Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar nolur kusura bakmayın...çok kafam yerinde diil bu aralar...daha dikkatli olucam...zaten giremiyorumda birkaç gündür...belimi incittiğim için yatıyodum...şimdi daha iyiyim..daha rahat ilgilenebilirim...

canim benimya nasil olduda incitttin belini ,aman dikkat et kendine ,gecmis olsun canim benimya
merak etme ben girdikce yine listeye bakiyorum ,ben olmadigim zaman sen sen olmadigin zamanda ben yaparim tamam canim

ya bugün çarşamba ama ben halada diyete başlayamadım
bugün ne yediğimi saymak bile istemiyorum biraz kendi başıma kalsam iyi olacak
braya gelip kilo aldım yazmak ağırıma gidiyor

bencede canim sen bu hafta iyi bi kafani toparla ,biz alma degil verme yarismasi yapiyoruz
tamam sen pazrtesiye kadr ye istedigi pazrtesi okadr kiloyu almis olarak gelceksin bak gor ne kadr mutsuz olcaksin ,ve ona ragmen ayrilmakmi istiyosun ,
hadi bakalim pazrtesiye kadr dusun tasin ,ona gore biz elimizden gelen herseyi yapiyoruz, senin sabretmen lazim
ben zaten hic diyetten cikmadim biktim artik diyebilirim ,ama napim zayiflari gorunce cildiriyorum ,en iyisi sabretmek

canım karbonhidrat diyeti kısmına beni 56 kilo eklemişin 57 kilo olmuştum oysaki allhmı söletiyo sempatik seni nasısınkız
demin köfte ızgaranın puanına baktım da 1 porsiyon 1 puan ne gzl ben 2 porsiyon yiycem

nasil farketti derken kilomu verdinde farkettin
sorama canimya ayni bende senin gibi bugun kosusturmayla gecti
sabah 6 da kalktim iki saat araba surdum eve geldim perdeleri makinaya al okadr camlari sil bide boydan olunca dusun ,sonra aciktim biraz kahvalti yaptim sonra tavuk hasladim firina verdim ise geldim bikac saat is yaptiktan sonra eve alis veris yapilcakmis alisverise gittik ,okadr malzemeleri taaa dorduncu kata tasi yerlestir ve tekrar ise geldim biraz is derken aciktim simdide oglenki yaptigim tavugu birazda salata yaptim yedim kac puan oldu hesaplamaya zamnim olmadi ama 50 gecmedi ,aksam yemem zaten
senle ben kosusturduk yani bugun
ayaklari felaket agriyo ,seninkide aynidir eminim

canim ben ordakide burdakide listeyi biraktim ama tabi yardim ediyorum yinede
ben 57 olarak yazmistim ama duzeltiriz ben yazarim arkadasa, belkide yarin 56 olursun bellimi olur degistirmeye kalmaz :)
oh iste ne guzel okadr yiyeceksin 2 puan afiyet olsun canim

sağol sempatiğim...koltukların altını süpürüp sileyim dedim...tutuldum kaldım..ağrıyo diye yarım da bırakamadım..ama iyiyim çok şükür..

günaydın kızlar,benimki gelmemiş daha hehe geçtim onu :))
dünki yediklerim
sabah: klasik kahvaltımı yaptım
öğlen: 1 tabak z.yağlı pırasa,az salata
akşam: 1 kepçe kuru fasulye,1 küçük tas yoğurt
ara : 4-5 adet tuzlu fıstık
herkese kolaylıklar dilerim

kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr dün akşam diyet falan hak getire ;
saat 17 de 1 adet yeşil biber+kırmızı biber+patlıcan közlemesi (daha bitmedi) bir tabak patates salatası ve 2 minicik parça derisi alınmış tavuk (ekmek kullanmadım ) sonra 20 de tarım elma yarım portakal ve yarım greyfurt (bu gidişle 55 leri görmek hayal benim için yedikten sonrada pişman oluyorum ama yerken gözüm hiç bir şeyi görmüyooo ya

Herkese günaydın arkadaşlar

dün akşam yine spora gittim ve tam 1 saat ter attım.
spora gittiğim akşamlar akşam yemeği yinmiyor akşam üstü tost bisküvi yiyorum ama eve dönünce helede emzirme sonrası nası karnım acıkıyor anlatamam.tabi yine atıştırmadan duramıyorum.biliyorum pek iyi değil çünkü saat 9-9buçuk oluyor.ama napayım dayanamıyorum.

Moon sen bu yediklerinle bu hafta kilo veremezsen ben düşer bayılırım..Çok az yiyorsun en azından atıştırmaların gayet az bayağı kilo vermen lazım.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

hanım hanımmm :1closedeyes: işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm kaydirigubbakcemile2

dünkü yediklerim
sabah: mini tost+1 s.b. süt
ara: kahve
öğlen: 1,5 kepçe patatesli bezelye+biraz yoğurt+1 dilim kepekli
ara: nescafe
ara: portakal+fındık
akşam: 1 kepçe mercimek+2 kaşık pilav+1 parça tavuk+salata+ayran
ara: bikaç fındık

kesinliklee katılıyorummmm :1shok: :dilcikar:
bu arada sporra başlaman çok iyi olmuşş ya hihoyyyt

ya ne ümitlerle girdim bu topiğe ama kimse beni sevmiyo kimse sorularıma cevap vermemiş alıp gideceğim başımı bu diyarlardan((((((((((((((((((((((((

bence fazla yediğini düşünerek abartmışsın arkadaşım
hem saat 5 erkekn bi saat iyi yanii a.s
hemde yediklerinin sayısı fazla da olsa kalorili şeyler değill.. kaydirigubbakcemile5

kesinliklee katılıyorummmm :1shok: :dilcikar:
bu arada sporra başlaman çok iyi olmuşş ya hihoyyyt

ay evet sorma gerçekten süper bişey ter atmak.kaydirigubbakcemile2kendimi daha iyi hissediyorum birde kendime uzun zamandır ayırdığım tek zaman dilimi çok iyi geldihihoyyyt:teytey:

arkadaşımmm neden bu kadar dertlendinn :1hug:
çoğumuz işyerinden yazdığımız için yazıp çıkıyoruz her yazılana dikkat edemiyoruzz yerimseniben

ay evet sorma gerçekten süper bişey ter atmak.kaydirigubbakcemile2kendimi daha iyi hissediyorum birde kendime uzun zamandır ayırdığım tek zaman dilimi çok iyi geldihihoyyyt:teytey:

bende çok istiyorummm hem de çok ama işten geç çıktığım için bu mümkün değill :çok üzgünüm:
akşam eşime dedimm
iş hayatım biter bitmezz yüzme kursuna başlamak istiyorum... tamam bende aynı yerin bady salonuna başlarım o zaman diyoo.. gözetcek yaa :roflol:

sen saat gibi işten çıkıyorsun?ben 7 de salonda oluyorum 8 e kadar çalışıyorum duş hazırlık falan derken birde eşimle kızımı annseinde alıyorum eve gelmem 8:40 oluyor.keşke daha erken gidebilsem spora gerçekten çok iyi geliyor insana.

ben daha yüzmeye başlamdım hoca onu haftaya verecek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…