruz cunkuherkes pazrtesi bliyo kafa karisikligi olmasin duzelt istersen 9-16 arasi yaz

sonuçları 17 marttamı salı günü yani yazacağız
hayır güzelim ben yanlış yazmışım düzelticem şimdi...16 sı pazartesi yazıcan..saat 2 ye kadar yazarsan çok sevinirim...

:çok üzgünüm: regl dönemimdeyim dayanamadım pasta yedim :çok üzgünüm:
arada olur öyle şeyler ama daha başındasın yapma bi dahaklava::1hug:

canım benim niye böyle bırakıyosun ya olur mu öyle şey..tabi gene senin kararın ama....çok üzüldüm...şimdi çıkarmıyım listeden sen biraz daha düşün bence..eğer pazartesi de kararın değişmezse çıkartırım..:teselli:a.s.

arkadaşlar nolur kusura bakmayın...çok kafam yerinde diil bu aralar...daha dikkatli olucam...zaten giremiyorumda birkaç gündür...belimi incittiğim için yatıyodum...şimdi daha iyiyim..daha rahat ilgilenebilirim...

ya bugün çarşamba ama ben halada diyete başlayamadım
bugün ne yediğimi saymak bile istemiyorum biraz kendi başıma kalsam iyi olacak
braya gelip kilo aldım yazmak ağırıma gidiyor

kızlar slm nasılsınız bakem ben çok yoğun dolu dolu bir gün geçirdim 1 tost yedim şimdiye kadar nöbetçiydim kahvaltı yapamadım hep ayaktaydım okulun merdivenlerini yüzllerce kez inip çıkmışımdır okuldan sonrada gezdim işlerim vardı öğlen yediğim tost kaşarlıydı
akşam içinde ızgara köfte attım fırına onu yicem
biliyom kötü yapıyom ama 3 günde nasıl farketti blemezsiniz bgn içtiğim nescafeyle berber 40 puan yemişim kahveme 2 şeker attım çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…