Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar günaydın..
hafta sonu yememe ragmen aksam yemegi yemedim ve sabah 81 i gördüm :))))))

rakibem tebriklerrrrrhihoyyyt

kıyasıya bir rekabet var ben çok mutlu oldum sositosositoçünkü böle oldumu daha motive oluyorum.

ozaman zorlu bir hafta beni bekliyor seni yakalamalıyım.gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol:

şimdi gördüm mesajını
gene aynı kilodayız demek

ya ben hem seninle hem kendimle yarışıyorum
80 in altını görmem lazım cumaya..

hafta sonu arkadaşlar dedi ki
sen kilomu verdin?
değişik geldin gözümüze diye
5 kilo nasıl farkediyor insanda..

birde dün eskiden bana bol gelen bir pantolonumu denedim
bacaklarımdan yukarı cıkmadı
sinir oldum kendime
lahana kürü uygulasammı diyorum
sen yaptın mı hiç

günaydinlar bende araniza katilabilir miyim kilom 75 ve 55 kiloya düsmek istiyorum eger alirsaniz cok sevinecem tek basima yapamiyorum...diyetteydim iki haftadir biraktim allahtan almadan 80den 75e indim ve insallah bir aylik planda 5 kilo daha vermek istiyorum..neyse uzatmayayim eger alirsaniz sevinirim

merhaba kızlar,tam 60 kg mım ve çok hastayım,yazamazsam anlaki sebebim budur dimpleciğim,kolaylıklar dilerim herkese...

merhaba hoş geldin

bak ne güzel 5 kilo vermişsin..demekki başarabiliyorsun..

yaaaa 1 kilo almışım senağlama 66 oldum gene :mymeka:
sympathique canım benide eklersin değil mi yarışa

slm arkadaşlar akşam geç oluyor diye şimdi yazıyorum ben84.4kglum benide listeye eklermisiniz

selam herkese ben arada buraya ara sırada 60-69 takılıyorm ama burasını daha bi düzenli daha bi azimli gördüm bugün yarış başladı heralde sabah tartıldm 62,3 kiloyum benide eklerseniz çok sevinirm

tamam arkadaslar sizleride listeye eklicem suan duzenliyorum
hadi inallah bizlerle verirsiniz, inanin buna yarismadayken insan daha guzel motive oluyo ,zaten sizlerde vermisiniz az cok
hadi bakalim kolay gelsin artik bu hafta yarismadasini, aralarda girip paylasimda bulunun
ve pazartesileri mutlaka kilo bildiriminizi yapin ,degilse o hafta yarismaya giremezsiniz, ve bi mazeretiniz oldgunda bana soyleyin oka.s.

16-23 subat arasi diyet yarismasinin sonuclari

sympathique.. .......................57.........................57........................(kilo verememis)

myocean76.. .........................57.........................58........................(1 kilo almis)

dimplehawk............................60.7......................60.5......................(200 gr vermis)

whitehall.................................71.8......................72.2......................(400 gr almis)

adasu . ..................................70.7...................... ...........................belli degil

kuzuzuzumbambino.................71.8......................71.8......................(kilo verememis)

aSkiTo....................................77,3.......................75.5.....................(1.8 kilo vermis)

GökyüzündeDans....................57..........................57.......................(kilo verememis)

moonserose0 ..........................60.1 ...................... 60......................(100 gr vermis)

cimcime81..............................100.5.......................100....................(500 gr vermis)

akrep33 ..................................63.5........................ ......................belli degil

samanyolu...............................66.1........................65.....................(1.1 kilo vermis).

yarisci.....................................82...........................81......................(1 kilo vermis)

bambaskaben..........................53.8................................................. bu hafta izinliydi

hidennisko...............................81.5.........................81......................(500 gr vermis)

bennuu....................................74............................72.....................(2 kilo vermis)

hatice27...................................64.3.........................64.3..................(kilo verememis)

loliz.........................................61.3.........................61.....................(300 gr vermis)

kilo veren arkadaslar tebrik ederim:lepi:
veremeyenler insallah bu hafta verir:Saruboceq:
alanlar ise bu hafta lutfen dikkat etsinklava:

yok canım lahana kürünü yapmadım ama lahana çorbası diyetini yaptım.ama sadece çorbayı yaptım içemedim .her kaşık işkence misali vurdu mideme öğürmekten mahvoldum.

lahanayı çok severim ama onunla yapılacak diyete yokum.ama istersen bir dene yalnız normale geçince kilo aldırmaz değil mi?

