Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

insallah dedigin gibi olur canimda
benim sabahlari zaten bisey canim istemiyo onemli olan aksamlar onuda yemiyorum artik tabi kiloda vermem zorlasti isin icinden cikamadim daha ne yapsam diye
sabahları yiyerek çıkabilirsin işin içinden şekercokacimcoook

canım senin yaş epey küçük ama maaşallah epey bilgili devam ediyosun
selam kızlar nabera.s.
iyidir senden
iyidir canım sen nasılsın
bu arada fotoraf ekledim beni merak edenler bakabilirler
lütfen acımasız olmayın

bakarız şeker..

valla bravo daha bi gün var ben korkuyorum tartılmaya
bu arada bennu ve sempatiğim yaşımla ilgili yorumunuza çok teşekkürler kilodan önceki fotolarımıda eklicem ama daha sonraki saatlere telden beceremedim ve yorumlarınızla gene tek sıkıntım kilolarım oldu yoksa 10 gündür yaşada takılmıştım:lepi: moralimi düzelttiniz iyiki varsınızkaydirigubbakcemile3

bu kilonlada iyisin ve gerçekten yaşınıda göstermiyorsun samimiyetime inan...çok tatlısın sarı şekerimiz...maşallahhh

ayy çok mutlu ettin canım ama 20 kilo fazlam var çünkü boyum 1.60

ben niye görmedim fotoyu banane tekrar koy
arkdşlar aşk olsun kilo verenleri kutluyosunuzda beni niye kutlamıyosunuz 1 haftada 2 kilo aldım çok zorlandım ya
ayrıca karasız kaldım protein diyetine mi başlasam kapuskamı yesem hangisiyle daha iyi veririm?:bbo:
en azından şu aldığım kiloları versem o da iyi
fikir verin lütfen
sempatiğim canım ben inanıyorum nisan ayı hamileleri olcaz yazında göbeğimizi dışarı çıkaran badilerle gezcez :CüvCüv:ayyyy şimdi bile söylerken bi hoş oldumdelikafadulden
ben hamilelerde büyük karna hastayım çünki:jeyyar:

slmm
2 gündür giremedim ..

rakibem nasılsın?
ben 2 gündür sana fırsat yarattım ve diyeti fene bozdum
tartıda 82 cıkıyorum
ama cumaya kadar lahana diyeti uygulamayı düsünüyorum
kesin kararlıyım
79.9 da olsa 80 in altını görmeliyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

canım bence tek yönlü gıdayla beslenme tam hamilelik öncesi...şimdi kilo vermeyi değil vücudunu bebeğe hazırlamayı düşün..eğer çok bulantın olursa hamileyken zaten verirsin ilk 4 ay kilo..sadece dikkat et yediklerine ve herşeyden biraz da olsa ye...ama yediklerinin kalorilerini düşür..yemeğin yağını azalt..sütü yarım yağlı iç..genellikle sebze ağırlıklı beslen..haftanın 2 günü ızgara balık ye mutlaka..

yaaaa 1 kilo almışım senağlama 66 oldum gene :mymeka:
sympathique canım benide eklersin değil mi yarışa

slm arkadaşlar akşam geç oluyor diye şimdi yazıyorum ben84.4kglum benide listeye eklermisiniz

Günaydın ben regli oldum (doğumdan sonra ilk defa ay nasıl sevinçnliyim bilemezsiniz) maalesef bu hafta da tartıda bir kıpırdama yok 71,8 im hala

Günaydın herkesea.s.
Kızlar hemen çıkmam lazım.Oğlumun toplantısına yetişşicem,lozum oldukça uzun ve kar yağıyor.Çok üşüyen biri olarak karda dışarı çıkmayı hiiiç sevmem

KİLOM 65

Öğleden sonra tekrar gelirim.Şimdilik hoşçakalın...:a015:

günaydın kıslar
özlem seni ekledim kabul edip görebilirsin fotoyu ve yalnız değilsin bu hatfa
ben 400 gr almışım ve 72,2 olmuşum bu hafta benim gibi kilo alan arkadaşları tebrik ediyorum verenlerden allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…