- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.961
selam kızlar bende çok zayıflamak istiyom amam bir türlü beceremiyomkaydirigubbakcemile3
selamm ne yaptin nasil gidiyor...
evet canim bu hafta katildim ben insallah verirsin..dün reglim oldu aksam ama sabahtan bende bir kilo vermistim insallah pazartesiye sislik inerde tam anlarim...canim bide boyun kac senin 47 kilo az geldide bana boyunu merak ettimmerhaba sen yenisin gaLiba hoşgeLdn cnm a.s. ben demin tartıldım 600 gram vermişim 53.2 yim yinede iyi verdim çok dikkat etmemiştim yarın belki 200 gramıda verip 53 olurum gamyoncuiremsu
evet canim bu hafta katildim ben insallah verirsin..dün reglim oldu aksam ama sabahtan bende bir kilo vermistim insallah pazartesiye sislik inerde tam anlarim...canim bide boyun kac senin 47 kilo az geldide bana boyunu merak ettim
anladim seker 47 kilo gayet iyi aslinda 50 bile olabilir cünkü 10 kilo uygun olani ama sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle yap...
47 istiyorum ben az ve öz :roflol: delikafadulden nivea body cdsinin 2.sini buldum hacerciğimden sağolsun onu indirmeye başladım indirim ona başlıcam kaydirigubbakcemile5
doğru yazmışın tam gaz devam bu diyet şahane ama ben 1 günlük ara vermek zorundayım
çok olmuştu sanki başlıyalı
sabh kahvaltı yapmıycam akşam yemeği yemiycem bgn az yiycem ama yediklerim çok puanlı olcak
Hadi kolay gelsin ben bgnü uygulayamasamda geri kalan süreçlerde tam gaz devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?