• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam herkese ben arada buraya ara sırada 60-69 takılıyorm ama burasını daha bi düzenli daha bi azimli gördüm bugün yarış başladı heralde sabah tartıldm 62,3 kiloyum benide eklerseniz çok sevinirm

Günaydın ben regli oldum (doğumdan sonra ilk defa ay nasıl sevinçnliyim bilemezsiniz) maalesef bu hafta da tartıda bir kıpırdama yok 71,8 im hala

canım hadi hayırlısı olsun.Bende ilk kez doğumdan sonra geçen ay regl oldum ama moralin bozulmasın diye sölüyorum çünkü ben çok hevesliydim kilo veririm diye ama regl den sonra gram oynamadı .inş senin için sonuç daha güzel olur.

slmm
2 gündür giremedim ..

rakibem nasılsın?
ben 2 gündür sana fırsat yarattım ve diyeti fene bozdum
tartıda 82 cıkıyorum
ama cumaya kadar lahana diyeti uygulamayı düsünüyorum
kesin kararlıyım
79.9 da olsa 80 in altını görmeliyiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm

günaydın rakibem

bende haftasonları evden giremiyorum kızım bana pek izin vermiyor.

sen galiba yarım kilo almışsın .

ben bu hafta şeytanın bacağını kırdım ve 3 haftadır oynamayan ibreyi oynattım.bu sabah 81 kg çıktım.:teytey::dance:

bakalım cumaya seninle yarışımızda ne olacak.

sakın salma kendini hemen diyete devam.

:kahve:

ben haftada 1 kilo felan haytta veremem maksimum 300 gr veriyorum verenleri tebrik ediyorum
geçenlerde şöyle bişey duydm vucudmzdaki yağın %2 sini vermk doğru olanıymış mesala 60 kşloluk birinde 20 kilo yağ varsa bunun haftada %2 si 4oo gr yani haftada 400 gr vermesi doğru olanmış
yanlız bu yarışmada şöyle bi yanlış var 90 kilo olan birinin 1 kilo vermesi ile 60 kilo olan birinin 400 yada 500 gr vermesi aynı şey bence bence tabloyu yaparken buna dikkat edelim ağırlığının yüzde olarak ne kadarını vermiş ona bakalım siz neler düşünüyosunuz bu konuda

herkese güzel günler

sempatikçim çizelgemi değiştiriyorum bu hafta 1 kilo verdim 81 oldum canım.

inş bundan sonra herhafta eksik tablo göreceğim.

yarışçı benim de 10 aylık bi kızım var senin kızın kaç aylık ben doğum sonrası kilolarımı verdim 64 le hamile kalmıştım şimdi 62 yim çizelgedede görülüyo zaten sen kaçla hamile kaldın canım kızın çok tatlı maşallah annesi

yarışçı benim de 10 aylık bi kızım var senin kızın kaç aylık ben doğum sonrası kilolarımı verdim 64 le hamile kalmıştım şimdi 62 yim çizelgedede görülüyo zaten sen kaçla hamile kaldın canım kızın çok tatlı maşallah annesi

canım merhaba

benim kızım bu hafta sonu 6.ayını dolduracak.fakat ben daha doğum kilolarımı veremedim.1 aydır diyet yaparak 5 kilo verebildim.ben hamileleik öncesi sigarayı bırakınca 67 ile hamile kaldım.27 kilo aldım ve 94 le doğuma gittim.inş yaza kadar bayağı toparlanmayı düşünüyorum..

sen ne güzel verbilmişsin senin adına sevindim çünkü ben çok zorlanıyorum.

sen nasıl verdin anlatır mısın?

kızlar lahanadan çok elma sirkesi ve yeşil çayı öneririm metabolizmayı çok güzel çalıştırıyo bide ben yatmadan önce 3 tana kayısı yiyorm eskiden hep 3 günde bir tuvalete giderdim şimdi hergün düzenli olarak yapıyorm tavsiye ederim

canım bende 82 kilo ile doğuma gittim eve geldiğimde 77.6 kiloydum çok moralim bozulmuştu birden zayıflayacağımı düşünüyodm ama olmadı hep abartmadan yemeklerimi yedim canım ama düzenli yiyemediğim için çok fazla kilo veremiyordum aralarda hep spor yaptım spor derken plates yaptım mekik çektim ip atladım müziği açıp dans ettim son iki aydırda yediklerimi aya bi azalttım arada kaçırıyorm bazen oda olur 6. aydan sonra kilo vermen daha çok hızlanır canım koçturmaca yavaş yavaş başlıyo kolay gelsin istedkten sonra niye vermiyelim

yarışçı bi ayda 5 kilo vermişsin canım ne güzel daha ne olsun böyle devam et yaza kadar kilo falan kalmaz kızım uyandı onunla ilgilenmeye gidiyorm hepinize kolay gelsin aman boğazınızı tutun

Gunaydın kızlar malesef bu haftada kılo veremedim 57 kıloyum esasında verememin sebebi kendim biraz saldım kendımı şu günlerde malesef hiç dikkat etmıyorum.Motıvasyonda sıfır inşallah kılo almam yine yemeğe başladım çünkü

Back