- 4 Şubat 2009
- 161
- 0
- 96
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #3.321
zaten ben seninle kendimi cok benzetiyorum..
ama ben günde 5 öğün yiyerek kilo veremiyorum maalesef...
bu arada cizelgeler duruyor
[/URL]
ya şekerim ben zaten az yiyorum ya normalde azcık bişey kaçırsam korkuyorum valla ne yapayım.buna rağmen gr gr kilo veriyorum işde düşün :roflol:
ya arkadaşlaer bizim kilo çizelgelerimize noldu?
bilen varmı?
merhaba arkadaşlar..benimde 10-15 kilo fazlam varmirmirmirmir bu zamana kadar çok rahat alıp verebiliyordum ama şimdi olmuyor:1no2: yazılarınızı okudukça baya motive oluyorum kaydirigubbakcemile2
kızlar nasılsınız? bugün nasıl geçti...benim yorucuydu...ama bugün sabah tartıldım bi kilo verdiğimi görünce zımba gibiydim:)...
senin kilo cizelgen yerinde duruyo canim
nasil ne oldu
günaydın arkadaşlar a.s.
nasılsınız bakalımm
benimki daha gelmemiş nerdesinn kız kaydirigubbakcemile
geçecem bu hafta seniiii ona göree :jeyyar: hihoyyyt
dünkü yediklerim
sabah: 1 dilim çörek+1 s.b. süt
öğlen: 1 kepçe çorba+sultan kebabı(fırında tavuk-patatesli bi yemek)+1 dilim kepekli
ara: nescafe
ara: elma
akşam: az çorba+bi parça tavuk+2 y.k. pilav+salata
ara: meyve salatası+biraz fındık
şimdi de
kaşarlı sandövicimi ve sütümü içtim
ilgilenenlere duyrulurr kaydirigubbakcemile3
sandövicimi merak etmişin ya tatlımm
işte :1rolleyes:
hidennisko, yarışçı ,
neden aranızda yarışmıyorsunuz kilolarınız da hikayeniz de aynı
biz de moon arkadaşımla yarışıyoruzz
çok iyi oluyor kızlarr tavsiye ederimm a.s.
simdilik calismayi dusunmuyorum.ama bir iki ay sonra anpe'den cagirirlar is aramiyo musun diye.onlar cagirana kadar bisey yapmicam.evet evde insan tembellesiyo.buradaki konuyla ilgili degil ama.hypophise adenomu sormussun,cevabini buradan vereyim.beyinde bulunan bir organ,hormonlari kontrol edici ozellige sahip.bende buyume olusmus 8mm kadar.prolaktin hormonuna etki yapmis,o yuzden prolaktinim yuksekmis.bebekte bunun yuzunden olmuyomus.simdi dostinex kullaniyorum.3 ay kullancam,sonra tekrar kan tahlilleri yapilcak,duzelme olmusmu diye bakilcak.baska bi sorun cikmazsa asilama olcak.ama ben umadumu yitirdim.o hep tam yaklastik derken bi sorun cikiyo iki üç ay erteleniyo.bende kendimi diyetle falan oyalamaya calisiyorum,o konuyu dusunmemek için.hem kiloda vermis olurum.sen neden tereddut içindesin yapip yapmamak konusunda?
hidennisko, yarışçı ,
neden aranızda yarışmıyorsunuz kilolarınız da hikayeniz de aynı
biz de moon arkadaşımla yarışıyoruzz
çok iyi oluyor kızlarr tavsiye ederimm a.s.
canım ben bu sayfada ne kendiminkini nede sizinkileri görüyorum.bir sorun var ama nerden kaynaklandığını anlayamadım.
hep sandovuc yedim derdin bende merak ederdim
bak simdi gormus olduk iyi canim sabahlari icin normal onemli olan aksamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?