• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam bayanlar nasilsiniz nasil gidiyormu kilolar ya ben bugun sabah 1 tane tost yedim bir kase yogurt ve bir fincan cay ictim bakalim oglene kadar acikcammi of of bitmezz biz kadinlarin derdi.

günaydin hanimlar kahvalti ögle arasi branch yaptim kepek ekmegiyle tost yedim...Allaha sükür cok güzel gidiyo insallah böyle devam eder

yaa moralim bozuldukça birşeyler yemek istiyorum ve hepte çikolata tarzı :mymeka:
üfff sinir oluyorum kendime :kızgın:

selam bazı arkadaşlar çok güzel motive etmiş kendini bazılarıda tabir yerindeyse kendini yemeğe vurmuş yok öyle çikolata falan yemek benimde çok güzel gidiyo midem küçüldü heralde açlık falan hissetmiyorm hiç 2 ay 8 gündür diyetteym bozmayada hiç niyetim yok sabah platesimide yaptım oh mis şimdide bir kase mercimek çorbası içicm hepinize kolay gelsn

23 subat ve 2 mart arasi diyet yarismasinda olanlar​

sympathique.. .......................57

myocean76.. .........................58

dimplehawk............................60.5

whitehall.................................72.2

kuzuzuzumbambino.................71.8

aSkiTo....................................75.5

GökyüzündeDans....................57

moonserose0 ..........................60

cimcime81..............................100

akrep33...................................62

samanyolu...............................65

yarisci.....................................81

bambaskaben..........................53.8

hidennisko...............................81

bennuu....................................72

hatice27...................................64.3

loliz.........................................61

melihim...................................66

bilgen35..................................84.4

muson.....................................62.3

reyyan_06................................75

princess of rain ........................70.5

HERINIZE SIMDIDEN BASARILARRR.a.s.

( lutfen arada girip paylasimda bulunalim ve mutlaka pazartesi gunleri bildirim yapalim ,eger giremeyecekseniz veya su saatte gircem diye bana soyleyin, degilse yarismaya o hafta katilamayacaksiniz):oklava:

biraz geçte olsa günaydın kıslar anca kalktım bi kas gevşetici iğne yaptırdım şimdide dinleniyorum belimde sarılı tabi siz neler yaptınız

Herkeze başarılar dilerim bende maydonoz suyuna başladım bakalım kaydirigubbakcemile4
canim maydonoz suyu böbrekler icin iyde zayiflamaya etkisi var mi acaba ne icin iciyorsun ????
az önce bir tane elma yedim öglen birsey yemeyi düsünmüyorum cünkü sabah 11de kahvalti yaptim aksamada 5 yemek kasigi türlü yiyecem yada daha az ekmek zaten sadece kahvaltida yiyorum ama ben spor yapamiyorum suyuda zorla iciyorum 2 lt filan ayyy cok umutluyum bu haftadan coookkkkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

slm kızlar benide gruba dahil etseniz kilo sınırı yok sanırım dimi 7.5 kilom kaldı 8 ay önce doğum yaptım tam 18.5 kilo gitti ayda 1 kilo zor gidiyo artık kurtulmak istiyorum bu kilolardan...

slm kızlar benide gruba dahil etseniz kilo sınırı yok sanırım dimi 7.5 kilom kaldı 8 ay önce doğum yaptım tam 18.5 kilo gitti ayda 1 kilo zor gidiyo artık kurtulmak istiyorum bu kilolardan...

hoşgeldin canım
kilo sınırlaması yok
biz pazartesiden pazartesiye kilo bildirimi yapıyoruz yani kendi aramızda yarışıyoruz.liste ile sempatik ilgileniyor.pazartesi kilonu bildirirsin senide alır listeye.bu haftakine alır mı bilmem.
gün içindede neler yaptığımızı yazıyoruz.
:lepi:

selam kızlar hemen bugün yediklerimi yazayım..

sabah 3 küçük ve ince dilim ekmek(evde yapılmış tam tahıllı)b.peynir domates ve 1/2 yumurta

araöğün yapamadım evde diildim

öğlende 1 simit ve ayran

akşama Allah kerim:)))))))))

selam kızlar hemen bugün yediklerimi yazayım..

sabah 3 küçük ve ince dilim ekmek(evde yapılmış tam tahıllı)b.peynir domates ve 1/2 yumurta

araöğün yapamadım evde diildim

öğlende 1 simit ve ayran

akşama Allah kerim:)))))))))

cimcimecim bugün az yemişsin canım
ama akşama telafi etme sakın olur mu?
unutma 100 ün altına inecen bu hafta
tamam?kaydirigubbakcemile3sositososito

bugün yediklermi söylüycem ama :oklava::oklava::oklava::oklava: korkuyorum sizden daha diyetin 2 gününde arkadaşların ısrarlarına dayanamayıp ciğerciye gittik öğlen :utangac::utangac: sabah kahvaltıda peynir domates salatalık bir dilim ekmek yemiştim akşama bişey yok artık ama kızayın olurmu

Back