Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende 21 yaşında ve 2yıllık evliyim evlendiğim zaman tam 49 kiloydum ama 1 sene içerisinde tam 16 kilo aldım eşimde zayıf ve benimle devamlı dalga geçiyo şaka diyo ama benim zayıflamamı istiyo benim çocugum olmuyo ve ben kendimi yemege vuruyorum suan zayıflamak istiyorum ve zayıflıycamda eski halime gelmek için elimden geleni yapıcam diyetisyen felan hikaye bana göre sadece beyinde bitirmen gerekiyor bana göre

sen saat gibi işten çıkıyorsun?ben 7 de salonda oluyorum 8 e kadar çalışıyorum duş hazırlık falan derken birde eşimle kızımı annseinde alıyorum eve gelmem 8:40 oluyor.keşke daha erken gidebilsem spora gerçekten çok iyi geliyor insana.

ben daha yüzmeye başlamdım hoca onu haftaya verecek galiba.

ben 7,30-7,40 ta evde oluyorumm benneyaptımki
yanii o saatten sonraa gidebileceğimi hiç sanmam Çok üzgünüm çoook

şişgocumm :roflol: ay yazarken bi tuhaf oluyorum ismini :roflol:
o kadar kilolu değilsin ki senn
ben de 65,5 falandım 15 aralıkta başladımm
6 kilo verdim :jeyyar: yavaş vermek en güzelii hihoyyyt

bende 21 yaşında ve 2yıllık evliyim evlendiğim zaman tam 49 kiloydum ama 1 sene içerisinde tam 16 kilo aldım eşimde zayıf ve benimle devamlı dalga geçiyo şaka diyo ama benim zayıflamamı istiyo benim çocugum olmuyo ve ben kendimi yemege vuruyorum suan zayıflamak istiyorum ve zayıflıycamda eski halime gelmek için elimden geleni yapıcam diyetisyen felan hikaye bana göre sadece beyinde bitirmen gerekiyor bana göre

kesinlikle beyinde bitiyor aframina a.s
umarım hayırlısıyla bebişine de kavuşursun :ecrin_bebek:

Herkese günaydın arkadaşlar

dün akşam yine spora gittim ve tam 1 saat ter attım.
spora gittiğim akşamlar akşam yemeği yinmiyor akşam üstü tost bisküvi yiyorum ama eve dönünce helede emzirme sonrası nası karnım acıkıyor anlatamam.tabi yine atıştırmadan duramıyorum.biliyorum pek iyi değil çünkü saat 9-9buçuk oluyor.ama napayım dayanamıyorum.

Moon sen bu yediklerinle bu hafta kilo veremezsen ben düşer bayılırım..Çok az yiyorsun en azından atıştırmaların gayet az bayağı kilo vermen lazım.
değil mi canım bence de kilo vermeliyim hatta bu yemeyle incecik olmalıyım ama olmuyor işde.ben hep böyle besleniyorum ve 20 günden fazladır aynı kilodayım düşün. ama bu hafta sporu arttırdım ve acayip yarış içinde olduğum için kilo veririm diye düşünüyorum.
şişgo cuğum hiç de abartmamışsın canım,közlenmiş sebze çok faydalı bir kere afiyet olsun şekerim

MOONNNNN :dilcikar:
arkadaşım sana özel mesaj yolladımm :1closedeyes:
ziyaretçi mesajı yolladımm :1closedeyes:
okumuyor musun onları hiç yaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook

moon senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim

moon senden bi ricam var ben cumartesi günü bir günlüp lapa yemeği düşünüyorum ama ne yapmak gerektiğini ve nasıl yapmamlyım yazarsan çok sevinirim

şekerim benden rica etmişsin ama sana yardımcı olamayacağım çünkü hiç lapa yapmadım ve yapmayıda düşünmüyorum. çünkü böyle tek yönlü beslenmek bence çok zararlı sanada tavsiye etmem doğrusu ama başka bir rican varsa başım gözüm üstüne

ne güzel bir isim ya , hoşgelsin herşeygüzelolacak! nasılsın?
arkadaşiıma katılıyorum canım nohut ve ayran en ideali bencede

galba bukez aıt oldugum yerı buldum..tsk ederım kızlar sıkayetcı bı tıp degılım bu sıtede benım ıcın coooookkkkkk degerlı ama zayıflama yarısmalarına katılmam hıc mumkun olmadı benıde eklersenız coookkk mutlu olucam yas 22 kılo 78.50 aslında 76 ıdım ama uzun suredır kabızlık cektıgımden sanırım fırlamıs kılo:( aslında 10.ayda rejıme basladım kızlar ben ogun kılom 85.500 olculerımde 99-107-109 du bugun ıse 92-99-104 aslında spor yapsam ahhh bı yapsam nasıl guzel olcak yıne ıyıce durdu kılolar ayyy ayyyy ....

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz ben bu sabah 2 pogaca 1 fincanda cay ictim ama hala acim ve hala yemek istiyorum ya nasil doyarim acaba yada nasil istahimi kappatabilirim yardim edin bana pilis:delphin:

canım acıktıktığında 1 salatalık ye :D ben hep öyle yapıodum salatalığı sınırsız tüketebilirsin.poaça yı da tek e indir bence :D kolay gelsin

Back