Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cnm ben fazla uyamamıştım geçen hafta su böreği bile yemiştim :))))
çarşamba arkadaşımla olacam kahve falan içecez gidecek braz diyet :smiley-cool:

kahve 0 puan canikom
tabi icine sut ve seker koyarsan baya bi puanar katlanir
canim tabi kenin bilirsin arkadasinla yiyip aksam topalrlarsin ideyler yaparsin yani

kahve 0 puan canikom
tabi icine sut ve seker koyarsan baya bi puanar katlanir
canim tabi kenin bilirsin arkadasinla yiyip aksam topalrlarsin ideyler yaparsin yani

zaten sabah 9 puanlık kahvaltımı yaparm birde nescafe içecem o şekerli oluyo napim yasakkelime yanında biraz bisküvi akşam da 0-1 puan yerim bakarım canım :))

mevlidkandili.jpg

kızlar mrb ben geldim çok yemedim sempatiğim evden gittiğim kilodaydım döndüğümde okadrda çay içmeme rağmen bazı şeyleri hiç yemedim yediklerimdende tadımlık yedim
zaten iki katı yumurta yiyip gitmiştim çok işe yarıyo sölim karnınız tok olduğu için pek saldırmıyo insan
akşam yemeği yemiycem yarında bomba gibi diyete kaldığım yerden devam etçem gezmeye daha az gitçem bundan sonra
evet ben raporumu verdim sizler ne yapıyosunuz bakem
yine kimsecikler yok

herkese merhaba bu kilo verme yarışmalarına bende girmek istiyorum benide alın,nereye muracaat edilecek:))103kilodan 88e düştüm,sizlerinde destegiyle zayıflamak istiyorum..

hanımlarrr günaydın

bu haftasonu reglim ve arkadaşlarla günüm vardı.bizde toplandık ve güzel şeyler hazırladım.ister istemez ucundan yedim zaten tatlı krizlerişmde vardı.derken ipin ucu kaçtı bu hafta ve sonuç yarım kilo almışım.:çok üzgünüm::bbo::kızgın:

sempatikçiğim 80 olmuşum yine:(((:oklava:

ama bu akşam spora başlıyorum haftada 3 yada 4 gün gideceğim bu açığı kapatmam lazım.kaydirigubbakcemile2

ya acaba şu karbonhidrat diyetine bende mi başlasam?

ama ben bir menü oluşturamıyorum o listeden.

sizler nasıl menü hazırlıyonuz öğle ve akşam için?

yarışcı canım benim karbonhidrat diyeti gibi tek yönlü beslenme yerine bir uzmana gidip diyet alıp onu yapsan saglıklıca zayıflarsın hep,tek yönlü beslenenler verdikleri kiloların cogunu hatta fazlasını geri alıyorlar,sıkılıp bırakıyorlar diyeti,yemege saldırılar oluyor.bende diyetisyene cumartesi gittim 2gündür diyetteyim,çokta memnunum,özel hastaneyi tavsiye ediyorum.uzmana danışın arkadaşlar kafamızdan diyetler yapmayalım.

gunaydin kizlarrrrr 56 kilo oldum kac haftadir 57 de takilip kalmistim karbonhidrat diyetiyle verdim
arkadaslar karbon hidrat diyetinde ben yine herseyi yiyorum ac kalmiyorum ama sinirli yiyorum bakliyatlardan uzak durcaksin ve sekerden
zaten normal diyettede dikkat etmiyomuyuz, ben iyiki bu diyeti yapiyorum degilse hala yerimde sayardim ve regl olmama ragmen kilo verdim

herkese merhaba bu kilo verme yarışmalarına bende girmek istiyorum benide alın,nereye muracaat edilecek:))103kilodan 88e düştüm,sizlerinde destegiyle zayıflamak istiyorum..

canim bugun zaten kilo bildirim gunumuz bgun geldigin iyi oldu , bakalim kilo verenlerin listesini duzenledikten sonra yeni haftanin listesini duzenlicem seni oraya eklerim
1 hafa boyunca bakalim ne kadar kilo verebilceksin bizlerle

inan bu yarisma cok iyi motive ediyo insani
ve aralarda girip paylasimda bulun pazartesiden pazartesiye gelme

günaydın kızlar ben malesefki bu haftada yerimde saymışım ve hala 60 kg mım. ufssss.....

yarışcı canım benim karbonhidrat diyeti gibi tek yönlü beslenme yerine bir uzmana gidip diyet alıp onu yapsan saglıklıca zayıflarsın hep,tek yönlü beslenenler verdikleri kiloların cogunu hatta fazlasını geri alıyorlar,sıkılıp bırakıyorlar diyeti,yemege saldırılar oluyor.bende diyetisyene cumartesi gittim 2gündür diyetteyim,çokta memnunum,özel hastaneyi tavsiye ediyorum.uzmana danışın arkadaşlar kafamızdan diyetler yapmayalım.

haklısın canım bende sana katılıyorum ben zaten 1 buçuk aydır çok güzel bir diyet uyguluyorum 5 yada 6 öğün beslenerek.ancak belli dönemlerde kilo verme duruyor bunu hızlandırmak adına şok gibi yapmak istiyorum yaksa tek yönlü beslenmeye bende karşıyım ama yinede uyarın için teşekkür ederim.

sen ne kadar zamanda verdin bu kadar kiloyu?

saol sempatikcim senden haber bekliyorum.ben 6ayda verdim bu kiloyu,zor kilo veriyorum polikistik over hastası oldugum için,verilen diyette agır birdiet,tatlı hiç yok mesela:))meyve oda 4porsiyon:))bakalım bu cumartesi diyetisyene gidip aldım diyetimi bugün 2.günüm,kendi başına olmuyor diyet belli noktadan sonra duruyor kilo verme canım,uzmandan profesyonel yardım almak şart:))saglıklıca verelim şu göbekcikleri:))kalçacıkları:))inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnn:))

öglen 2köfte 2dilim kepek ekmegi 2kepcede corba yiyecegim,saat 9.5da bir salatalık yedim:))şimdi sütümü içecem ara ögün.

Back