- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #4.361
arkadaşlar nolur kusura bakmayın...çok kafam yerinde diil bu aralar...daha dikkatli olucam...zaten giremiyorumda birkaç gündür...belimi incittiğim için yatıyodum...şimdi daha iyiyim..daha rahat ilgilenebilirim...
ya bugün çarşamba ama ben halada diyete başlayamadım
bugün ne yediğimi saymak bile istemiyorum biraz kendi başıma kalsam iyi olacak
braya gelip kilo aldım yazmak ağırıma gidiyor
kızlar slm nasılsınız bakem ben çok yoğun dolu dolu bir gün geçirdim 1 tost yedim şimdiye kadar nöbetçiydim kahvaltı yapamadım hep ayaktaydım okulun merdivenlerini yüzllerce kez inip çıkmışımdır okuldan sonrada gezdim işlerim vardı öğlen yediğim tost kaşarlıydı
akşam içinde ızgara köfte attım fırına onu yicem
biliyom kötü yapıyom ama 3 günde nasıl farketti blemezsiniz bgn içtiğim nescafeyle berber 40 puan yemişim kahveme 2 şeker attım çünki
canım karbonhidrat diyeti kısmına beni 56 kilo eklemişin 57 kilo olmuştum oysaki allhmı söletiyo sempatik seni nasısınkız
demin köfte ızgaranın puanına baktım da 1 porsiyon 1 puan ne gzl ben 2 porsiyon yiycem
Herkese günaydın arkadaşlar
dün akşam yine spora gittim ve tam 1 saat ter attım.
spora gittiğim akşamlar akşam yemeği yinmiyor akşam üstü tost bisküvi yiyorum ama eve dönünce helede emzirme sonrası nası karnım acıkıyor anlatamam.tabi yine atıştırmadan duramıyorum.biliyorum pek iyi değil çünkü saat 9-9buçuk oluyor.ama napayım dayanamıyorum.
Moon sen bu yediklerinle bu hafta kilo veremezsen ben düşer bayılırım..Çok az yiyorsun en azından atıştırmaların gayet az bayağı kilo vermen lazım.
kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr dün akşam diyet falan hak getire ;
saat 17 de 1 adet yeşil biber+kırmızı biber+patlıcan közlemesi (daha bitmedi) bir tabak patates salatası ve 2 minicik parça derisi alınmış tavuk (ekmek kullanmadım ) sonra 20 de tarım elma yarım portakal ve yarım greyfurt (bu gidişle 55 leri görmek hayal benim için yedikten sonrada pişman oluyorum ama yerken gözüm hiç bir şeyi görmüyooo ya
kesinliklee katılıyorummmm :1shok: :dilcikar:
bu arada sporra başlaman çok iyi olmuşş ya hihoyyyt
ay evet sorma gerçekten süper bişey ter atmak.kaydirigubbakcemile2kendimi daha iyi hissediyorum birde kendime uzun zamandır ayırdığım tek zaman dilimi çok iyi geldihihoyyyt:teytey:
bende çok istiyorummm hem de çok ama işten geç çıktığım için bu mümkün değill :çok üzgünüm:
akşam eşime dedimm
iş hayatım biter bitmezz yüzme kursuna başlamak istiyorum... tamam bende aynı yerin bady salonuna başlarım o zaman diyoo.. gözetcek yaa :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?