- 8 Ağustos 2008
- 35.342
- 42.532
- 1.123
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.621
sabahları yiyerek çıkabilirsin işin içinden şekercokacimcoookinsallah dedigin gibi olur canimda
benim sabahlari zaten bisey canim istemiyo onemli olan aksamlar onuda yemiyorum artik tabi kiloda vermem zorlasti isin icinden cikamadim daha ne yapsam diye
canım senin yaş epey küçük ama maaşallah epey bilgili devam ediyosuncanım metabolizma hızlandıran şeyler dene topikleri gez o tarz şeyler vardı birde sürekli aynı diyeti uyguluyorsan o yüzden olabilir mesela sabah kepek ekmeği peynir domates yerine meyve ve sütü tercih et arada değiştir programını
iyidir sendenselam kızlar nabera.s.
iyidir canım sen nasılsın
bu arada fotoraf ekledim beni merak edenler bakabilirler
lütfen acımasız olmayın
tamamdır şekercanım şimdi bak ekledim seni
ben bu hafta kilo veremedim arkadaslar.ayni kilodayim.64.3
tamamdır şeker
ben 1,5 kilo verdim şekerhihoyyyt
ben bu hafta kilo veremedim arkadaslar.ayni kilodayim.64.3
ben 1,5 kilo verdim şekerhihoyyyt
ayy çok mutlu ettin canım ama 20 kilo fazlam var çünkü boyum 1.60
canım bence tek yönlü gıdayla beslenme tam hamilelik öncesi...şimdi kilo vermeyi değil vücudunu bebeğe hazırlamayı düşün..eğer çok bulantın olursa hamileyken zaten verirsin ilk 4 ay kilo..sadece dikkat et yediklerine ve herşeyden biraz da olsa ye...ama yediklerinin kalorilerini düşür..yemeğin yağını azalt..sütü yarım yağlı iç..genellikle sebze ağırlıklı beslen..haftanın 2 günü ızgara balık ye mutlaka..ben niye görmedim fotoyu banane tekrar koy
arkdşlar aşk olsun kilo verenleri kutluyosunuzda beni niye kutlamıyosunuz 1 haftada 2 kilo aldım çok zorlandım ya
ayrıca karasız kaldım protein diyetine mi başlasam kapuskamı yesem hangisiyle daha iyi veririm?:bbo:
en azından şu aldığım kiloları versem o da iyi
fikir verin lütfen
sempatiğim canım ben inanıyorum nisan ayı hamileleri olcaz yazında göbeğimizi dışarı çıkaran badilerle gezcez :CüvCüv:ayyyy şimdi bile söylerken bi hoş oldumdelikafadulden
ben hamilelerde büyük karna hastayım çünki:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?