• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merhaba sen yenisin gaLiba hoşgeLdn cnm a.s. ben demin tartıldım 600 gram vermişim 53.2 yim yinede iyi verdim çok dikkat etmemiştim yarın belki 200 gramıda verip 53 olurum gamyoncuiremsu
evet canim bu hafta katildim ben insallah verirsin..dün reglim oldu aksam ama sabahtan bende bir kilo vermistim insallah pazartesiye sislik inerde tam anlarim...canim bide boyun kac senin 47 kilo az geldide bana boyunu merak ettim

evet canim bu hafta katildim ben insallah verirsin..dün reglim oldu aksam ama sabahtan bende bir kilo vermistim insallah pazartesiye sislik inerde tam anlarim...canim bide boyun kac senin 47 kilo az geldide bana boyunu merak ettim

canım ben 15 yaşındayım boyum 1.60 civarı buranın miniği benim ( çok miniğim ya hacim olarak) :roflol:

anladim seker 47 kilo gayet iyi aslinda 50 bile olabilir cünkü 10 kilo uygun olani ama sen kendini nasil iyi hissediyorsan öyle yap...

47 istiyorum ben az ve öz :roflol: delikafadulden nivea body cdsinin 2.sini buldum hacerciğimden sağolsun onu indirmeye başladım indirim ona başlıcam kaydirigubbakcemile5

iyi en sonunda buldun demek
hadi sana kolay gelsin bol bol yap
bende aksamlari 1 saat yapiyrum kendi basima :roflol:
bende 57,5 olmusumda 2 gundur onu verdim 57 oldum
pazartesiye 56 gormek istiyorum 56,9 olsa bile
sen ne guzel vermisin

kızlar slm hacrcim nasılsın
bgn 10 puan fazla yemişim annemin güzel yemeklerine dayanamadım pişman değilim bi daha olsa yine yaparım şaka bi yana haftasonu pek olmuyo diyet miyet
idare ediyom 10 puanla yırtım başka zamn olsa iyce çatlayıncaya kadr yerdim

iyiyim tatlım matemetik öğretmeni olduğum halde puanları hesaplamak zormuş dermişim işine gelen yiyceklerin puanı yüksek ya
aaaayyyyyyyyyyyyyy duymadınmı dünden bu yana bu diyetle 1 kilo verdim
hesaplama yaomaktan beynim çok glikoz harcamış olsa gerek
sende yap bu diyeti kemiklerini eritirsin artık
hehehehe

myocean76 bu süper birsey yani bir kilo vermissin cok güzel bende yapmak istiyorumda su puani asmaktan korkuyorum...ama ne güzeli tarafi tavuk döner istedigin kadar tavugu cok severim..bilmiyorum suanda adetliyim 2 gün pirinc lapasini denemek daha sonrada bunu demek istiyorum..hadi gözün aydin

selam hatunlar nasıl gidiyo hafta içi iyi gidiyo hafta sonları bende pek fazla diyet yapamıyorm pazartesiyede az kaldı acaba kaç gr verdim gr diyorm çünkü hiç bi haftada 1 kilo veremedim bende şu karbonhidrat diyetine bi bakıvereym

günaydınn bu sabah karbonhidrat diyetine başladım sabah elma sirkeli su yaptım ama yarımbardak içebildim kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği biraz kaşar peynir ve 1 domates yedm gidip puanımı hesaplim:roflol:

Sabah kahvaLtım ;
domates_6 puan
kaşar peynir_1 puan
kepek ekmeği_12 puan = 19 puan 50-19=31 :roflol:delikafadulden
KızLar bu sırada okuduğum bir şeyi payLaşim vucüt protein alırsa bunları sindirmek içn veyahut başkabir şey yapmak için hatırLamıyorum :roflol: yağları ve karbonhidratları kullanıyor yani bol bol protein şart şakkıdı

doğru yazmışın tam gaz devam bu diyet şahane ama ben 1 günlük ara vermek zorundayım
çok olmuştu sanki başlıyalı
sabh kahvaltı yapmıycam akşam yemeği yemiycem bgn az yiycem ama yediklerim çok puanlı olcak

doğru yazmışın tam gaz devam bu diyet şahane ama ben 1 günlük ara vermek zorundayım
çok olmuştu sanki başlıyalı
sabh kahvaltı yapmıycam akşam yemeği yemiycem bgn az yiycem ama yediklerim çok puanlı olcak

bende sevdim eğlenceli matematiği de geliştiriyorum delikafadulden
canım olsun biraz kaçamak göz çıkarmaz :utangac:
ben de dün tost yemiştim pişman mıyım bilmiyorum bu yeni ay bana uğurlu gelir umarım yeni ay yeni diyet +spora da başlıyorum salı :dance:

Back