- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.501
ilk başlarda olur böyle güzelim çok normal..ıhlamur la mate çayını karıştırıp içmeyi dene gerçekten çok ii bastırıyo açlığı..slm kızlar cimcimecim iyiyim sigarayı 8 gün oldu bırakalı ve ben 58 kilo oldum haptanmı sürekli ağzıma bişi atmaktanmı bilmiyom sürekjli açım midem kazınıyo
önlem almazsam fil gibi olcam
whitehall geçmiş olsun yeni arkdşlr hg
canim aslinda diyetisyenlerin verdigi listelerde bir ay sonra bir hafta ara veriliyor ve orda istedigini yiyebilirsin yaziyor ablam diyetisyene gitmisti diyet listesi elimde suanda ve öyle yaziyor belkide bünye alistigi icin bu iyidirgerçekten burada çok güzel motive oluyorsun ama benim gibi bir hafta iznli olursan 1 kiloyu alıyorsun :mymeka:
of mayısa kadar vermeliyim bu kiloları arkadaşLar nivea body cdsinin dışında biLdiğiiniz bir şey varmı ?
canım sende azimlisin valla ne kadar oldu başlayalı bide fazlan 7 kilocuk benim 20iiiiii
canım benim koş,yürü hareket et,az ve sık ye,bolbol su iç,bunlara ek olarak bitki çayları tüken zayıflamayı desteklemek için.bunları yapıp zayıflamayanı hiç duymadım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?