Günaydınlar efem üstün uğraşlardan sonra çizelgem çıktı sonunda:)
hoş bulduk buarada herkese bol kilo vermeli iyi haftalar diliyorum.
Ben iki haftadır diyetteyim 2 kg verdim yani şuan 83'ümde bu haftasonu biraz kaçırdım gene allahtan almamışım kilo çünkü tut tut nereye kadar kocama yemek yapıorum o yiyo ben dayanamıorum ben de dedim şu lahana hapından alayım iştah kesip metabolizmayı hızlandırıyormuş bilmiyorum hiç kullananınız var mı?bd adını yazmadım ama yine de reklama girmiyordur işallah.
Kullanan varsa bana bir yardımcı olsun lütfen ne yapacağımı şaşırdım vallasenağlama

canım benim ben kullandım iki kutu geçen sene değil kilo gram bile veremedim denemediğim ilaç vs kalmadı ama sonunda pes ettim ve tembellikten vazgeçtim şimdi ağır ama sağlıklı veriyorum sanada tavsiye ederim

Hadi ya Kimisi de verdim diyor herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.Ya bende dikkat ediyorum stepe gidiyorum falan ama eskiden çok kolay kilo verirken şimdi bana mısın demiyor.Kilo almadan geçirdiğim haftayı nimetten sayıyorum nerdeyse.Teşekkür ederim en azından üstünde yeniden düşünürüm insan bd bianda olsun istiyor ya sığınıyor önüne gelen ilaca.

bennu gebertcem senii klava:
ilk kez birinci olacaktim -tatlicadiarzu-

saka saka canim tebrik ederimm

duygum tebrik ederim askimmm

adasu nerelerdeki cok merak ediyorum insallah 60 lari görmüstür.

sempathique liste icin ellerine saglik canim güzel bi pasta bekliyorum hee ona göre :))
gerc i ben az evvel patates kizartmasi ve nuggets ile kutlama yaptim :roflol:

cok verdigim zaman böyle kutlamalar yapip dahada mutlu oluyorum ..
ama bugünü artik yogurtla meyveyle tamamlarim ..
abartmaya gerek yok.

reyyan hg seker. tam 75 misin? istersen rekabet yapabiliriz.
ama 500 gram al önce bugün hehehe

canimcim hosgeldin aramiza, ne guzel kendi basina azda olsa verebilmisin ,ben valla zor veriyorum ,bu yarismadan dolayi verebiliyorum ancak
ve kilonu soyledigine gore yarismayami katilmak itiyosun
o dedign ilacla ilgili hic fikrim yok ,her ne olursa olsun ben kullanmam
en guzeli saglikli bi sekilde kilo vemek ,onlarla versen bile heme, alirsin ,gel sende katil aramiza insallah yavs yavas verirsin kilolarini

Hoşbulduk:))
Tabiki hiçbişey kullanmadan zayıflamak en güzeli de işte tanrı beni yemek yemek için yaratmış mübarek nerde kalori yapan şey varsa hepsini ayıla bayıla yiyorum.bd daha önceden 20 kg verip ucundanda olsa zayıflığı tattığım için ağrıma gidiyor ne güzel normal giyinebiliyorken dün mont almaya gittik yemin ediyorum önü kapanan zarzor buldum sinirden oturup ağladım.Yaza kadar vermezsem fena.
Yarışma ne şekilde oluyorki her hafta kim daha çok verirse mi?
Olur valla siz de katılmamı isterseniz en azından gaz olur,sebep olur:))

yahu bir de midem su deposu gibi mesaim tuvalette geçiyor.
Allah'ım işalla bu sefer istikrarla verir ve de geri almam
amin yarabbi.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…