Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ben uzun süredim yoktum. Diyete aralıkta başladım şimdiye kadar tam 5 kg verdim. Biraz yavaş veriyorum ama olsun umarım kalıcı olur.

merhaba arkadaslar nasılsınız.benımde kılo problemım var.rejım yapmaya calısıyorum ama bogazımı tutamıyorum.cok sıkı bır motıveye ıhtıyacım var.kendımı sartlandırmaya calısıyorum zayıflıcam dıye ama yapamıyorum.bana yardımcı olurmusunuz.bıldıgınız en hızlı sekılde kılo verdıren dıyet varmı.ayrıca lahana corbasını yaptım ama yıyemıyorum allah affetsın ıgrenc bır tadı var.3gundur dolapta oylece duruyor.banada yardımcı olurmusunuz.cevabınızı beklıyorum.gorusmek uzere

slm kızlar cimcimecim iyiyim sigarayı 8 gün oldu bırakalı ve ben 58 kilo oldum haptanmı sürekli ağzıma bişi atmaktanmı bilmiyom sürekjli açım midem kazınıyo
önlem almazsam fil gibi olcam
whitehall geçmiş olsun yeni arkdşlr hg

benim bir arkadaşım sigara her aklına geldiğinde su ve bitki çayı içerek ve spor yaparak kilo almadan atlattı bu bırakma sürecini ben senden o kadar çok bitki çayı tavsiyesi aldım ki eminim bu duruma uygun bir çay da bulursun önemli olan sağlığın bebek sahibi olmak istediğini okuyorum forumdan şimdiden sigarayı bırakmaya çalışman çok bilinçli bir anne adayı olduğunu gösteriyor .Ben hamile kaldıktan sonra bıraktım seninki çok daha güzel.

Hepinize iyi akşamlar diliyorum.2 gündür çok yoğundum,siteye giremedim.Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar var galiba..Hoşgeldiniz....a.s.

ilk başlarda olur böyle güzelim çok normal..ıhlamur la mate çayını karıştırıp içmeyi dene gerçekten çok ii bastırıyo açlığı..

whitehall rahatsızlığını bilmiyorum ama çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifa versin canım:1hug:a.s.

gerçekten burada çok güzel motive oluyorsun ama benim gibi bir hafta iznli olursan 1 kiloyu alıyorsun :mymeka:
canim aslinda diyetisyenlerin verdigi listelerde bir ay sonra bir hafta ara veriliyor ve orda istedigini yiyebilirsin yaziyor ablam diyetisyene gitmisti diyet listesi elimde suanda ve öyle yaziyor belkide bünye alistigi icin bu iyidir

günaydın kızlar
kimsecikler yok herhalde ama ben yine yazayım dün neler yedim;
sabah klasik kahvaltımı yaptım
öğlen dışardaydım sadece 1 simit yedim
ara 250 ml süt içtim
akşam 1 tas mercimek çorbası
1 tabak pazı yemeği
ara 1 adet galeta

bu kadarrrr,kolaylıklar dilerim herkese...

of mayısa kadar vermeliyim bu kiloları arkadaşLar nivea body cdsinin dışında biLdiğiiniz bir şey varmı ?

canım benim koş,yürü hareket et,az ve sık ye,bolbol su iç,bunlara ek olarak bitki çayları tüken zayıflamayı desteklemek için.bunları yapıp zayıflamayanı hiç duymadım kaydirigubbakcemile5

canım sende azimlisin valla ne kadar oldu başlayalı bide fazlan 7 kilocuk benim 20iiiiii

2 ay oldu
ben bezginlik vermeden yavaş yavaş verme taraftarıyım a.s
hem böyle verilen kilolar daha kalıcı, hem de rejimden sıkılmıyorsunn :teytey:
sen de verirsin merak etmeee
biraz sabır,azim ve zaman a.s.

canım benim koş,yürü hareket et,az ve sık ye,bolbol su iç,bunlara ek olarak bitki çayları tüken zayıflamayı desteklemek için.bunları yapıp zayıflamayanı hiç duymadım kaydirigubbakcemile5

canım birtek sabah okula giderken ve dönüşte yürüyebiliyorum okulum 4 te bitiyor sonrada dersler vs. falan derken akşam oluyor o yüzden böyle cd arıyorum ben

dünkü yediklerim

sabah: sandöviç+süt
ara: kahve
öğlen: 1 kepçe çorba+az türlü+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe
ara: 1 küçük tatlı
ara: ayva
akşam: yoğurtlu ıspanak+1 dilim kepekli ekmek
ara: meyve salatası+fındık

herkese günaydın
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler
özlemcim dayan canım yemende psikolojik bikaç haftaya alışırsın ben bir gecede karar verdim ve 10 ay oldu bırakalı evet kilo alıyorsun ama sağlığın ve ciğerlerin temizleniyo
cimcime teşekkürler tatlım daha tahlil sonuçları çıkmadı birazda ondan böyle kötüyüm belirsizlik beni yıpratan
dimpi sağol dediğin gibi yavaş ama kararlı ilerlemek en güzeli bu sefer dönüşü olmadan vereceğiz kiloları
ve size günlük rapor veremiyorum çünkü bende bu aralar takip etmiyorum ama en kısa sürede düzeleceğim buralardayım öpüyorum hepinizi

kizlarrrrrrrr gunaydin nasilsiniz bakim
benim diyet iyide ya kilo veremiyorum 2 haftadir sinir oluyorum takildim kaldim
sabahta iki kepek ustune peynir koyup yedim simdide yesil cayimi icicem
aksamlar benim icin onemliydi, yemiyorum bikac atisrirmayla geciriyorum ama snuc ayni

sempatik canım nasılsın nasıl gidiyo problemleri haletin mi ben habire yemek yiyom 58 kilo oldum karnım çok aç manyak oldum kilo vermem lazım bu pzt bnaşlıycam offf 8 günde insan 2 kilo alırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…